úterý 27. října 2015

Gallery update 49.1: First day on set of Personal Shopper + personal pic

Ahojte všichni. Jak se máte? Já jsem docela vyčerpaná, necítím se zrovna nejlíp, ale musím napsat tenhle článek, protože mám pro vás něco naprosto perfektního. Měla jsem tu večer nebýt, ale nakonec se bohužel změnily plány, ale aspoň si můžu večer hodit nohy nahoru a napsat tenhle článek. Kristen před dvěma dny dorazila do Paříže a natáčení jejího nového snímku Personal Shopper začalo už dnes. Jsem z toho opravdu nadšená musím říct a když jsem viděla fotky, které z toho vznikly, jsem z toho ještě nadšenější. Kristenina postava by se prý měla jmenovat Maureen a film se bude částečně natáčet i u nás v Praze. Zatím není jisté, kdy přesně, film se bude natáčet dva měsíce, alespoň tak zní plán. První předpoklad je ten, že se bude natáčet teď dva týdny v Paříži a potom se už přesunou do Prahy, ale je i klidně možné, že nejdřív budou natáčet Londýn a pak až Prahu. Z hlediska logiky by mi ale přišlo jednodušší, kdyby po Paříži přijeli do Prahy a potom až do Londýna, protože z Londýna možná do Ománu i něco lítá, zatímco z Prahy docela pochybuju :D Otázkou je, jestli do Ománu poletí hned po natáčení v Evropě. Dneska mám pro vás fotky z prvního dne natáčení filmu, do kterých jsem se naprosto zamilovala. Kristen tam jezdí na skútru a je tam naprosto ultra roztomilá. Ty fotky jsou skvělé. Kromě Kris můžete vidět i její kamarádku Suzie, která přijela s Kristen jako doprovod, potom je tam vidět párkrát i Olivier Assayas, Charles Gillibert a také Philippe Monnerete, se kterým tam má Kristen hrozně roztomilou fotku, jak si dávají high five. Philippe totiž včera Kristen učil, jak jezdit na skútru a dneska byl přítomen na natáčení, aby na ni dohlédl a tak vůbec. Ze včerejší lekce jízdy pochází ten první obrázek, který v sobě skrývá celkem 5 fotek. Zařadila jsem to do osobních fotek. Myslím si, že všechny ty fotky jsou úžasné, tak se určitě koukněte i na zbytek do galerie. Uložila jsem jich jen pár, vzniklo jich mnohem víc, ale myslím, že takhle to bohatě stačí.
* * * * * * *
Hello everybody. How are you? I am pretty exhausted, I don't feel very well, but I have to write this article, because I have something perfect for you. I was supposed to not be at home, but unfortunately, my plans changed, so I can at least have some rest and write this article. Kristen arrived to Paris two days ago and today, the filming of her next project with Olivier Assayas, Personal Shopper started today. I am really excited about that. This movie will be filmed for two months and during these two months they will shoot in Prague, Czech Republic. No one knows yet when exactly, but first guesses talk about second half of November. Nothing sure yet. Right now I have for you photos from the set of Personal Shopper from today. And I also have for you one personal picture. There are actually five photos together. Kristen was learning how to drive scooter for Personal Shopper yesterday with Philippe Monnerete, who was also present on the set to keep an eye on her and there are some quite cute photos of them in the gallery. High five! Good job, Kristen! She's amazing. And these photos, both personal and from the set, are incredibly cute and I love them very much. 26 this time in the gallery. There is over a hundred photos from the set taken, a lot actually, but they are still paparazzi, so I saved just some of them.

imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. no keby som ju takto videla v tej helme ani by som ju nespoznala ale sú to skvelé fotografia, veľmi sa mi páči ten jej červeno-čierny sveter je fakt skvelý   

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, Kristen na skútru! Fotky jsou vážně moc hezké! Je super, že už se začalo natáčet:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, tak ty fotografie mi udělaly radost, jsou úplně kouzelné Kristen je tam opět zlatá! :) Ten svetr se mi taky moc líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Informace, že Kristenina postava bude v tomhle filmu řídit skútr mě hodně potěšila :) Na tenhle film jsem fakt zvědavá a už se na něj moc těším :) Jinak ty fotky, kde Kristen už fakt jede jsou docela roztomilé

    OdpovědětVymazat
  5. Ty fotky jsou opravdu super a jak sama říkáš, Kris na nich vypadá roztomile.
    Už se těším, až se bude natáčet i v Praze, to bych se mohla třeba i na natáčení podívat
    Na blogu mám jednu důležitou zprávu

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou skvělé! Líbí se mi hlavně ty, kde má Kristen tu helmu, vypadají docela vtipně

    OdpovědětVymazat