sobota 9. července 2016

Gallery update 56.6: 'Equals' Premiere in Los Angeles


Ach můj bože, já jsem tak ráda zpátky doma. Bylo to fajne, o tom žádná, ale hrozně mě štvalo vidět na internetu všechny ty fotky, když jsem je nemohla hned přidat. Předevčítem 7. července se totiž konala premiéra filmu Equals v Los Angeles, na které se Kris objevila spolu s režisérem Drakem Doremem, Nicholasem Houltem, Aurorou Perrineau a Jacki Weaver. Zítra jdu mimochodem skákat v Příbrami tandemový seskok, tak kdybyste se o tom něco dočetli na internetu potom, tak je to se mnou asi špatný :D Ale já teda předpokládám, že to snad bude v pohodě :D No nic. To já jen tak. Každopádně zpět k věci. Mám pro vás haldu fotek z té premiéry a potom ještě pár i z after party. Pobavily mě ty animace, protože Kris si nepamatovala, od koho jsou šaty, které má na sobě. Jen prohlásila, že nemá Chanel :D A souhlasím s ní, to, že nemá Chanel, je šílené, nečekala jsem to, ale jsem za to ráda. Přestože ty krajkové šaty od Jonathana Simkhaie by podle mě byly lepší jako krátké šaty, kdyby končily už jak je v půlce stehen ta větší černá plocha a upicli ten spodek :D Jen můj osobní názor. Každopádně se mi ale tyhle fotky líbí vážně hrozně moc, protože se Kris na téměř všech usmívá a působí to, že si to tam užila. Vím, že je na tenhle snímek opravdu hrdá a má moc ráda jak Nicha, tak Drakea, takže měla ideální společnost. Taky tam s ní byl její sexy bodyguard :D Už jsem ho dlouho nikde neviděla. No nic. Jinak z té after party si rozklikněte tu první (druhá v galerii), protože Nich tam má vážně dokonalý výraz :D Jen tak pro zajímavost se na premiéře objevil třeba i Charlie Hunnam, který teda z filmem neměl nic společného, ale asi ho to zajímalo a neměl v pátek večer co dělat. Což mě těší. Charlie a Drake jsou kamarádi, takže ho přišel podpořit. Na premiéře bylo i pár dalších známých lidí, třeba model Shaun Ross. Catherine Hardwicke se tam také objevila, aby podpořila Kris :)
* * * * * * * * *
Oh my God, I'm so glad I am home. It was great, don't get me wrong, but I was just looking at all those photos from Friday's Equals premiere in Los Angeles and I couldn't publish them, it was terrible. Finally something and I couldn't write about it right after :D Whatever. I love them. I love love love love love every single one of these pictures. And I love those gifs, they're perfect. Kristen wasn't wearing Chanel! And she had no idea who is she wearing :D I know. I found it somewhere and I am not suprised Kris doesn't remember that, because it's a weird name. It is a Jonathan Simkhai lace dress. I am excited, because it's not Chanel, but I actually don't like them that much. Well, I do love them, I really do, but I just don't like the bottom part, I feel kind of like it would be better if it was just a short dress. Kristen was smiling and laughing all the time, that's the main reason why I like these pictures so much. I love especially those with Nicholas Hoult. Drake Doremus was also present and Jacki Weaver as well. I have for you 98 photos from the premiere and also 15 pictures from the after party. I love expecially the first from the after party here (second in the gallery), I love Nich's face :D Whatever, enjoy pictures, I love them.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Ja neviem, ale Kristen by mala podľa môjho názoru získať nejakú ikonickú cenu v oblasti fashion alebo niečo podobné :) Na každej akcií mi vždy vyrazí dych či už jej výzorom, alebo samotným outfitom a tieto fotky nie sú žiadnou výnimkou. Nemôžem si pomôcť, ale Kris to tu neskutočne pristane, mne sa tieto šaty tak veľmi páčia, zakrývajú všetko čo majú a no neviem ku Kris sa mi perfektne hodia ♥ a zbožňujem ked má vlasy takto na jednu stranu

    OdpovědětVymazat
  2. Panečku tak na premiéře teda vypadala velmi krásně, tento styl outfit jsem vážně nečekala! :O Ty vlasy na ní nemají chybu teda :) je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty šaty za mě žádná sláva, ale musím říct že make-up a vlasy měla na jedničku!!! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Trpělivě jsem čekala, kdy fotky z premiéry zveřejníš na blog a už je to tady! Já jsem teda taky byla dost překvapená, když jsem si přečetla, že Kristen ne sobě nemá nic od Chanelu - a ty animace to totálně zabily! Je vtipné vidět, že to vyvedlo z míry i ji Jinak teda musím říct, že Kristen vypadala fakt skvěle! Ty šaty nejsou úplně můj šálek čaje, ale na druhou stranu si myslím, že Kristen skvěle sedly a slušely ji. Ale souhlasím s tvým názorem - já bych ty šaty zkrátila do půlky stehen Taky se mi hrozně moc líbí účes a líčení ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty animace jsou vážně pěkné! Je fajn, že udělala změnu a nemá Chanel. Moc se mi líbí její účes i make-up a šaty měla opravdu zajímavé! Líbí se mi, že působí tak jako neokoukatelně nebo jak to říct Ale souhlasím, že bez toho spodku by to asi vypadalo líp.

    OdpovědětVymazat
  6. tak to je teda pekné, že nevie od koho mala šaty      ale v poho veď nemůže vedieť všetko a súhlasím s tebou keby boli kratšie ako ty hovoríš asi by to bolo lepšie, takto to trochu pre mňa vyzerá divne, ako ta dĺžka šiat ale inak boli naozaj pekné mno a fotky z after party tak tie sú asi najlepšie, tam sa mi obaja veľmi páčia a aby som nezabudla, chválim jej make up je naozaj super a jednoduchý

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsou boží fotografie, ty šaty jsou úplně zvláštní, ale Kristen sedí a měla i moc pěkný účes a make-up. ♥ Fotky, kde je s Nicholasem nemají chybu! :) Outfit, který měla na afterparty nebyl taky vůbec špatný. :)

    OdpovědětVymazat