pátek 2. října 2015

Outfit Duel no. 1

Tákže. Před tím, než půjdu spát, což bude asi tak za 15 minut, protože jsem naprosto mrtvá prtvá a hotová, mám pro vás tu druhou plánovanou anketu. Nevěděla jsem, jestli to pojmenovat fashion duel nebo outfit duel nebo nějak úplně jinak... takže to nakonec dopadlo tak, že článek se jmenuje outfit duel, ale založená rubrika je fashion duel... Což možná trošku hraničí se schizofrenií :D Co je pointou této ankety jistě všichni víte, protože jste ji na blozích zavedli všichni tak o půl století dřív, než já :D Každopádně jde o to, že vám sem každý měsíc hodím dvě fotky, většinou buď z různých akcí nebo možná i nějaké candids, ale to ještě uvidím, a na vás není, abyste zhodnotili, která fotka se vám líbí víc, ale který outfit se vám líbí víc. Oblečení, make-up, boty, vlasy všechno dohromady. Jako první kolo jsem netušila, co vybrat, což je smutný, vzhledem k tomu, že šlo o první kolo :D Rozhodla jsem se ale pro jednu fotku z nějaké starší akce, protože je to i zároveň pro mě takový náhled do minulosti, připomenutí různých akcí a taky připomenutí toho, že některé jsem furt nedoplnila do galerie... :D První fotka tedy pochází ze světové premiéry 2. pokračování filmu Breaking Dawn, která se konala v Los Angeles 12. listopadu 2012. To už jsou pěkně prosím skoro 3 roky :D A taky je to hlasování o outfit měsíce listopadu, tak je to takové příhodné :D Druhá fotka potom pochází také ze světové premiéry, tentokrát filmu American Ultra, která proběhla 18. srpna 2015. Proč zrovna tyhle dvě akce? Protože nejen, že jsou to obě světové Los Angeleské premiéry Kristeniných větších filmů, ale zároveň také šaty, které na obou premiérách měla, pochází z dílny toho samého módního návrháře, a to Zuhaira Murada. Přestože je má na svědomí stejný člověk, jsou ale oba modely naprosto jiné. A stejně tak i celkové outfity. A mě zajímá, který z nich se vám líbí víc. K jakému z nich se přikláním já se dozvíte při vyhodnocení příští měsíc.
* * * * * * * *
So. Before I go to sleep, which will be in like 15 minutes, because I am dead already, I have for you the second poll. This time it's a outfit or fashion duel, I didn't know how to call it, so I called it outfit duel, but I named the category fashion duel, which actually make me feel even more schizophrenic than before. What is the point? Well, I have for you two pictures, obviously, it's a duel... and you are supposed to choose not which picture you like more but which outfit you like more. I chose two world premieres for the first round. The first outfit is from The Twilight Saga: Breaking Dawn - part 2 world premiere in Los Angeles in 2012 and the second one is from this years American Ultra World Premiere, also in Los Angeles. Why I chose these outfits? Well, I don't know. I think especially because both dresses come from Zuhair Murad's collection, but they are completely different, as same as the rest of the outfit, the hair, the make up, everything. So I want to know, which one you like more.

9 komentářů:

  1. Ten kvetinový outfit je skvelý! Vyzerá v ňom oveľa lepšie aj energickejšie ako v tých šatoch, hoci aj tie sú pekné ale ten kvetinkový outfit má niečo do seba :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vybrala jsi dva krásné outfity, ve kterých vypadá Kristen naprosto nádherně, trvalo mi dlouho, než jsem si vybrala, ale přece jenom mě více okouzlil outfit číslo dvě. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéj, to je těžké Ale hlasuji pro první outfit :) A jinak moc dobrý nápad přidávat i tuto anketu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Těžká volba! Šaty od Zuhaira úplně miluju - dokonce jsem i "followla" instagramovou stránku jeho značky a kochám se těmi šaty ♥ No šaty z premiéry Breaking Dawn - Part 2 v LA úplně miluju. Pamatuju se, jak jsem z nich byla nadšená - a nechce se mi věřit, že už jsou to 3 roky! Ten čas hrozně letí, ale hlavně na sobě vidím, jak jsem se změnila, jak se změnily mé zájmy... No nic, trocha sentimentalismu ještě nikoho nezabilo No po kratším přemýšlení jsem se nakonec rozhodla dát hlas outfitu číslo 2. Prostě mi přijde, že ten overal Kristen víc sedl (možná i barevně) a hlavně jdou vidět její nohy :)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: Jo jinak děkuju za tu zprávu o plakátu k Joy - je od tebe moc hezké, že sis na mě tak vzpomněla :) U nás by ten film měli dávat (pokud teda ČSFD nelže) od 7.ledna - což je krátce po premiéře v USA. To mi udělalo velkou radost, protože teď většinou snímky, co nejsou blockbustery nebo nestály víc peněz, jdou u nás do kin tak o 2-3 měsíce později (což mě strašně sere - promiň za to slovo, ale je to tak). Btw chodíváš někdy do kina třeba úplně sama?

    OdpovědětVymazat
  6. Tak i Angie uz podlehla tomuto trendu Ale priznam se ze jsem take chtela tento mesic tyhle ankety konecne zavest respektive jen potm ale pak mi to nejak nevyslo no nic noveho u me Tak snad pristi mesic se pridam do klubu Ale uz k podstate clanku, ja mela hned jasno ze dam hlas jednicce, i pres to ze ten druhy outfit neskutecme zboznuji, nemuzu jinak, Kristen v tech pohadkovyh satech na premiere Twilight je proste tutovka

    OdpovědětVymazat
  7. Teda... první kolo a hned takhle těžké rozhodování! Na obou premiérách Kristen vypadala naprosto nádherně! ♥ První šaty jsem vždycky moc obdivovala, protože jsou takové pohádkové, ale nakonec jsem přece jenom hlasovala pro druhý outfit. Přijde mi, že se ke Kristen hodí víc než princeznovské šaty:)

    OdpovědětVymazat
  8. líbí se mi oboje šaty, ale celkově i s účesem a líčením s emi líbí víc z premiéry American Ultra :)Takže hlasuju pro dvojku

    OdpovědětVymazat
  9. Vítej v klubu ankeťáků Mě tohle baví, i když to je kolikrát těžký rozhodování...jako teď, teda, ty mi hned na začátku dáváš! Oba outfity jsou naprosto božské, jak se pak mám rozhodnout? Zuhairova tvorba mě nepřestane udivovat, on má tak nádherný šaty! Jako dobře no, hlasuju pro první, protože ty zbožňuju dýl, což je hrozně nefér oproti druhým, ale co mám dělat

    OdpovědětVymazat