úterý 6. října 2015

Gallery update 48.2: Photos with fans from New York

Ahoj lidičkové, jak se máte? Já celkem fajne, jen vám musím napsat nějaký ten článek ohledně školy, protože mám takový podivný rozvrh, takže vám musím napsat, kdy tu tak asi budu a kdy tu tak asi určitě nebudu :D Samozřejmě se to vážě i na to, jestli budou nebo nebudou novinky. Teď jich zrovna dvakrát moc není, tak jsem se rozhodla, že si konečně najdu čas na některé vybrané rozhovory s Kristen, které jsem neměla doteď čas přeložit, a konečně vám je přeložím. Možná. Uvidíme, jak to dopadne, rozhodně to mám alespoň v plánu :D Mám pro vás teď ale nějaké fotky, když už jsem si našla trochu času. Mám pro vás pár fotek s fanoušky, které se tak trochu nastřádaly během natáčení projektu Woodyho Allena v New Yorku. Je jich asi 11 a určitě koukněte na všechny, jsou v galerii a jsou hrozně super. Je na nich vidět, že Kristen opravdu miluje své fanoušky a vážně nemá nejmenší problém se s nima vycvaknout, když se s nimi potká... což je dobrý vědět, vzhledem k tomu, že Personal Shopper se možná bude částečně natáčet v Praze :D Hell yeah.
* * * * * * *
Hi guys, how are you? I have to write you an article about my schedule in school and stuff so that you know when am I going to be here and when definitely not. I will probably write it right after this article. I have for you now some few days or week old photos with fans from New York. They are from more different days, but I waited to publish them in case there are no other news in the future, like now. I also work on some translations, which I did not do yet, so there will be some news, if I will finish it some day :D I love these pictures so much. It is another from many proofs that Kristen loves her fans and doesn't have any problem to let them take pictures with her. Which is cool. Check out all of them in the gallery. Most of them come from the set of Woody Allen's movie.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Tak na přeložené rozhovory se moc těším! :) Jinak k těm fotografiím, no, já být ten fanoušek tak se asi zblázním! Naprosto jím závidím, že měli tu čest potkat Kristen a ještě získat tak super fotku, Kristen je všude zlatá. ♥

    OdpovědětVymazat