středa 21. října 2015

Happy Back to the Future day!

Jeden z těch článků, které se vůbec netýkají Kristen, ale zkrátka ho musím napsat, než tenhle den skončí. Protože jsem byla v centru až do večera a nemohla jsem si to pořádně vychutnat, tudíž budu tenhle den slavit až o víkendu, ale musím o tom napsat. Budoucnost totiž nastala právě dnes. A je to hrozně vtipný pocit. Jakožto dítě, které vyrostlo pod dohledem fanouška sci-fi všeho druhu, jsem se nezamilovala pouze do Hvězdných válek, ale i do jiných věcí. Jednou z těchto věcí je filmová série Back to the Future, tedy Návrat do budoucnosti, který vypráví příběh o tom, že se středoškolák Marty spřátelí s doktorem Emmettem Brownem, který ze starého auta značky DeLorean postaví stroj času. V prvním díle se Marty náhodou vrátí do doby, kdy se seznámili jeho rodiče a jelikož tam nepřiletěl proto, aby něco změnil, ale proto, že utíkal před gangstery, povedlo se mu náhodou změnit minulost. V druhém díle se pak vydáváme do budoucnosti a následně znovu do minulosti. A ve třetím díle se podíváme ještě do hlubší minulosti. A kromě toho, že je to neskutečná sranda, je to i dobře natočený, takže rozhodně stojí za to se na tuhle filmovou sérii podívat.

Táta vloni k Vánocům dostal kompletní sérii na DVD a koukali jsme se na ni tři dny za sebou po Vánocích a zřejmě to bude naší novou Vánoční tradicí. V druhém díle, jak už jsem říkala, doktor s Martym a jeho přítelkyní odlétají do budoucnosti. A odlétají přesně do 21. října 2015. Což je právě dnes, dámy a pánové. A mně to přijde hrozně super a zároveň hrozně vtipné. Už jsem dneska přečetla nějaké články o tom, co se všechno vyplnilo, alespoň nějakým podobným způsobem a co ne. A jakožto fanoušek téhle filmové série jsem nadšená, protože jsem ráda, že jsem to zažila. Chtěla jsem si dneska pustit alespoň jeden díl, ale dorazila jsem bohužel až příliš pozdě, takže to udělám nejspíš o víkendu. Vám všem, kteří ale Návrat do budoucnosti znáte, jsem chtěla popřát šťastný Back to the Future den! Doufám, že jste si ho užili, že jste si ho vychutnali, tak jako já, protože je to prostě hrozně super. A já jsem z toho hrozně nadšená. Ale teda jsem zklamaná, nemáme bohužel bundy měnící velikost, samovysoušecí se ani létající auta :D Ale to asi nikdo ani nečekal. Ale už snad někdo udělal ty samozavozavací se boty! Možná, že časem dojde i na zbytek. Uvidíme. Každopádně jsem z toho tak správně geekovsky nadšená :D Tak mi ten výlev odpusťte, ale prostě jsem musela.


1 komentář:

  1. ako som na to jukala neviem prišlo mi to akési povedomé ale nepríde mi to zase žeby som to niekedy pozerala ale bolo vidieť z video, že to musí byť veľká sranda sa na to pozerať, vyzeralo to dosť zábavne a zaujímavo

    OdpovědětVymazat