neděle 21. prosince 2014

Gallery update 38.0: New stills from Still Alice

Panebože, já jsem hotová... dělám velký Vánoční úklid svého pokoje a šílím z toho. Fakt mi z toho hrabe, vážně, nesnáším to, vážně to nenávidím. Bože, mám pocit, že za chvíli asi vezmu všechny věci a vyhodím je z okna... :D Včera jsem to dělala skoro celý den, dneska celej den... a jsem z toho fakt unavená. No nic, mám pro vás tři nové stillsky ze Still Alice, které miluju. Všechny jsou s Kristen a všechny jsou naprosto skvělé, hrozně se mi líbí. Miluju ten film :) No nic, jak jste si mohli všimnout, přidala jsem k tomuhle zimnímu designu i efekt padajícího sněhu, i když to vypadá spíš jako bubliny... pořád hledám nějakou lepší alternativu, ale zatím holt jen taky :D Každopádně jsem to udělala na popud komentáře od Roxy, protože se o tom zmínila v komentáři, tak jsem se rozhodla, že to udělám :D Tak snad se vám to líbí :D
* * * * * * * * * *
Oh my God, I am done. I am doing a huge Christmas clean up of my bedroom and it makes me crazy. I am freaking out, literally, I hate it so so so much. God, I feel like I am going to throw everything out from the window :D I was doing it whole yesterday and I am doing it today whole day too. And I am so tired from it. Anyway, I have for you three new stills photos from Still Alice movie. As you can see, I added a falling snow effect to the new layout, I am still looking for some better one, but I hope you like it like this... I decided to do it after Roxy wrote her comment under the past layout article. Back to these photos, I love them, truly love them, they are all amazing. All of them with Kristen, not just with Julianne. Enjoy:)

5 komentářů:

  1. Kris na nich vyzerá skvele .) pekný blog

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé bublinyyyy....teda sníh Néé, to vypadá fakt dobře, a vidím v tom jak sníh, tak bubliny (tak si můžem připadat jako v zamrzlým rybníku třeba ).
    A ty stillky jsou fakt krásné, já ten film pořád neviděla, to je hrůza. A to ho mám stažený v počítači už nějakou dobu a pořád jsem se k němu nedostala. No tak snad teď během volna už konečně! ..To samé se Sils Maria a dalších x filmů..nic nestíhám

    OdpovědětVymazat
  3. Ty nové fotky jsou vážně skvělé. Film už mám v počítači, takže teď se na něj jen podívat, ale jsem na něj vážně zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě úklid čeká zítra, nemůžu se dočkat (ironie).
    Stillsky jsou opravdu povedené a jsem ráda, že se objevují další. První fotky nemá chybu :).

    OdpovědětVymazat