pondělí 13. července 2015

Gallery update 44.5: New American Ultra stills photos

Noooo... Všechno šlo trochu jinak, než jsem si naplánovala :D Psala jsem ten článek, ve kterém jsem zmiňovala, že zveřejním nějaké články a tak... a potom zkouknu všechno, o co jsem přišla během Comic Conu. No a já tak nějak... já tak nějak začala koukat na všechna ta videa hned potom, co jsem zveřejnila ten článek a tak nějak mám furt spoustu věcí, na které chci koukat :D Takže jsem trochu pozapomněla, že jsem slíbila i něco přidat. Ale pochopte mě, já tímhle žiju. Comic Con je sen, tam jednou hrozně chci jet. San Diego, místo zaslíbené :D Ne vážně, Comic Con je moje oblíbené období roku, co se filmů a všecho týká, protože já jsem geek největšího kalibru. Koukám na panel Doctora Who, Sherlock tam letos tuším byl, to jsem ještě nestihla zkouknout, Star Wars, Game of Thrones - a na to koukám nejen kvůli Sophie, ale i kvůli zájmu, samozřejmě, letos ještě X-Men: Apocalypse, obecně vždycky tyhle Marveloviny, většinou akorát kouknu na panel, nebo tak, ale u tohohle jde ještě letos taky o Sophie, takže to řeším detailnějc než obvykle, Mockingjay, samozřejmě, jak bych mohla zapomenout na Hunger Games, Once upon a time, moje srdcová záležitost... je toho zkrátka halda. Jak jsem vloni měla ještě Mortal Instruments, tak letos je toho snad ještě víc... doufala jsem teda, že se na Comic Conu objeví i Kristen, což se bohužel nakonec nestalo. American Ultra sice neměl svůj vlastní panel, měl ale poměrně dost slušnou propagaci, což je vážně skvělé. Viděla jsem na twitteru nějaké fotky, u sekce Lionsgate měli obří plakát a reklamní předměty jako zapalovač, dokonce trička, papírky na balení cigaret :D no a takový věci, mezi kterejma, jak jsem se dozvěděla, jen tak mimochodem, byl i... gram trávy :D Což není nelegální v Californii, takže nemějte obavy :D ale vážně mě to hodně pobavilo musím říct :D :D :D No... a kromě toho tedy byl zveřejněn ten nejnovější hustokrutěmegapřísný plakát, o kterém jsem vám psala před pár dny... a teď se objevily i nějaké nové stillsky. Konkrétně jich je 5. Jedna je teda jen s Jessem, tam není Kristen, ale stejně jsem jí zveřejnila, je hozená v galerii. No a zbylé čtyři pak jsou s naší drahou Kristen alias Phoebe (nikdy si nepamatuju, jestli je první e nebo o :D) a musím říct, že jsou vážně skvělé :) Hlavně ta poslední se mi hrozně líbí, tam je Kris vážně roztomilá v tom svetru :) Na tenhle film jsem hrozně natěšená, doufám, že bude vážně tak dobrý, jak čekám :D (Myslím, že bude ještě lepší :D) Určitě nebudu zklamaná, podle toho všeho, co se o filmu doteď ví.
* * * * * * * *
Weeell. I actually did something quite different than I said I'll do in previous article. I started to watch all the Comic Con stuff right after I published it and... kinda still doing it :D There is a lot of things I watch panels and news of from this years Comic Con, you know... like X-Men: Apocalypse because of Sophie, Game of Thrones because of Sophie, Mockingjay because of so many reasons like Jen Morrison and Josh and... people :D Yeah... Once upon a time panel, Doctor Who, you know... Star Wars, of course, I almost forgot. You know, quite a bunch of stuff... I couldn't watch it during the Comic Con, so I am watching it right now and I am kind of losing my mind during that :D But this is like my favorite part of the year, you know, Comic Con, that's always huuuuge. I love it. So much. I would love to go there at least once in my life, it's a big dream. I live with these thing, I live by it, it's huge part of my life and I love this part of my life, I am a geek, the biggest geek I know, actually :D And I am not ashamed of that, not a bit :D Well, maybe not the biggest I know, I have one friend... she's maybe bigger than I am :D Whatever. I told myself that I have to publish at least something today. Considering that I am not very in mood to save a lot of photos, because I am saving Sophie's from Comic Con now, and it's pretty exhausting, I have for you some news that are again about American Ultra. Kristen wasn't at this years Comic Con, unfortunately, no body from the cast was, it didn't get its own panel, but it did get quite huge promotion there in the Lionsgate section, which is pretty cool. There are some clips coming soon, were promised, some previews (but without sound) published, but also some new photos. I published the new official poster few days ago and right now I have for you some new stills pictures. Four with Kristen, one with Jesse, I love them all, I hope you guys love them too.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Já jsem taky slibovala hory doly takže to znám...a jinak, já vůbec nemám sílu koukat na další panely Zvládla jsem akorát Teen Wolf a kousek Mockingjay a ještě Supernatural ale nic jiného ne...je škoda, že něm NAU svůj panel, ale tak alespoň ta propagace :) a stills jsou super, konečně se objevuje víc fotek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky, hrozně se mi líbí její vlasy. A ta poslední fotka je vážně roztomilá
    A vůbec se neomlouvej, také propadám šílenství jménem Comic-Con

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já jsem ještě všechny panely zkouknout nestihla Zatím jsem viděla jen Mockingjay, Game Of Thrones, OUaT, iZombie, Star Wars, X-Meny, Grimma, Crimson Peak, Patient Zero a Suicide Squad. Teď když na to tak koukám, tak je toho vcelku dost (určitě jsem i na nějaký zapomněla), ale je ještě hodně těch, co jsem neviděla, takže s tím musím něco udělat Na Comic Noc určitě razíme spolu! ;)
    Jinak na AU už se teda hodně těším a je super, že tam měl aspoň takovou propagaci :) Ty nové stillsky jsou moc pěkné, líbí se mi hlavně ta, na které jsou spolu Jesse a Kristen :)

    OdpovědětVymazat