středa 13. července 2016

Gallery update 56.7: On 'Good Morning America'

Ahoj všichni. Tento článek je přednastavený. Nevrátila jsem se a ani nejsem na wifi. Omlouvám se, že vás neobíhám, ale napravím to, až se vrátím. Teď mám pro vás nějakých pár fotek z 'Good Morning America', kde se Kristen ukázala v pondělí ráno. Kristen to opravdu moc slušelo, líbí se mi ten světlý outfit a hrozně jsem si oblíbila ty vlasy, zkrátka jsem si zvykla a zamilovala se. Kristen v jednom rozhovoru řekla, že momentálně si je chce ještě nechat, protože aktuálně nepracuje jako herečka a tak nemusí měnit svůj vzhled kvůli roli. A jsem za to ráda. I když jí prostě sluší všechno. No kromě fotek z příchodu a rozhovoru samotného, kterých je 13, mám pro vás ještě 6 fotek s fanoušky z toho samého dne. Ty fotky jsou perfektní, hrozně se mi líbí, ona je na své fandy vždycky tak milá a ochotná se vyfotit a všechno. Už zase mě štve, že jsem ji tehdy nepotkala, když byla v Praze :D [Přidala jsem jich nakonec 37 těch fotek, ale nevím, jestli se někdy dočkám toho, že blog ten článek aktualizuje a budou i vidět...]
* * * * * * *
Hello everyone. This is a prepared article, I am not here. I am in London right now. I am sorry for not visiting you, I will when I get home. Right now I have for you pictures from Kristen's Monday's appearence on 'Good Morning America'. She looked very cute and beautiful and I love this light comfy outfit, I think she nailed it and I kind of start to love the hair. I did like it, but now I think I'm in love with it. She said in one interview that since she's not working as an actress in this moment, she will keep it for some time and I am really glad she will. Enjoy photos, just 13, but great. I also have for you 6 pictures from the same day with fans. And those I love the most. She's just so sweet, she loves her fans. I am so pissed once again that I didn't meet her while she was filming in Prague.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. V tom bílým kostýmku vypadala fakt krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si ty její vlasy oblíbila a doufám, že je bude ještě nějakou dobu mít! Opravdu jí to teď hrozně sluší:)

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen to v tenhle den strašně moc slušelo! Celý ten její outfit se mi hrozně moc líbí - podle mě jí bílá sluší :) A já jsem se do nynějšího stavu jejich vlasů taky zamilovala Tenhle odstín blond jí prostě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat