středa 27. ledna 2016

Layout no. 26

imagebam.com
From: December 6, 2015
To: January 27, 2016

Tenhle článek sice píšu až teď, ale design jsem nastavila už včera, 27. ledna 2016. Má to v sobě jistou symbiliku. Ačkoliv ta mě napadla až teď, když jsem se koukala, jaké datum mám vlastně napsat k náhledu toho předchozího... :D Ten tu byl od prvních čtvrtých narozenin blogu, které byly 6. prosince 2015. No a byl tu do včera, do 27. ledna 2016, kdy byly druhé čtvrté narozeniny blogu, na které jsem popravdě totálně zapomněla. Proč? Protože jsem jele, ale hlavně teda proto, že jsem se učila na zkoušku a přišla jsem domů dneska až někdy po devátý, takže jsem na blog až do večera ani neměla čas, natož abych si vybavila nějaké výročí. Tenhle blog slaví dvoje narozeniny. Pro ty, kteří to neví, tak první narozeniny blogu náleží dni, kdy byl tenhle blog založen, což bylo 6. prosince 2011, a druhé náleží dni, kdy jsem tenhle blog oficiálně otevřela a začala jsem přidávat aktuality a ne jenom staré fotky do galerie. A ty připadají na den 27. ledna. Pro mě osobně jsou tak nějak důležitější ty první narozeniny, dávám na ně větší zřetel, protože založení tohohle blogu pro mě byl určitý mezník nejen v blogové kariéře, ale tak trochu i v životě. Přesto, od 27. ledna 2012 jsem oficiálně začala přispívat... a už po čtyři dlouhé roky vám téměř denně dodávám novinky o Kristen... a ačkoliv je to neskutečně šílené a směšné zároveň, pro mě je to taky naprosto úžasné, protože když jsem si tenhle blog zakládala, nikdy mě ani nenapadlo, že bych tu mohla vydržet tak dlouho. A co víc. Jsem tu 4 roky a pořád neuvažuji o tom, že bych s tím praštila, což je v podstatě neuvěřitelné. Ano, teď mám trochu složitější období, ale to jen kvůli škole, ne proto, že by mě to přestalo bavit. A ačkoliv nejspíš nenapíšu článek oficiálně o narozeninách blogu, chtěla jsem vám alespoň v rámci tohohle ještě jednou hrozně moc poděkovat za to, že na tenhle blog chodíte, máte ho rádi, vracíte se sem, čtete mé články, někteří, tedy vlastně jmenovitě Katie* dokonce téměř stejně dlouho, jako tenhle blog funguje. Nesmírně si toho vážím a mám vás všechny moc ráda, jak ty, kteří už tu se mnou nejste, tak vy, kteří stále ještě ano. Děkuji vám mnohokrát za všechno, co pro tenhle blog děláte :) Díky vám tu otravuji takovou dobu. A jsem moc šťastná, že to tak je. Ještě tedy o designu, je z fotek ze Sundance, z potrétů, které ani nebyly oficiální, ale já jsem je zkrátka musela použít. Pak je tam ještě ta fotka s Joshem a Benem a jedna z červeného koberce. No doufám, že se vám design líbí, je takový tmavší tentokrát, ale myslím, že je to fajn změna. Jsem ráda, že se mi po dlouhé době povedlo něco do fialova :)
* * * * * * * *
I am writing this article now, but I did put the new design here yesterday, on January 27, 2016. It has its symbolics, but it was actually not on purpose, because I completely forgot about second fourth birthday of this blog. The previous design was here from the first fourth birthday to the second fourth birthday and that is kind of nice. I was thinking about this day for quite a long time, but when it has come, I forgot. Why? Because of school, of course. I was studying for exams and didn't hve time for blog at all, so I forgot about this blog turning 4 for the second time. This blog does have two birthdays and January 27th is the second one. Because on January 27, 2012 I officially opened this blog. For me, the first birthday is the most important, but I couldn't not write anything about the second one. I am so happy to be here with you for 4 long years, it is incredible. For four years I am writing articles to this blog, almost daily and that is actually kind of scary and riddiculous, but I love it in the same time. I want to thank you for everything. That you like this site, that you come back, that you read my articles, that you like KStew, I love you and I thank you so very much. This new design is made from photos from the Sundance Film Festival. It is a bit darker, but I kind of like it and I hope you like it too.

2 komentáře:

  1. Přijdu sem a vybafne na mě tahle krása! Do tohohle layoutu jsem se úplně zamilovala ♥ Je fakt krásný. Vybrala jsi skvělý odstín fialové! Asi to bude znít divně a ujetě, ale mě ta fialová připomíná vesmír... ani nevím, proč tomu tak je Ale to jsem zkrátka já, Katie, za vším hledám skryté významy A samozřejmě musím pochválit i výběr fotek. Vybrala jsi fakt moc pěkné a takové umělecké fotky. Kristen na nich vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jak jsem psala je vážně fantastický, moc se mi líbí výběr fotek a hlavně ta fialová barva! Dokonalost sama! :)

    OdpovědětVymazat