pondělí 12. října 2015

Gallery update 48.5: New portrait for Chanel

Ještě jednou se vám dneska hlásím, protože vím, že tu zítra nejspíš nebudu a dost možná ani ve stedu. Mám pro vás něco, do čeho jsem se zamilovala na první pohled. Nedávno jsem vám sem dávala video z červencového týdne módy v Paříži, kde Kristen zahajovala show Chanelu spolu s Julianne Moore. Karl Leklá ryba potom i fotil nějaké portréty největších hvězd, které se této přehlídky zúčastnili, a jednou z těchto hvězd byla samozřejmě Kristen. A portrét, který Lagerfeld spáchal, je naprosto dokonalý musím říct. Jak ho nemám ráda, tak musím uznat, že fotit umí :D Ten portrét je vážně skvělý. Nejsem zrovna fanda toho, že Kristen kouří, ale na téhle fotce tam ta cigareta tak nějak prostě patří, ta atmorféra téhle fotky se mi hrozně líbí a Kris je tu vážně krásná a přirozená.
* * * * * * *
And one more time today, because I know I will not be here tomorrow and maybe not even on Wednesday. I have for you now something I truly love, which is actually few months old, but was published just today in some good quality. An official portrait of Kristen made by Karl Lagerfeld for Chanel. It was taken during this years Paris Fashion Week in July. I am not really a fan of smoking, but I kind of don't mind Kristen does have a cigarette in her hand, because it kind of works in thi picture, makes the atmosphere even better. I love this picture, and I kind of hope that some other will show up someday. But I am not sure about that. At least this one, it's definitely better than nothing. Kristen is very beautiful here.

imagebam.com

A ještě malý bonus. Karl Lagerfeld zmínil Kristen v jednom z rozhovorů. Myslela jsem, že by bylo pěkné to hodit k tomuhle článku, protože je to opravdu moc hezké, že o Kris takhle mluví. Možná, že ho časem dokonce i začnu mít ráda, i když teda nevím nevím... Tady je tedy ten úryvek z rozhovoru:

Zeptal/a jsem se ho, jaký je jeho ideál perfektní ženy dneška. Nezaváhal.
"Julianne Moore," odpověděl.
"Proč?"
"Já nevím. Myslím si prostě, že je skvělé. Celý její život; způsob, jakým ho žije. A Jessica Chastain - ta je také skvělá. Z mladší generace potom miluji Kristen Stewart. Je talentovaná. Působí trochu tvrdě, ale ve skutečnosti je to ta nejmilejší osoba na světě."
* * * * * * *
And little bonus. Karl Lagerfeld mentioned Kristen in an interview and I thought it would be nice to publish it here. Maybe one day I'll start to like him... :D

I asked him what was his ideal of the perfect woman today. He didn't hesitate.
''Julianne Moore,'' he said.
''Why?''
''I don't know. I just think she's great. Her whole life; the way she is in life. And Jessica Chastain - she's great, too. Of the younger generation, I love Kristen Stewart. She is gifted. She looks tough but in fact she's the nicest person in the world.''

3 komentáře:

  1. tak ta fotografie mě zabila, Kristen je tam tak nádherná! Ta cigareta tam patří, jak říkáš, je to něco dokonalého. ♥ A je moc pěkné, co o Kristen řekl. :)

    OdpovědětVymazat
  2. fotografia je veľmi pekná vydarila sa im teda pekne a je skvelé, že ju spomenul fakt pekné od neho aj to čo si o nej myslí

    OdpovědětVymazat