sobota 2. července 2016

Outfit duel no. 10

Pro 10. kolo módního duelu jsem vybrala dva v podstatě hodně náhodné outfity a zároveň trochu starší outfity, protože jsem tak nějak vůbec netušila, co vybrat. V rámci toho hledání jsem si ale vymyslela další dvě kola, tak pokud nezměním názor, nebudu mít příští měsíc takový problém s výběrem :D Procházela jsem nějaké staré akce a narazila jsem na tyhle dvě a zjistila jsem zaprvé, že z té druhé nemůžu najít ve své galerii fotky :D a zadruhé to, že si pamatuju, jak se mi oba líbily a tak jsem se rozhodla, že je tu dám do souboje. I když myslím, že tedy vím, který vyhraje, tak mě třeba překvapíte. První akce je z roku 2011, konkrétně z after party Mulberry Spring/Summer 2012 London Fashion Week a druhá akce pochází z roku 2013 a byla pořádána Kristeninou kamarádkou a stylistkou Jillian Dempsey. Jmenovala se Launch of Jewelry Collection by Jillian Dempsey a šlo o propagací její kolekce šperků. Tak co? Který z nich to bude?
* * * * * * *
For the 10th round of fashion duel, I've chosen two older outfits. And two very very random outfits, because I really didn't know, what to choose. But during the process I found outfits for next two future polls, so I will have not problem with that next time :D Why I chose these outfits? Well, I was just going through some old pictures and I remembered these two events and how much I loved both of these outfits, but I couldn't decide which one I like more. They are a lot in Kristen's usual style, which I love. The first outfit comes from 2011, the time Kris was filming Snow White and the Huntsman, because she has long black hair as you can see. It was an after party of Mulberry Spring/Summer 2012 London Fashion Week. The second event is not that old. I cannot find it in my gallery, which is bullshit, it has to be somewhere, I probably just didn't put it in the right cathegory, but it is Launch of Jewelry Collection by Jillian Dempsey. I love that jacket. So which one will it be this time?



No a vítězem minulého kola fashion duelu se stává outfit číslo 1! Osobně jsem se nebyla schopná sama rozhodnout, který se mi líbil víc, ale tak trochu jsem očekávala, že nakonec vyhraje ten první. Zezačátku to bylo napínavé, ale potom už se to začalo vyjasňovat a rozdílem 6 bodů převálcoval ten 2.
* * * * * *
So, the winner of last months fashion duel is outfit number 1! I personally wasn't able to choose, I loved both of them, but I kind of expected this one will win. 16 people voted and this is the result.


5 komentářů:

  1. No tak sice se mi asi víc líbí na první fotce její outfit, protože zbožňuju její trička s uzlíkem.. Ale zase na druhé fotce je to víc Kristen a hlavně to tričko s Bowiem je skvělý, takže za mě vyhrává číslo 2 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tady u mně vítězí druhý outfit, protože David Bowie a oranžová bundička, je skvělá. U toho prvního se mi ale zase hrozně líbí její účes :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle bylo teda parádně těžký! Mně se líbí oba dva outfity! Dokonce na ty fotky z roku 2011 si ještě pamatuju! To měla ty sněhurkovské vlasy A moc se mi líbí ten její copák ♥ No ale pak jsem si řekla, že teď fakt musím hodnotit JENOM ten celkový outfit a v tom případě u mě vyhrál outfit číslo 2. Miluju kožené oblečení (hlavně teda bundy ♥), takže tam už to bylo jasné :)

    OdpovědětVymazat
  4. ach a tu som zabudla zahlasovať aj keď som na to myslela a aj tak sa stalo      ako celkom to bolo pre mňa tažké lebo na prvej fotke sa mi veľmi páči ako je nalíčená a ako ma spravené vlasy ale nakoniec som zahlasovala za dvojku tam sa mi jej outfit páči viac, by som vymenila ten účes k tej druhej fotke a bolo by to pre mňa prefektné

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně mi teď začaly chybět její dlouhé vlasy. ♥ No, to je docela těžké rozhodovánííí, ach jo, ale nakonec dávám jedničku, Kristen je prostě kočka! :)

    OdpovědětVymazat