pondělí 18. července 2016

Kristen on 'Live with Kelly' (July 14, 2016)

Ahoj všichni. Jsem zpátky z Londýna! Včera jsem se vrátila, tedy vlastně dneska v noci. Let měl zpoždění a přijela jsem domů asi ve 3 ráno. Než jsem se vykopala do postele, bylo aspoň půl čtvrtý, protože jsem musela bráchovi předat Haggis, kterej jsem mu koupila na letišti a vůbec, trochu pohovořit a vyndat zbytek svačiny a tak. Mamka musela zůstat vzhůru, protože mi řekla, že si nemám brát klíče. Ha ha, to nečekala, že přijedu ve tři. No nic. Mám pro vás docela hodně věcí, ale dneska asi zvládnu přidat jen dvě tři, možná jen jednu, uvidíme. Začala jsem psát tenhle článek už odpoledne, ale pak jsem se nějak sekla, jak jsem byla unavená a začala jsem dělat kraviny a rozptylovat se, znáte to. No nic. Samozřejmě jsem odjela ve chvíli, kdy se objevilo jak u Kris, tak u Soph asi milion novinek, takže nádhera. Teda jako je to super samozřejmě, jen zase nestíhám :D No nic. Jako první mám pro vás slibovaný rozhovor ze show Live with Kelly, kde ten večer měla s sebou Kelly i spolumoderátora, Freda Savage. Já si ale nemůžu pomoct, mně ten rozhovor přijde takový trochu divný a nesourodý, ani nevím proč, ale mám z něj takový podivný pocit. Přišlo mi, že vůbec nemluvili o Cafe Society a přitom tam byla, aby ho propagovala... a taky ten Fred pořád mluví, možná až moc, že mnohdy ani Kris nenechali mluvit. Třeba o tom jejím režisérském debutu, nejdřív se jí na to zeptá, ale potom jí vlastně nenechali pořádně nic říct... nevím no, přijde mi prostě zvláštní. Kris to ale moc slušelo, vypadala skvěle. Ty ponožky v těch lodičkách jsou dokonalé. Jednou jsem takhle šla ve svých krásných červených lodičkách a všichni blbě čuměli, že v nich mám ponožky :D ale u Kristen je to zkrátka boží, mně se to hrozně líbí.
* * * * * *
Hello everybody. I am back from London. I've returned today in a deep night. The flight was delayed a bit, so I came home at 3 a.m. or something like that. I am pretty tired. Surprisingly. I have a looot of things to write about, because of course, there are thousands of news that I've missed. First of all I have for you video from Live with Kelly, where Kristen appeare on July 14. She actually was there earlier that week to pre-tape it, but it was on TV on Thursday. I actually don't like this interview very much. I don't enjoy Kelly's Live as much as some other shows, but that is not the thing, I just feel like the interview is kind of weird. That the guest co-host is talking too much, they almost don't ask her about the movie Cafe Society she's promoting. I just have a weird feeling from it, but whatever. Kristen looks cute there, I love those socks in her heels, this is just perfect. I once went like this to the street, I had my lovely beautiful high heels, my beloved red shoes that I love, but I rarely wear, because it hurts walking in them, with white socks in them. And people were watching me with really weird face. Now it's becoming cool with KStew wearing it :D So check out the interview, I cannot help myself, it's weird.

1 komentář:

  1. o ako sa mi nezdá, že by až tak málo rozprávala na moj vkus ale je pravda, že tam ten chlap dosť kecá ale to asi musí      no a s tými ponožkami to máš tak, tu v ČR a v SK na teba budú kukať ako na zjavenie to je len o zvyku , inak vyzerala krásne

    OdpovědětVymazat