sobota 16. července 2016

Gallery update 56.8: New outtakes for Chanel Le Rouge Collection

Už jenom opravdu rychle, protože nemám moc čas. Nejsem tady, jsem stále v Londýně. Toto je přednastavený článek. Mám pro vás dvě nové fotky z nové kolekce make-upu od Chanelu, konkrétně jde v této kampani především o rtěnky a myslím, že nemohli vybrat nikoho lepšího. Kampaň se jenuje Le Rouge a v galerii už je nějakých pár fotek, tady tyhle dvě jsou taky skvělé, hrozně se mi líbí. Kris je na nich nádherná.
* * * * * * *
Just very fast, because I don't have more time. I am not here, I am still in London, this is a prepared article. I have for you two new outtakes from the Le Rouge Collection N1 for Chanel. It is a make-up campaign and it's all about lipsticks and they really couldn't choose anyone else better than Kristen. I love both of these pictures, I truly hope that they'll publish more of them.

imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Obě ty fotky jsou absolutně nádherný, člověk se při pohledu na ně úplně ztratí. Kristen je kráska a tady ještě jak je to skvěle upravený, tomu prostě víc přidává. Mám ráda, tyhle kampaně, ty fotky jsou vždycky děsně nádherný

    OdpovědětVymazat
  2. to s tebou úplne súhlasím, nemohli vybrať lepšie, obe fotografie sa mi veľmi páčia, prvá možno trochu viac, páči sa mi ako to je spravené z profilu, mno a na druhej ma krásne kukadla ako naozaj, super   

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle fotky jsou dokonalé! Naprosto dokonalé! Líbí se mi, jak tam má rovné vlasy, ta rtěnka se k ní vážně hodí a celkově ty fotky vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat