neděle 19. července 2015

Všechny cesty vedou do Říma.


Ahojte všichni. Tak je to tady. Dneska je den D. Den, kdy odjíždím do jámy lvové :D Do Říma. Do místa plného Italů :D Sama. Samotinká. Do cizí rodiny. Do cizího města. Mám pro vás jedno slovo: ÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Mám strach :D Fakt mám strach. Ačkoliv už ne zase takový, protože na hlavním nádraží na mě počká kamarádka, která je tam ve škole, sice teda v jiné škole, než kam budu chodit já, ale je v Římě, což je super. Takže to není zase tak děsivé. To nejděsivější je pro mě ta cesta. A pak ještě to seznámení s rodinou. Jsem docela ráda, že budu bydlet u matky s dcerou, s ženskejma je to vždycky lepší. Ačkoliv s mým host taťkou v Londýně před pár lety jsem si rozuměla skvěle. Ale Italové jsou přeci jen jiné nátury, než Angláni no, k tomu to byl teda ještě Polák a ne Anglán, takže je to vlastně úplně irelevantní a o tom jsem vůbec mluvit nechtěla :D Budu tam dva týdny a přes ty dva týdny nemám tušení, jak to bude s blogem. Budu mít sice s sebou ten tablet, ale otázkou je, jak budu mít čas a hlavně náladu a jestli mě neokradou už na hlavním nádraží až přiletím :D Ne, dobře, nebudu o takových věcech vůbec přemýšlet :D Každopádně vám nemůžu slíbit nic, jen, že se pokusím sem tam ozvat. Takže tak nějak vyhlašuji částečný hiatus, ale nějakých pár článků jsem nastavila, tak tu nebude úplně ticho po pěšině, ani kdybych neměla čas nějaký ten článek napsat.

Do Říma letím už dneska, jak jsem už říkala, tedy 19. července 2015 letadlem v 16:40. Zpátky potom 1. srpna 2015 letadlem, které z Říma vylétá v 15:25. Takže pokud se dočtete na internetu o tom, že jedno z těhle letadel spadlo, tak se tu už neukážu :D Ale to se snad nestane :D Já mám ale strašný strach z létání, takže pokaždé, když mám někam letět, tak chytám nerva a celou cestu dejchám do pytlíku na zvracení. S každym záškubem mám dojem, že to letadlo padá a nedej bože, když jsou turbulence, to už jsem tuplem úplně v prdeli :D Asi si budu muset loupnout něco na nervy. Takže tak no. Odjíždím už za chvíli na letiště, tak jsem se chtěla rozloučit a popřát vám krásné dva týdny. Já se tu dost pravděpodobně objevím s nějakými těmi články, pokud budu mít wifi a čas a náladu, ale kdyby náhodou ne, tak jsem něco málo přednastavila... a vracím se 1. srpna večer, takže buď se ozvu ještě ten den, nebo spíš bych řekla, že až v neděli. Tak zatím se tu mějte, mějte se tu krásně a uživejte prázdniny! :) Mám Vás všechny ráda! :)

S láskou,
- Angie.

P.S.: Návštěvnost blogu v tomto týdnu překročila 27 000 a já vám za to chci všem moc poděkovat! Je to úžasné číslo a jsem z toho opravdu nadšená! Děkuju!! :)

9 komentářů:

  1. Pevně věřím, že to všechno bude v pohodě a ty si to tam pořádně užívej :) Očekávám zásobu fotek na Instagramu, Angie! Hlavně si tam odpočiň, užij si to a opal se :) Jo a omrkni i za mě ty slavné památky - hlavně moje milované Koloseum ;)

    OdpovědětVymazat
  2. páni ty se máš, užij si to tam maximálně, je to nádherné město :)

    OdpovědětVymazat
  3. tak to si to tam pekne užiješ určite a bude to skvelé ja by som mala ísť sama do Švajcu nooo viem nie je to až tak ďaleko ale pre mňa hej neznášam cestovať sama
    určite nespadne a pekné si to uži

    OdpovědětVymazat
  4. Určitě se není čeho bát! Řím je naprosto nádherné město a Italové mají sice hodně jinou povahu než Angičani, ale obecně se říká, že jsou mnohem víc přátelští a pohodoví, tak snad se dostaneš právě do nějaké takhle milé rodiny:)) Určitě o sobě dej brzo vědět!
    A gratuluju k návštěvnosti

    OdpovědětVymazat
  5. Angie, to zmákneš, jsi silná holka! Bude to všechno OK! A kušuj s nějakým pádem letadla!!! :) Určitě si to všechno krásně užiješ :) škoda, že jsem tě nestihla včera :-/ ale tak snad si to přečteš :) doufám, že si v dobré rodině a všechny velké stresy odpadly! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty mě provokuješ, jsem doma 3 týdny a už tam chci zase! Ale ne, užij si to tam, já jsem si to tam zamilovala, hlavně jejich náměstí a fontány

    OdpovědětVymazat
  7. ty si prostě naše cestovatelka, a z tvých článku jednou odpadnu! tak hlavně ať je ta rodina v pohodě a nemáš s něma žádné problémy, pořádně si to tam užij, i za mě! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak si to v Římě hlavně užij!V Anglii jsem taky bydlela u rodiny a musím říct, že to byl zajímavý zážitek, vůbec mi to nevadilo. Ale bylo to takové zvláštní, přeci jen to jsou cizí lidé. Nicméně, snad se ti bude v Římě líbit!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jak se ti Angie líbí tvé Prázdniny v Římě?:)) Snad si cestu letadlem úspěšně přežila a jsi na místě v té nejúžasnější hostující rodince a už si naplno užíváš krás Říma a nejen jeho ale i krás Italů že! :) Tak ať se ti tam holka co nejvíce líbí, vesel se, raduj se, bav se a samozřejmě se i uč! A jsem neskutečně zvědavá na tvé zážitky, snad se o ně s námi podělíš, tohle rozhodně bude stát za to!

    OdpovědětVymazat