sobota 25. července 2015

Gallery update 44.9: Personal photos from Paris

Nejsem tady. Toto je přednastavený článek. Zrovna teď jsem v Římě.
Ahoj lidi, jak se máte? Já se mám doufám dobře :D Určitě spamuju instagram fotkama a dělám spoustu věcí. Možná jsem zveřejnila i pár článků mimo ty připravené, ale dost možná taky ne, tak jsem ráda, že jsem nastavila aspoň nějaké :D Mám pro vás dneska 6 nových osobních fotek. Tedy nových, jsou z prvního červencového týdne, kdy byla Kristen v Praříži. A nebyla tam sama, jak vidíte. Byla tam spolu se svým kamarádem SíDžejem a na prvních dvou fotkách můžete vidět Kristeninu kamarádku Riley Keough. Na dalších fotkách můžete vidět Kristen třeba s Kanye Westem, na té další zase s Julianne Moore a s chlapem jménem G-Dragon, což netuším, kdo je, kromě toho, že ten s červenejma vlasama :D Na dalších dvou můžete vidět Kris, jak si užívá s kamarády v Paříži, ty jsou pak už jen v galerii.
* * * * * * *
I am not here. This is a pre-written article. I am in Rome right now.
Hi guys, how are you? I am probably quite fine. I hope :D I am definitely spamming my instagram and doing many things. I actually maybe published some articles from Rome, but this one is another I prepared on Sunday before I left. I have for you new personal photos. Well... they are actually few weeks old, they are all from Paris, taken during the week of Paris fashion week. Kristen was there and she was not alone. Not at all. You can see her friend CJ in these pictures, you can also see Kristen's great friend Riley Keough in the first two pictures. Kristen also poses with Kanye West in the third picture and with someone, who's also famous and has weird name, something like G-Dragon or... I don't know. Definitely G, but I am lazy to look for it. It is the guy with red hair. I don't know him. Kristen is there also with Julianne Moore. I love especially those first two pictures. Another two in the gallery, enjoy.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. stejně ty osobní fotky jsou nej :) ty vlasy jí seknou a ona mezi takové lidi zapadá

    OdpovědětVymazat
  2. Angie, ja ťa tak neskutočne obdivujem za to, že si prednastavila nejaké články, ja by som na to nemala nervy a pravdepodobne by to na mojom blogu počas hiatusu pustlo Každopádne, ďakujem veľmi pekne, že mám vďaka tebe možnosť vidieť tieto skvelé fotky, priznám sa, že keď som si rozklikla prvé dve, musela som sa usmievať ako blázon. Ide z nich fakt dobrá energia a vidno, že Kristen sa fakt bavila :)

    OdpovědětVymazat
  3. fotky jsou skvělé, doufám že si to v římě užíváš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já si taky říkám, že je až neuvěřitelně krásný a podle mě, kdokoliv má rád Kristen nebo blog o ní tak bude tvořit grafiku s tímhle shootem protože je kouzelný,.. včera jsem s ním taky udělala layout a byl tu do dnešního rána.. pak jsem nastavila ten Andie.. a mám děsnou radost... a co se týče tvých layoutů, ty jsou moje oblíbený! Je to zase něco jiného, originálnějšího a stejně skvělého .. já je zbožňuji, takže žádný takový, že jsou horší!..

    OdpovědětVymazat
  5. Jop, podle fotek na insta, jde vidět, že si to užíváš! Jinak Kristen je na fotkách krásná!♥

    OdpovědětVymazat
  6. Je vidět, že se Kristen bavila a to je to hlavní

    OdpovědětVymazat