pondělí 27. července 2015

Behind the Scenes of Marie Claire photoshoot shooting

Nejsem tady, toto je přednastavený článek, jsem zrovna v Římě.
A zrovna teď jsem ještě v Praze a připravuju tenhle článek, popisky jsou stále kratší a kratší, ale co můžu dělat no :D Už teď nestíhám a to jsem ještě slíbila nastavit něco na blog o Sophie :D Sakra, ono už je půl dvanáctý? Já nechci nikam jet :D No nic, dobrý, dobrý :D Mám pro vás jedno krásné video, které už bylo taky zveřejněné před nějakou dobou, ale vzhledem k tomu, že jsem lemra a nestihla jsem ho přidat, tak jsem ho nastavila :D Je to video z focení toho překrásného photoshootu pro Marie Claire. Video je vážně skvělé a určitě na něj koukněte :)
* * * * * * * *
I am not here. This is a pre-written article, I am in Rome right now.
Hi guys, how are you? I have for you one video today. It's behind the scenes video from the making of Marie Claire photoshoot. I love it, so so so much. I talked about it before, Kristen looks there so amazing and beautiful, just stunning, I love it so so so much. This video is beautiful, check out.

4 komentáře:

  1. Ooo, tak tohle video jsem ještě neviděla, bože jak ten photoshoot miluju a teď ještě tohle! Naprosto boží záběry, skvělý prosředí, nádherná Kristen..no co bychom si mohli přát víc Dokonalost prostě!

    OdpovědětVymazat
  2. wow wow wow wow wow tak to je proste nádhera Kris je tam dokonalá, veľmi je tento štýl pristane, mala by to nosiť často
    a všetko čo mala na sebe bolo skvelé bola krásne nalíčená a veľmi sa mi páčili ako mala vlasy ako vyčesané nahor ale vyzerali tak nedbalo pohádzané
    jednoducho skvelé     

    OdpovědětVymazat
  3. Wow wow wow Kris vypadá prostě nádherně, tenhle photoshoot je vážně nádherný ♥

    OdpovědětVymazat
  4. tenhle shoot je prostě nádherný :) a miluju jakékoli BTS, ať už v podobě videa či fotek :)

    OdpovědětVymazat