středa 10. prosince 2014

2014 Women Film Critics Circle - list of nominees

Ahoj lidiiiičkové. Nejsem zrovna v blogové náladě posledních pár dní, ale teď mě jedna věc totálně nakopla :D A není to ta věc, o které teď píšu :D O tom až později :D Asi počkám na youtube verzi a až o tom zjistím trochu víc, ale prostě, ááá, bože, miluju Kristen :D No poslední dobou nemám moc náladu ani čas... když už přijdu domů dřív, tak dělám něco jiného. Třeba spím :D Dneska se mi zdál úplně děsnej sen o Kristen. Občas se mi zdá o Kris, no z tohohle jsem byla ráno totálně v prdeli, protože se mi zdálo o tom, že měla bouračku a je ve špitále. Fuj fuj fuj. Hnusnej sen. Raději na to nemyslet. No, teď mám pro vás jednu skvělou informaci. Ale ne tak skvělou, jako to, co přijde :D Z toho se asi poděláte, já jsem z toho málem zhebla :D No, každopádně teď k věci. Jde o to, že Kristen a její filmy byly nominovány v něčem, co se jmenuje The Women Film Critics Circle, což je vlastně takové uskupení 57 žen, vzniklé v roce 2004, které působí jako filmové kritičky a odborníci v odvětvích tisku, rádia, filmů a televizních médií. No a toto uskupení jaksi předává ocenění v růzých kategoriích, je to ocenění zaměřené na ženy ve filmu. V kategorii Film o ženách jsou nominovány dokonce dva z Kristeniných filmů, Still Alice i Camp X-Ray. No a v kategorii nejlepší herečka je Kristen nominována za svou roli ve filmu Camp X-Ray (což si rozhodně zaslouží, protože je v něm úžasná). Osobně si myslím, že tuhle cenu vyhraje spíš Julianne, ale rozhodně je skvělé, že na ni nezapomněli a nominovali ji a samozřejmě jí budu držet palce! :)
* * * * * * * * * * *
Hi guuuuys. I am not really in the blogging mood right now, I don't have much time and when I do, I do different things. Usually lying in my bed and doing nothing or sleeping. God, I had such a stupid dream tonight, it scared the shit out of me, because I had a dream about that something bad happened to our Kristen, Jesus, I hate dreams like this, so weird. Anyway, I have for you now one great information. There is one award, it's called Women Film Critics Circle. "The Women Film Critics Circle is an association of 57 women film critics and scholars from around the US and internationally, who are involved in print, radio, online and TV broadcast media." It was founded in 2004. And there are two cathegories, which have something to do with Kristen. In Best Movie About Women were nominated two of her movies, Camp X-Ray and also Still Alice. And Kristen herself was also nominated in category Best Actress for her role in Camp X-Ray! Personally I think, that in this category will win Julianne Moore for her role in Still Alice, who's also nominated, but I think that it's so great, that Kristen was nominated for her remarkable appearance in Camp X-Ray, because she definitely deserves it.

3 komentáře:

  1. Je skvělé, že něco takového existuje - pořád ze všech stran slyším, že ve filmovém průmyslu není dostatečně množství žen, tak je super, že existuje aspoň něco takového. Kristen k nominacím moc gratuluju :) Doufám, že si odnese aspoň jednu cenu. Tenhle rok jí vyšlo opravdu hodně skvělých a nádherných filmů :)Jo Angie, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi dostala můj mail? :)

    OdpovědětVymazat
  2. je to skvělé, jo mě se o kristen taky občas zdá :)

    OdpovědětVymazat