pátek 2. října 2015

POTM: November 2015

Jop. Jsem v tom taky. Udělala jsem to. Jsem v tom s vámi. Vlastně jsem nad tím uvažovala už docela dlouho. Závazně někdy v srpnu, že bych zavedla tyhle ankety typu fotka měsíce a nejlepší outfit a tak... možná zavedu i nějaké další trochu originálnější, aktuálně jsem tedy u těch neoriginálních :D Teda ne, že bych proti nim něco měla, ale jednou je někdo zavedl a hrozně se to rozrostlo, to mi přijde hrozně vtipné, že se to tak chytlo, že to teď má spousta fan stránek. Cítila jsem, že jsem tak trochu pozadu .D a ak jsem se po skoro čtyřech letech rozhodla, že to zavedu tay. Taky se možná vrátím k té soutěži "Do you know this movie?", ale to je zatím jen výhledové. Uvažuju ale o nějaké větší anketě, že bude několik duelů a z toho nakonec vyleze, který film nebo postavu Kristen máte nejraději. Ale na to se ještě musím psychicky připravit :D Takže pro vás mám dneska anketu o fotku měsíce. Vybrala jsem portréty z roku 2014, konkrétně z filmového festivalu v Sundance, kde Kristen propagovala svůj film Camp X-Ray a já jsem opravdu moc zvědavá, kterou fotku vyberete.
* * * * * * *
Yep. Here we go. I did it. I am in it with you. I decided actually in August, that I want to do something like this, that I do want to start with these votings for picture of the month and best outfit... you know, to do something, that can be fun sometimes and in which you can be those who decide something, who is involved. I also want to start again with that competition, if you remember, I called it "Do you know this movie?", so it could be fun if I really will start with it again. Well, there are no news right now, so I decided, that I will finally find time to do this. So here is the first round of Photo of the month for November, when you can decide, which of these four pictures you like the most. I used portraits from laste years Sundance Film Festival when Kristen was there to promote Camp X-Ray. I personally love all these pictures, they are very similar... well, the first one is not :D but the others are. So I am really curious, which one you'll vote for.

5 komentářů:

  1. Hlasuju pro čtyřku :)Jinak ten nový layout je moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mně se asi nejvíc líbí ta "funny" fotka číslo 1 - udělat si knírek z vlasů Kristen Stewart? No jasně! Proč ne? Jinak jsi mě teda hodně překvapila, že jsi se rozhodla zavést POTM a Outfit Duel! No rozhodně budeš mít z čeho vybírat, protože Kristen těch fotek má teda plno ;) A nějaká taková velká anketa zní taky skvěle! Asi to teda dá hodně práce, ale na druhou stranu člověk se tak víc dozví o jejich fanoušcích že jo? No jsem zvědavá, co si na nás do budoucna vymyslíš Angie :)

    OdpovědětVymazat
  3. No to máš vskutku pravdu, bez potm by se to už na blogu neobešlo, stejně je ta řetězová reakce zajímavá a už se asi nedozvíme kdo to vymyslel jako první A i jiné vychytávky, které jsou tu teď pravidelnou součástí, díky našim blogovým předkům! V této tvé historicky první anketě jsem podpořila trojku, ale bylo to těžké, mnohem těžší než outfit/fashion duel
    Jinak Angie, loni jsem se dala na studium učitelky v mateřské školce, což mě sice naplňuje, ale ne tak jak jsem si představovala a ni nevím, jestli je to práce mých snů, tak jsem si k tomu letos přibrala na fildě Historii a taky ani nevím proč Toje tak, když člověk nemá jasno o své budoucnosti, ani o té nejbližší, takže dělá od všeho něco No a vůbec to rozhrhově nezvládám, vše se mi to hezky kryje, naštěstí mi učitelé dovolili chodit na jiné termíny seminářů a přednášky vynechávám, to jsem koneckonců dělala i loni Tak uvidím, jak se věci vyvinou, ale s mým nasazením a sklonem k flákání to půjde stěží A co vůbec studuješ ty?

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ráda, že to zavedla, protože tyhle ankety mám moc ráda!:) Hlasuju pro třetí fotku:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tady hlasuju pro čtyřku, vlastně jsem se rozmýšlela ještě nad trojkou, ale nakonec takhle no

    OdpovědětVymazat