neděle 25. října 2015

Gallery update 49.0: New photos with fans + what's next

Ahoj lidi, jak se máte? Já jsem nemocná. Teda nejsem, oficiálně, ale vím, že jsem. A taky jsem si asi zlomila prsteníček na pravý noze. Takže vážně super den :D No... co člověk může dělat se zlomeným prstem, že. Chodit můžu, tak je to v pohodě :D #ShitHappens. Včera jsem měla teplotu, tak jsem do sebe narvala asi milion vitamínů a léků a všeho možného, tak jsem to asi zabila v zárodku, protože dneska už je mi o něco líp... ale úplně dobře mi není no. Cítím to v kostech. Hlavně v tý kosti prsteníčku na noze :DDD Proč nejsem oficiálně nemocná? Protože mám příští týden prostě příliš mnoho akcí na to, abych byla nemocná. A tak jsem se rozhodla, že nemocná zkrátka nejsem a snad se z toho nesložím. Ale ne, dneska zatím teplotu nemám, tak snad to bude dobré, myslím, že to bude v pohodičce. Uvidíme. No, co pro vás dneska mám, jsou další fotky s fanoušky. Je jich celkem 11 a všechny pocházejí z New Yorku. Miluju hlavně tu první, kdy Kristen dvě fanynky objevily v nějaké restauraci v New Yorku spolu s Jessem Eisenbergem, kde byli na večeři. Nebo na nějakém jídle, nevím přesně. Jesse tam vypadá trochu přepadle, ale jsem ráda, že si takhle spolu někam i vyrazili :) Myslím, že díky tolika projektům se z nich stali skutečně blízcí přátelé a už se nemůžu dočkat propagace filmu Woodyho Allena. Když už o tomhle filmu mluvím, tak teď už Kristen skutečně oficiálně dotočila. Jak to vím? Protože se Kris na den otočila v LA a teď už přiletěla do Paříže, kde za dva dny začíná natáčet film Personal Shopper s Olivierem Assayasem. Do Paříže ji podle některých fotek zřejmě doprovodila její kamarádka Suzie Reimer. Je tak pravděpodobné, že by se mohla objevit v doprovodu Kristen i v Praze. Proč vám to říkám? No... tak nějak jsem si říkala, že by člověk pak mohl snadno rozeznat Kristen v Praze, pokud by šla někde se Suzie... protože ta má vždycky takovou dobře viditelnou barvu vlasů, aktuálně růžovou. Já stejně budu celej listopad lítat po Praze, tak třeba se mi poštěstí :D Kdo ví. Jakmile budu vědět nějaká přesnější data, dám vám vědět. Ale zatím je poměrně jisté, že to bude taková půlka listopadu. Otázkou je, jak moc času tady stráví. Zatím tedy jen fotky s cizími fanoušky. Třeba časem přidám i nějaké fotky s českými fanoušky... třeba se mnou :D Ale ani v to radši nedoufám, abych nebyla zklamaná:D
* * * * * * *
Hello guys, how are you? I am ill. Well I am not, officially, but I know I am. And I broke a finger on my foot probably. I had a great day :D Well, what you do with broken foot finger? Probably nothing, I guess... I can walk, no tragedy. But I am ill, I had a fever yesterday, so I ate like a billion vitamines and medicine and stuff, so today I am much better, but I can feel it, I am not good. But why am I not officially ill? Because I just have so much events to go to, and I cannot miss any of it. Not even one. So I didn't tell my mom I had fever. I don't have it today, so I hope I can make it. Anyway. Right now I have for you new photos with fans that come from New York. I love especially the first one, because there is also Jesse Eisenberg. They were having dinner somewhere in New York together. It is officially the wrap for Kristen on Woody Allen's movie. Now for real. I know it, because Kristen has already arrived in Paris, where is she going to film her next movie Personal Shopper with Olivier Assayas. According to paparazzi photos I've seen, Suzie Reimer came with her as a company, so there is kind of an possibility, that Suzie will go with her also to Prague. It could be easier to recognize Kristen on the street then, thanks to Suzie's hair... just saying :D She has right now pink hair. So... the filming starts in two days and lasts two weeks, according to plan, so then she'll probably arrive in Prague. We don't know yet the exact dates, but it will be probably half of November. I'll let you know when I know. But I guess I will just spend whole November hanging around city center, every day, for hours :D The good thing is, that I have school in center, so it's not such a problem for me to actually be in the center. I don't know the location of filming, but I have some tips... where people usually film the inside.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

4 komentáře:

  1. tak to je naozaj na prd to ti teda poviem a ani ti to trochu nezávidím, a najlepšie to príde keď má človek proste niečo naplánované a keď to je už dlhšiu dobu tak to človeka poriadne dopáli tak prajem úplné uzdravenie a ten prst tak to sa ti teda ako podarilo ?
    fotografie sú veľmi pekné a som zvedavá na tie ďalšie, mne sa veľmi páči tá čiernobiela fotografia

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky jsou opravdu dokonalé! Moc se mi líbí hlavně ta druhá fotka :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásný fotky s fanouškama :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotografie, opravdu, Kristen je úžasná a fanouškům šíleně závidím! Musí být k fanouškům stejně zlatá jaká je i tak. ♥ Všude jí to moc slušelo. :)

    OdpovědětVymazat