úterý 19. července 2016

Gallery update 56.9: On The Tonight Show with Jimmy Fallon

A zase odjíždím. Ale nemějte strach, zaprvé jsem stihla něco předpřipravit na zítřek a na pátek a zároveň jsem si téměř jistá tím, že budu mít přístup k internetu a tudíž možná napíšu nějaký ten článek i z jižních Čech. Proto nevyhlašuju hiatus, ale jen vás tímto informuju o omezeném provozu blogu, který možná bude a možná nebude a v podstatě bude celý červenec, protože budu doma dohromady z celého měsíce asi tak tři dny od teď :D V srpnu tu ale zase budu víc, doufám, tak vám to snad nějak trochu vynahradím. No nic. Mám pro vás teď rychle před odjezdem ještě pár fotek z The Tonight Show s Jimmy Fallonem, kde byla Kris minulý týden. Na rozhovor se můžete podívat tady. Kristen to tam hrozně slušelo, byla strašně roztomilá a miluju ty vlasy. Měla dokonalý účes. Moc se mi líbí, že tam prostě přišla v kraťasech a v obyčejném tričku a v sáčku, že to prostě neřešila nějakou garderobu, což se jí pak i hodilo, když hráli toho twistera. Miluju ty fotky, mrzí mě, že jich není víc.
* * * * * * *
And I am leaving again. But no worries, I've prepared some articles in case I really wasn't here, but the thing is, that I go with my parents to south Bohemia and I am not sure how much time I'll have despite the fact I will be online. So I don't say that I will not be here at all, because I might. I saved a lot of pictures and those articles are pre-written, but I have a lot of videos that I can publish from my tablet, so I hopefully will. I will come back on Saturday or Sunday, but possibly Saturday. And then I'll leave again on Thuesday, but that is detail. I have for you now few pictures from 'The Tonight Show' with Jimmy Fallon. Kristen looked absolutely great, I was so happy to see her there dressed like this in shorts, T-shirt and jacket, flat shoes, just really Kristen-ish. She looked so cute and she obviously doesn't give much shit about what she's wearing in these talk shows these days. I am sorry there are not more pictures, but at least these 6. Who wants to watch the interview itself, he can do it here.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tak na to jsem se moc těšila! :) Kristen byla nádherná, šíleně moc se mi líbí, jak měla udělané vlasy, i jak byla oblečená. :) Taky ten její zlatý úsměv. ♥ Hned co si udělám čas se musím kouknout i na videa! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle díl jsem viděla a byl naprosto boží! Ty želé panáky...vážně Jimmy je prostě v tomhle geniální

    OdpovědětVymazat