pondělí 11. července 2016

Odjíždím směr Nýdnol. (Nepřítomnost 12. - 17. 7. 2016)


Dneska odjíždím. Už za pár hodin. Jedu pro změnu a velký úspěch do Londýna. Byla jsem tam vloni v září a letos tam jedu zas. Bude to už moje 6. návštěva tohohle města. Miluju to tam a pořád ještě jsem neviděla všechno. Možná, že mě časem omrzí, ale zatím se to nestalo. Poprvé jsem tam byla, když mi bylo 8 a už tehdy se mi tam hrozně líbilo, i když si to moc nepamatuju. Potom dvakrát se školou, kdy jsme se tam klasicky stavovali na jeden den a ani ne celý, který spočíval v tom, že jsme jeli lodí po Temži a pak jeli zas dál :D No dobře, to úplně ne, ale to je tak nějak to, co si z toho pamatuju. Podruhý jsme byli ještě v Toweru vlastně. V roce 2012 jsem tam strávila nejvíc času, celé 2 týdny, na kurzu angličtiny. A vloni jsem byla na Hamletovi :D Letos jedu s nejlepší kamarádkou Emily na 6 dní a už se moc těším, ale zároveň mám tedy trochu čas z toho, jak to všechno bude. Jak bude vypadat ten hostel, jak se tam dostaneme, co let a tak, zkrátka mám cestovní horečku. Miluju cestování, vždycky jsem ho milovala a nejspíš i milovat budu, ale nemám ráda takový ten moment před tím, než se člověk ubytuje a tak, většinou ty cesty z letiště bývají nejhorší, protože člověk neví, do čeho jde :D Jakmile už mám postel, tak jsem v pohodě :D Máme docela hodně plánů, tak doufám, že nám vyjdou :) Snad si to užijeme, jen se mi nechce do toho letadla :D Už zase další letadlo, ach jo, mohli by pohnout s tím teleportem už vážně :D Vracím se domů v neděli, tedy vlastně v pondělí, vracíme se v noci, takže se tu uvidíme v pondělí. A snad tedy i v průběhu toho následujícího týdne, protože sice jedu do jižních Čech, ale snad bych tam měla mít přístup k internetu. Připravila jsem nějaké články, není jich tedy mnoho, rozhodně ne na každý den. A ještě hodlám ráno přidat video z Jimmyho Fallona, jestli už bude na netu, než odjedu. Tenhle článek píšu v momentě, kdy ještě není nastavené vůbec nic, takže těžko říct, kolik toho nakonec zvládnu :D
* * * * * * *
Today I am leaving. I go to London quite often and I go there again. I've been in London five times already, this trip is my 6th one. I love that city and I like to come back everytime, but to be honest, I am kind of nervous. When I was there for the first time, I was just 8 years old. I don't remember almost anything. I was there twice with school, but it was just a one day stay. And then I went there in 2012 (i think) for two weeks long English summer course. Last year I went there just for couple of day because of Benedict Cumberbatch. We went to see Hamlet. And this year? I go with my best friend for six days, leaving tomorrow and coming back on Sunday. We have many plans, so I hope they all work out.And if not, I believe we enjoy it anyway. I just don't want to get to any plane. Again. I hate flying. Says someone who jumped of a plane two days ago. Whatever. See you on Sunday, well actually on Monday, because we are arriving quite late. I prepared some articles, not much. This one I wrote before I prepared them, so I really don't know how much :D I guess two or three, I didn't plan more.

2 komentáře:

  1. Ty se tak máš, že pořád někde cestuješ, závidím! ♥ Do Londýna bych se taky chtěla moc podívat, hlavně si to tam pořádně užij, i za mě prosím. :) Souhlasím, že cesty z letiště jsou nejhorší.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc si to tam užij!! Já byla v Londýně s mamkou, když mi bylo třináct a taky jsem se do toho města zamilovala ♥

    OdpovědětVymazat