pátek 1. července 2016

Gallery update 56.5: Kristen on the Elle UK Cover

Ahojte všichi. Už je zase další měsíc, do je hrozné. Červenec. Prááázdninyyyyy!! :D Dobře, mně vlastně začaly už před pár dny a tak nějak... vlastně ještě ani nezačly pořádně, protože jsem pořád neodeslala tu jednu esej, kterou musím napsat, ale což. Budu skákat padákem. To je novinka, kterou jsem vám chtěla sdělit. 10. července. Jsem z toho docela podělaná, ale což, uvidíme, jak to všechno dopadne. Jinak... budu mít 3 měsíce volna, ve kterém chci hlavně psát a číst a cestovat. O plánech na léto ještě něco napíšu v odděleném článku, ať víte, co ode mě očekávat. Jak jsem řekla, že se nic neděje, tak se hned objevily dvě novinky. Pořád je to ale slabota prosi Soph, tam jsem řekla, že se nic neděje a objevilo se asi 200 nových fotek ze dvou akcí a asi 5 rozhovorů. Takže krása :D Budu to říkat častěji. Měla bych asi taky udělat ankety na další měsíc, ale dneska jsem na to asi moc líná, tak alespoň tenhle článek. Kristen se objeví v zářijovém čísle časopisu Elle UK a bude dokonce na obálce tohoto čísla. Obálka byla právě dnes zveřejněna a já doufám, že ji bude následovat i nějaký ultra hustý photoshoot, protože ta fotky z coveru se mi líbí opravdu nehorázně. Nějak nevím, kdy to stihla nafotit a udělat ten rozhovor, ale raději to nebudu řešit :D Článek by měl být zaměřený na to, co z ní dělá v Hollywoodu jakousi rebelku, mohlo by to být asi docela zajímavé. Snad. Uvidíme, až bude zveřejněn i ten článek samotný. Fotka je skvělá, tak doufám, že se líbí i vám:) Jinak tedy druhou novinkou je to, že již za pár dní, konkrétně 7. července 2016 proběhne americká premiéra filmu Equals v Los Angeles za přítomnosti Kristen a Nicholase Houlta, takže očekávám alespoň miliardu fotek a nemůžu se dočkat! Nejspíš půjde o jednu z těch menších premiér, jako třeba u Camp X-Ray a tak, ale to vůbec nevadí, i tak se těším :)
* * * * * * *
Hello everyone. It's already another month. July. My holidays finally start. Three months. It is just awesome. I cannot imagine the moment I finish school and I don't have this 3 months long free time. Well, I actually don't have free time, I have to go to work and I have to think about my bachelor thesis and stuff like that, but I don't have to worry about exams anymore, that is just amazing. I should also publish another POTM and fashion duel, but I am not sure if I will do it today or tomorrow. Most likely tomorrow, I am kind of lazy today :D But we will see. I have for you today at least some news. Kristen made new photoshoot that I had no idea about, she will appear in September issue of Elle UK and she also cover this magazine. The cover was already published and it is awesome, I logove that picture so so so much. The article about Kristen should be called Rise of the Rebel - Kristen Stewart: The Hollywood Non-Conformist. I also have for you one pretty great information, Equals movie will have it's official US premiere on July 7, 2016 in Los Angeles with Kristen and Nicholas Hoult present, so I am expecting like billion photos, or at least I hope. Next week, I cannot wait! :)

imagebam.com

2 komentáře:

  1. Tak tato úvodní fotografie je skvělá hlavně ona je na ní skvělá neuvěřitelně jí to sluší!! :) A těším se i na samostatní článek už aby byl zveřejněn! :)
    A teda taky musím zmínit, že se těším i na filmu Equals jaký si vezme Kristen outfit co udělá s vlasy, líčení no na všechno jsem zvědavá.. už aby to bylo!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta obálka vypadá naprosto parádně! Kristen na ní vypadá fakt krásně :) Takže já už se moc těším na celý photoshoot, který bude určitě fantastický :)

    OdpovědětVymazat