čtvrtek 18. prosince 2014

Náročný týden a novinková prodleva, aneb když Angie. furt někde courá, i když na to nemá čas...


Okej. Asi je čas na omluvu. Krásně jsem nastavila nový design a najednou ticho, nic... nula..
Jde o to, že není moc o čem psát... novinek poslední dobou moc není, protože přeci jen jsou skoro Vánoce a Kristen tráví tenhle čas v LA s přáteli, možná i s rodinou, kdo ví a na nějaké akce není vhodný čas. A já? Poslední týden ve škole je náročný. Zítra píšeme zápočťák z Literární teorie a já jsem se na něj ještě ani neměla pořádně čas učit. Proč? V neděli jsem byla v Salzburgu na Vánočních trzích s kamarádkama z gymplu a jednou ne z gymplu :D V pondělí jsem přišla domů v osm a už se mi nechtělo nic dělat. To samé v úterý. Včera jsem byla na vánočním večírku přírodovědecké fakulty katedry bezcévek... ano, filolog na přírodovědném večírku :D No což... :D A dneska? Dneska jsem přišla domů zase v osm, protože jsem byla na němčině... Celej den mám ještě k tomu kocovinu jak prase (dobře, teď už mě přešla, ale většinu dne byla fakt strašná :D). Neměla jsem pořádně čas se učit, natož psát články na blog. Já vím, to pořádně není omluva, ale je toho zkrátka moc. Zítra taky nebudu celý den doma a přijdu až večer, takže hádám, že na blog bude pořádně čas až v sobotu... Rozhodla jsem se udělat takovou vánoční akci tady na blogu... budou to takové speciální články, většinou zaměřené na Kristen a na vztah mě ke Kristen... a možná dojde i na nějaké soutěže. Bude konečně čas, když bude volno. Jak na učení tak na blog :) Vzhledem k nedostatku novinek si myslím, že by to mohlo být fajn... tak doufám, že na to 1. dojde a za 2. že se vám to bude líbit :D Každopádně se omlouvám, že jsem tu teď těch pár dní nebyla a že jsem ani moc neobíhala. Děkuju vám všem moc za pochvalu nového designu, jsem nadšená, že se vám líbí :) Teď už se zase letím učit, dneska to vidím na noční učení... Zítra jdu do kina, pak do práce a pak do hospody, takže mě tu asi moc nečekejte, ale svou nepřítomnost vám vynahradím v sobotu, slibuju!
Zatím se mějte krásně.
-Angie.

6 komentářů:

  1. tak za prvé layout je moc povedený! za druhé, nemáš se za co omlouvat ;) ono to je asi všude stejné, my taky nemáme moc novinek ;) za třetí ty studuješ filologii? já mám teda jen jednooborovou češtinu, ale taky je to dost záhul :-/ za čtvrté ti závidím, že si vůbec mohla vypadnout z domu jelikož u nás se teď jen zdobí cukroví a uklízí a bohužel nemám tady v tom našem ''big city'' nikoho, s kým bych vypadla alespoň na pokec a přítel je ve škole od nevidím do nevidím :-/
    za páté to vůbec nevadí, že si byla na večírku jiné fakulty, víš kolikrát já se dostala na akce školy, které nebyly od PF takže klííííd a nohy v teple ;) a na články se těším, protože vidím, že Kristen máš ráda a víš o ní víc než já i když jsem o ní měla kdysi taky blog (doba Stmívka )... a já tu o Vánocích asi moc nebudu, protože pro mě budou Vánoce o psaní bc a učení se na jednu pitomou zkoušku u ještě horšího učitele :-/

    OdpovědětVymazat
  2. To je naprosto v pohodě Angie, jenom si pěkně užívej! Ani nevíš, jak ti to závidím. Taky bych chtěla mít život plný akcí... No snad se to změní až nastoupím na vysokou školu :) Jinak doufám, že ti ten zápočťák vyšel dobře a nebyly žádné problémy :) Taky se těším na všechny tvoje články :)

    OdpovědětVymazat
  3. To se vůbec neomlouvej, vždyť to je pochopitelné, tak doufám, že si zápočťák dala a bude klídek :) A teda na ty spešl články se těším, jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat
  4. To je v pohodě, samozřejmě naprosto chápu:)) Já teď taky moc nestíhám a hlavně na mě padla vánoční lenost. Závidím ti trhy. Předloni jsem byla o Vánocích ve Vídni a bylo to nádherné:)

    OdpovědětVymazat
  5. Snad ti test dopadl dobře, já někdy mám i to štěstí že učitelka na test zapomene nebo nám ho nedají . Jinak na články a soutěž se už strašně moc těším! :))

    OdpovědětVymazat
  6. No teda tak tady si někdo parádně užívá života že?! Jen se nám pochlub Angie. Ne, dělám si  srandu, jsem ráda, že se takto skvěle máš a života si užíváš, však o tom to je:) Snad si zvládla i ten zápočtový test a čekají tě příjemné vánoční prázdniny aneb dva týdny flákání! :))
    Tvůj speciální projekt na Vánoce zní moc hezky, já si ho rozhodně nenechám ujít a nepochybuji, že se mi bude velmi, velmi líbit:))
    Já jsem design ještě nepochválila, i když tu na něj zbožně hledím každým dnem a teď se k tomu navíc přidal ten padající sníh (doufám, že je to sníh, pro mě jo, když není venku, tak alespoň tady) který je prostě třešničkou na již tak výborném dortu

    OdpovědětVymazat