pátek 15. ledna 2016

Gallery update 50.8: The Marie Claire Image Maker Awards

Ahoj všichni. Dneska jsem koukala na dva filmy a dělala jsem celý den totální prdlajs. A bylo to moc fajn. Tenhle týden jsem každý den někde byla a všechny dny jsem přišla domů pozdě a jsem dost unavená, takže jsem uvítala, že jsem dneska vůbec nikam nemusela a nemusela jsem nic dělat. Ráda chodím do kina, po městě, po nákupech nebo třeba koukám na Harryho Pottera s Rosie, ale občas potřebuju vypnout a jen být doma a nic nedělat :D Šla jsem se psem teda aspoň, ale jinak kulový. Před chvílí jsem si pustila Marťana, protože chci ten film vidět znovu, je naprosto skvělý, ale myslím, že to odložím až na později a místo toho se budu chvíli věnovat blogům, které mám. Všem, nejen tomuhle, takže možná konečně po nějaké době zase přistane něco na blogu o Sophie. No ale než se pustím do toho, tak mám pro vás fotky z akce, na které se Kris objevila před pár dny, konkrétně 12. ledna 2016. Jde o Marie Claire Image Maker Awards. Konalo se to v Los Angeles a jde o předávání ocenění umělcům, kteří se podílejí na stylistické práci, tedy stylisti, make-up umělci, vlasoví stylisti a tak dále a tak dále. Kristen tam byla proto, že s časopisem Marie Claire Kristen spolupracovala již mnohokrát a také proto, že Kris předávala jednu z ocenění vizážistce a make-upové umělkyni Jillian Dempsey. Jedním z oceněných byl potom i Kristenin kamarád a vlasový stylista Adir Abergel a s oběma můžete v galerii najít fotky. Kristen to moc slušelo. Na sobě měla šaty značky Sally LePointe, ale trochu upravené, protože ta původní verze šatů má ještě takové průhledné černé prodloužení sukně, ale ty, co měla Kristen, to nemají, což je dobře, páč to s tim vypadá fakt divně :D Moc se mi líbí i jak má vlasy a make-up, samozřejmě a obecně to vypadá, že se večer moc bavila, byla tam s lidmi, které miluje a myslím, že předat tu cenu zrovna Jillian pro ni byla čest a radost.
* * * * * * *
Hello everyone. I watched two movies today and I did absolutely nothing whole day. That was my kind of day. Every day this week I was somewhere out... and despite the fact I love going to the cinema, hanging out with friends or watch Harry Potter with Rosie, I really needed one day when I will not do absolutely anything. I just went out with my dog and that was all. I just started watching The Martian, because I want to see it again, but I will probably watch it later in the evening and now just give a little bit of attention to my blogs. All of them, not just this one, so hopefully I will publish something on STF. We will see. Right now I have for you bunch of photos from January 12, 2016. Kristen attended the Marie Claire Image Maker Awards in Los Angeles. It is an award show where were honoured artists like make-up artists and hairstylists and stylists and so on. And Jillian Dempsey, with whom Kristen works for years, was honoured too. And Kristen was the one who gave her the award. Kristen's hairstylist Adir Abergel was also one of honoured people. Kristen looked very beautiful Sally LePointe dress which I love. Beautiful hair, beautiful make-up, of course. She looked amazing. Kristen is in Paris right now, making new photoshoot for Chanel, by the way, so we have something to look forward too.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Marťan je hustomegakrutopřísnej! Já si koupila i tu knížku, takže jak přečtu Dívku ve vlaku - což bude asi za dlouho (blbá škola :/ ) - tak se na to vrhnu :) Doufám, že Marťan letos vyhraje na Oscarech cenu "Nejlepší film". Souhlasím totiž s názorem Jamese Cordena - poslední dobu tohle ocenění vyhrávají sice úžasné filmy, ale jsou to film, na které se v životě podíváš tak 1x - 3x a pak už je vidět nepotřebuješ/nechceš. James zavzpomínal na dobu, kdy tohle ocenění vyhráli takový Rocky nebo Titanic - filmy, na které tisíce (možná miliony) lidí koukají 150x do roka Tak uvidíme, jak to letos dopadne. Takový menší fangirling. Ale dobře Kristen to moc slušelo! Vypadala fakt skvěle :) Možná bych vyměnila ten top, ale jinak paráda - hodně se mi líbí ta sukně a boty ♥ Taky měla super líčení a účes :)

    OdpovědětVymazat
  2. Joo tak to já jsem expert na dny, kdy dělám totální prdlajs, ty u mě tak nějak převažují Teď bych se měla učit o stošest, ale nejde to, fakt to nejde! Asi si místo toho pustím taky znovu Marťana, když tu u něm píšeš Ale těch filmů, co chci vidět mám teď hodně, přijde mi, že jich je teď najednou nějak moc a  nestíhám na všechny koukat, teď jsem navíc koukala, že se objevila Anesthesia, ale o tom ty už asi budeš vědět     
    Každopádně ke Kristen...je to možný kolik stihla za pár těch lednových dní akcí! A na všech se jen a jen kochám, jak parádně vypadá! Ty šaty bych si já osobně nezvala, ale na ní se mi fakt líbí a navíc jí skvěle padnou:) Ale opět její účes a její make-up...ty mě vždycky odzbrojí! Mám teď podobnou délku jako Kris, ale rozhodně na mě nevpadají tak sakra dobře jako na ní, achjo! Jinak bych jí ukradla ten kabátek, co má, takový by se mi zrovna teď vážně hodil  no A ještě musím říct, že celkově jsou ty fotky povedené, navíc jsem vždy nadšená, když jsou proložené i černobílými momentkami, ty jsou moje srdcovka   

    OdpovědětVymazat