sobota 30. července 2016

Gallery update 57.2: New outtakes + scans for Elle UK September issue

Takže jsem onemocněla. To přesně se stalo poté, co jsem v červenci strávila doma asi tak tři celé dny. Včera jsem se vrátila po pár dnech strávených v Amsterdamu a je mi blbě, jsem unavená a zním jak tuberák, když se do toho opřu. Možná trochu přehání, ale jen maličko. Chtěla jsem být dneska celý den doma, ale musela jsem to bohužel přesunout na zítřek, protože kamarádka odjíždí na měsíc pryč a já se s ní chtěla rozloučit. Nakonec z toho ale byl mega divnej večer a poslední dobou fakt vůbec netuším, co si myslet o lidech, se kterýma se vídám. Dostala jsem se po návratu z Amstru do takovýho divnýho rozpoložení, ve kterym doufám nezůstanu... a o kterém bych měla mluvit spíš na osobním blogu, od toho ho mám, ale v poslední době jsem se od něj nějak trochu odcizila. Myslím, že to je možná i způsobený tím, že jsem byla zrovna v tom Amstru, po tom, co se tam dělo vloni... já to místo miluju, ale teď to na mě zpětně nějak padlo, obzvlášť ten poslední den, protože v noci pro někoho do hostelu, kde jsme bydleli, přijela sanitka a s sebou přivezla dost špatných vzpomínek. No nic. Změním téma. Snad mě to brzy přejde. Mám pro vás teď taky nějaké novinky o Kristen. Teď budu týden doma a pak tu týden zase nebudu. Zbytek srpna se chci ale blogu věnovat víc, než doposud, protože na to tu teď docela kašlu. Hlavně na vás, moje drahé spřátelené blogy, a to mě hrozně štve a zároveň mrzí. Dneska vám přináším celkem 7 fotek, které souvisí s nedávno nafoceným photoshootem pro magazín Elle UK. Konkrétně pak pro zářijové číslo. Rozhovor, který Kris poskytla, ještě bohužel nebyl zveřejněn celý, ale jakmile ho budu mít, tak ho přeložím, protože už teď zní vážně skvěle. Dlouho jsem taky žádný tištěný rozhovor nepřekládala, naposled snad ten z italštiny pro Roxy :D Což je teda smutné... No nic. K těm fotkám. Možná si vzpomenete na ten první cover, o kterém jsem psala tady. Teď se objevil jeden další, dvě fotky z focení mimo scénu a poto 4 oficiální fotky pro photoshoot. Hrozně moc doufám, že se objeví i nějaké další, protože je absolutně zbožňuju. Všechny. Včetně těch, co nejsou oficiální :D Nejvíc se mi líbí asi ta třetí, ta je perfektní, nejen tím, že Kristen je tu prostě nádherná, ale je to i tím outfitem, který má. Je dokonalý :) Také pro vás kromě fotek mám jedno krátké video z focení photoshootu, které je podobně jako fotky naprosto boží, tak tomu určitě obětujte 45 vteřin svého života, je perfektní :) Miluju shooty pro Elle.
* * * * * * * *
So I got sick. That is what happened after one month of constant traveling and doing crazy shit. I got sick. I am so tired and I sound like I had tuberculosis. Well, I am a liiiiittle bit of a drama queen, but just a little bit. A huuuuuge hornet is trying to get in our living room through window and it is kind of scary, he's still hitting the glass and trying to get inside, because of the light. I am terribly afraid of these marvelous creatures, I really am. I hope he stays outside. Whatever. I am back from Amsterdam and I will maye write something more about this trip and about all of my summer, but right now, I am just too tired to think. I got into a very strange place right now, I am a little bit back somewhere where I wasn't for a long time, but that is a topic for my personal blog, not this one. I have for you now some new pictures. Kristen made a new photoshoot few months ago and I posted here the cover of Elle UK's September issue few weeks ago. I hoped that some more pics will be released soon. It took some time but they are here now. Also with a short behind the scenes video. I have for you 4 outtakes, that are absolutely amazing, two behind the scenes pictures and one new cover. And also the behind the scenes video. I love every single photo and I really hope some more will be published, because they are amazing. I like especially the third picture, mostly because of that awesome outfit, but also because Kristen is just beautiful.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

6 komentářů:

  1. shoot je krásný ♥ hrozně to Kris sluší, taky mám ráda shooty pro Elle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Spadla mi brada! Kristen je na fotografiích neskutečně krásná, úplně jako dáma. ♥ Já miluju fotografie pro Elle, jsou vždycky úplně skvělé a povedené, na tyhle se nemůžu vynadívat, paráda. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou naprosto parádní, nemám slov!!A brzo se uzdrav :)

    OdpovědětVymazat
  4. Photoshooty pro Elle jsou vždycky úžasné a tenhle rozhodně není výjimkou! Moc se povedl!! Mě se asi nejvíc líbí ta druhá fotka, ale všechny jsou krásné ♥ I to video z focení se mi líbí, já jsem na ně asi trochu ujetá a vždycky si je užívám :))
    Doufám, že ti bude co nejdřív zase líp a že sis to jinak v Amsterdamu užila

    OdpovědětVymazat
  5. mno tak to je teda strašné, dúfam, že sa ti čoskoro polepší a budeš sa cítiť už lepšie a aj pocitovo
    no a shoot je teda poriadná pecka či už video alebo fotografie, Kris na nich vyzera jednoducho krásne , páči sa mi všetko čo ma na sebe ale asi najviac to na tretej fotke ako tebe ale krása, len škoda, že sasem tam neusmieva inak skvelé

    OdpovědětVymazat
  6. Tak kde mám zase začít? No asi začnu  u tebe. Doufám, že už se tvůj zdravotní stav zlepšil a budu ti držet palce, aby ti už bylo dobře :) Co se týče photoshootu, tak ten je prostě úžasný - naprosto souhlasím s tebou, Elle má jedny z nejlepších photoshootů :) Ze samotného shootu se mi moc líbí ta černobílá fotka a pak ta úplně poslední ♥ A skvělá je i ta nová obálka :)

    OdpovědětVymazat