pátek 1. ledna 2016

POTM: February 2016

Ahoj ahoj. Zapomněla jsem to v české verzi zmínit v duelu outfitů, tek to zmíním v českém tady, díky Katie* tyhle články zveřejňuji 1. Kdybych se nekoukla ke Katie, co je nového, v životě bych si nevzpomněla, že bych měla přidat něco jako ankety o lepší outfit a o fotku měsíce, takže děkuji, Katie :D Tenhle článek už nebudu okecávat tolik, protože jsem vážně utahaná a chci jít spát. Tákže. Mám pro vás tedy i druhou anketu tohoto měsíce a to hlasování o fotku měsíce únor. V minulém kole jsem volila fotky ze staršího photoshootu, tak tentokrát něco trochu novějšího z roku 2015 a vzhledem k tomu, že jsem ovlivněna všemi těmi oceněními kritiků, které teď v poslední době Kristen získala za svou roli ve filmu Clouds of Sils Maria, rozhodla jsem se pro 4 fotky, které pochází z letošního předávání cen César Awards, kterou Kristen za svou roli Valentine vyhrála a stala se tak první americkou herečkou, která kdy tuhle cenu dostala. Tak trochu s myslím, že tentokrát tuším, která fotka to vyhraje, ale nechám se překvapit, tak šup šup, hlasujte, jsem zvědavá :)
* * * * * * *
Hello hello. And here is the second one. I will not be talking that much about this one, because I am really tired and I want to go to bed :D But, I have for you Photo of the month poll, this time you can vote for the one picture you love the most to be photo of February. This time it's very Clouds of Sils Maria themed. I was influenced by all those awards Kristen has won recently, so I've chosen four photos from this years César Awards, where Kristen won best supporting role in this film and became the first ever American actress to win this French version of Oscar. I actually think, that I know which one is going to win, but maybe I'm wrong, so surprise me. Let's see.



A vítězem o fotku měsíce ledna vyhráváááá....... fotka č. 3! Já to teda přála fotce č. 4 :D Ale nakonec byla o bod poražena :D
* * *
And the winner of this months picture iiiiiis..... photo no. 3! I wanted the 4th to win :D that one is my favorite, but you are those who decided it, so this is your chosen photo of the month January!


9 komentářů:

  1. Tak to by mě zajímalo jakou fotku tipuješ jako vítěznou! Každopádně pro mě se jí stává fotka číslo štyři, na které je Kristen neskutečně roztomilá, i když to na všech těchto momentkách a i jsem zvažovala, že dám hlas dvojce, ale sympatie ke čtyřce to přebily!

    OdpovědětVymazat
  2. To je těžké, protože tyhle fotografie jsou skvělé, Kristen to tam neuvěřitelně slušelo, ten účes, šaty. ♥ Ale nakonec dávám trojku, je tam zlatá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáš vůbec za co Já jsem si na to včera vzpomněla, protože jsem neměla co dělat Každopádně jsem ráda, že se ti to díky mně vždy připomene :) Ale k POTM. Tentokrát si nám to udělala opravdu těžké. Rozhodovala jsem se hlavně mezi dvojkou a čtverkou. Hodně jsem chtěla dát hlas čtverce, ale nakonec to u mě vyhrála dvojka. Líbí se mi, jak se na ní Kristen usmívá a že je jí dobře vidět do obličeje - na čtverce je zase extrémně roztomilá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já hlasuju pro čtyřku, protože tam je Kristen prostě zlatá ♥ Ne že by na ostatních fotkách nebyla vidět její radost, ale na čtyřce Kris nepózuje a přijde mi taková nejvíc spontánní:))

    OdpovědětVymazat
  5. Hlasuju pro třetí fotku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mě strašně překvapilo, že to dávali hned druhý den v televizi a ještě s českým dabingem, já to ještě teda nikdy česky neviděla a ani teď pořádně, kvůli návštěvě jsem prd slyšela, měla jsem to bohužel jen jako kulisu,ale koukala jsem se pak hned večer, když jsem se návštěvy zbavila v originále, originál je vážně originál Zvlášť tenhle s britskými přízvuky a kapitola sama o sobě je pak Benedictův hlas    A co na to vůbec říkáš?
    Jinak tajemství to vážně není, byla jsem na ostrově Lanzarote, první Vánoce mimo domov, to jsem si dřív nedokázala představit, ale teď tu stejně nebyl sníh, tak to bylo jedno  
    A koukám na výsledky ankety, zatím jsou podle očekávání!

    OdpovědětVymazat
  7. tak za prvé som veľmi rada, že vyhrala táto fotografia lebo sa mi páči zo všetkých najviac
    mno a teraz k tomuto hlasovaniu tak moje oko padlo jednoznačne číslo štyri ta u mňa jednoznačne vyhráva a to hlavne ako s tam tvári to je jednoducho úžasné je tam strašne rozkošná   

    OdpovědětVymazat
  8. Tak teda hlasuju pro čtyřku, ta mě dostala, Kristen je na ní úplně rokzošná, ten výraz

    OdpovědětVymazat