úterý 12. července 2016

Kristen on 'The Tonight Show' with Jimmy Fallon (July 11, 2016)

Už vážně nemám čas na moc povídání a tak to vezmu velmi velmi stručně s tím, že možná něco doplním, až budu mít příležitost. Kristen se včera ukázala v The Tonight Show Jimmyho Fallona, aby tam propagovala nový film Cafe Society. Musím říct, že jí to tam opravdu moc slušelo, dost se vykákla na nějaké oficiální elegantní oblečení a zkrátka si vzala tričko, džínové kraťásky a nejspíš teda Chanel kabátek a Chanel botky, to už nevím, ale líbí se mi hrozně moc, jak to jde k sobě. Vypadala skvěle. Mám pro vás video z celého rozhovoru, tak doufám, že ho nesmažou. A potom ještě extra video, kdy hráli jdu. Jello shot twister... :D No a posuďte teda sami, jak jim to šlo :D Kris mluví o tom, že bude režírovat, o Jodie Foster, o svých nových vlasech, o tom, že když hrají hry, tak se z ní pak stává najednou monstrum, protože je hrozně soutěživá (což je cute :D) a samozřejmě o Cafe Society. Já za asi hodinu a půl odjíždím na letiště, takže se tu mějte famfárově, více o mé nepřítomnosti v předchozím článku.
* * * * * * *
I really really really don't have time to talk about it much, so here are videos and I might write something else when I have a chance in the evening with a wifi or maybe when I get home on Sunday, so sorry. Kristen was on The Tonight Show with Jimmy Fallon and I have for you full interview and the game. I hope the video with interview will work, last time they deleted it very quickly.

3 komentáře:

  1. Ja Jimmyho show milujem, vždy si ju rada pozriem a je super, že znovu u neho bola hosťom aj Kristen, ktorej to už ako inak veľmi veľmi svedčalo :) myslím, že nikdy si nezvyknem na jej vždy dokonalé outfity a vizáž, to sa proste nedá, vždy prekvapí ♥ ... panebože tá hra je dokonalá, nie raz som sa pri tom druhom videu zasmiala

    OdpovědětVymazat
  2. sorry ale pustila som si hneď to video s hrou lebo som nemohla odolať ako som to tu videla a dobre som spravila lebo som sa dosť dobre pobavila a to hlavn na Jimmim, ten bol teda suprový      a ako si oviazal sako po Kris a spredu tak to ma dostalo no a Kris vyzeralá dobre ako to sačko sa mi až tak nepáči ale inak všetko bolo skvelé

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen vypadala fakt parádně! Líbí se mi, že přišla jen tak pohodlně, ale zároveň stylově oblečená! Docela dost mě dostávaly ty její ponožky Ale hrozně moc se mi líbil ten její účes. Ten byl naprosto parádní ♥ Jinak rozhovor byl moc pěkný :) Je super, že se Kristen stavuje u Jimmyho tak často, protože oni dva jsou spolu prostě dokonalí :) A ta hra teda neměla chybu Já bych asi byla úplně bez šance, protože bych se neudržela Každopádně gratuluju Kristen k vítězství :)

    OdpovědětVymazat