sobota 23. ledna 2016

Gallery update 51.1: Massive stills photos update

Když jsem se dneska ráno dopoledne probudila, říkala jsem si, že bych mohla dělat něco trochu produktivního. Večer jsem si totiž rekapitulovala svůj den a zjistila jsem, že jsem vlastně celý den nic nedělala. Nechtělo se mi ale ještě učit na středeční zkoušku, i když bych měla, a tak jsem se rozhodla, že bych své nadšení do dělání něčeho produktivního, mohla vložit do blogu. Měla jsem zrovna takovou náladu a tak jsem se rozhodla, že si konečně zase trochu pohraju s galerií. A tak jsem to taky udělala. Začala jsem se sekcí Movie production a dodělala jsem kompletně celý rozcestník všech filmů, o kterých aktuálně víme. Ke všem jsem udělala rozcestník fotek ke stillskám, plakátům, atd. A k některým z nich jsem potom taky uložila fotky. Začala jsem se stillskama a to konkrétně stillskama sedmi filmů. Speak z roku 2004, Zathura z roku 2005, dva filmy z roku 2007 a to konkrétně The Cake Eaters a Into the Wild, potom Twilight z roku 2008, protože jsem s překvapením zjistila, že jsem do téhle galerie stillsky z Twilight nedávala, jsou tam jen z Breaking Dawn. Potom z Adventurelandu z roku 2009 a nakonec ještě z Welcome to the Rileys z 2010. Zjistila jsem během dělání těch rozcestníků a ukládání fotek, že je pořád ještě dost filmů s Kristen, které jsem neviděla. Jako například právě Zathura nebo What Just Happened. K tomuhle filmu jsem ty stillsky taky uložila, ale pak jsem si je omylem smazala. Čímž v podstatě skončilo to moje nadšení, protože jsem samu sebe naštvala a přešlo mě to. Hlavně tedy už asi za půl hodiny odcházím, tak jsem vám chtěla přidat jako update galerie alespoň fotky z těhle sedmi filmů. Mám teď hroznou chuť si je všechny pustit, hlavně Speak a Welcome to the Rileys, protože tyhle dva patří k mým nejoblíbenějším s Kristen. Těch fotek je celkem dost, tak kdo chce, může si je prohlédnout všechny v galerii. Taky už konečně, až budete někdo hledat fotky z nějakých konkrétních filmů, tak se do té složky v galerii i proklikáte a nemusíte to hledat v archivu :D Což teda platí spíš pro mě, když dělám nějaký design nebo něco, pak se vždycky rozčiluju, protože vím, že jsem ty fotky přidávala, jen netuším, kdy přesně a složitě je hledám v archivu. Teď už nebudu muset, už se k nim konečně proklikám. Večer, až přijdu domů, se možná pustím do doplňování fotek z akcí, protože těch je taky nehorázná halda, ale ještě uvidím, jak se mi bude chtít. Proteď alespoň nějaké ty stillsky, které jste možná viděli někde jinde už mnohokrát, ale pro tenhle blog je to po čtyřech letech :D premiéra.
* * * * * * * * *
I thought this morning that I might do something productive. And because I really had no will to study for my next exam yet, I decided to do something for this blog. I started to once again completing the gallery. I started with finishing the "movie production" directory, I added all the movies I know about and made categories for them. Now when you want to for example find stills photos from American Ultra, you don't have to use archive for it. I also find a strong will to save some old photos, so I decided to start with stills pictures from some of Kristen's old movies. Speak from 2004, Zathura from 2005, The Cake Eaters from 2007, Into the Wild from the same year, Twilight from 2008 - yes, I didn't have stills from The Twilight Saga in the gallery and I still don't most of them, I have just from Breaking Dawn, Adventureland from 2009 and Welcome to the Rileys from 2010. I also saved stills from What Just Happened? movie, but I accidently deleted them and that is actually when my will to do something has ended, because I pissed myself off :D But it is still quite a lot of pictures, so you can check it out in the gallery and when I get home from the cinema today, I will maybe continue with it. Maybe not with movies, but with some older events. Or maybe I'll have some photos from Sundance already, so who knows. If I have time, I will try to do something more, because it makes me crazy that I do not have my gallery finished after four years. I also find out, doing this in the gallery, that I still haven't seen a lot of Kristen's films. Like for example What Just Happened or Zathura, so I will have to do it soon. But right now I just really want to watch Speak again, it is one of my favorite movies with Kristen and I didn't see it for a long time.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Wauu, tolik fotografií! Ale tím lépe pro nás, ne? :) Takové přívali fotek vždycky uvítám, zvlášť ty od Kristen. ♥ Teď mi dochází, že jsem s ní opravdu ještě neviděla úplně všechny filmy, musím to co nejdříve napravit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. to byl skvělý nápad, fotky jsou uzasne, vsechny filmy jsem videla :)

    OdpovědětVymazat
  3. Panečku, obdivuji tě, že jsi se do toho pustila, já jsem na to dost líná, já musím říct, že jsem z těch starších filmů moc neviděla z těchto jsem viděla tři :(D

    OdpovědětVymazat