sobota 18. července 2015

'American Ultra' TV Spot: "New Kind of Agent"

Dnešní večer a noc nejspíš strávím tím, že budu nastavovat nějaké ty články a ještě vás oběhnu, než odjedu. Osobně si myslím, že napíšu sem tam nějaký ten článek, i když budu v Římě, protože jsem dostala tablet, abych měla něco většího, než mobil, po téhle zkušenosti z Holandska, když jediný přístup na internet byl na tom malém displayi, tak kdyby se něco stalo. Což doufám, že fakt nestane :D Ale tak náhoda je blbec. Takže pro mě bude jednodušší psát články, pokud tedy budu mít čas a náladu, takže uvidíme. Pro jistotu chci, aby tu něco bylo připraveného, kdybych se k tomu nedostala. No teď mám pro vás jednu novou věc, která se týká American Ultra. Jsem hrozně nadšená, že se toho objevuje tolik, že se konečně nějaký Kristenin film dočkal pozornosti, kterou si zaslouží :) Konečně nějaká pořádná propagace, Lionsgate na tom nešetří :) Za což jsem ráda, doufám ještě ve víc, samozřejmě. Momentálně vím o minimálně dvou rozhovorech s Kris a Jessem ohledně American Ultra a doufám, že se objeví co nejdřív. Tohle je oficiální TV spot, který se jmenuje "New Kind of Agent" a mně se opravdu moc líbí. Je tam pár nových záběrů a rozhodně stojí za to na něj mrknout. Překlad máte pod videem, takový... snad to nějak sedí no :D
* * * * * * * *
I will spend tonight with preparing some articles for the time I am going to be gone. Personally, I think, that I will write some articles, because I have new toy, I got tablet for my trip to Rome. I really don't like writing articles on my phone, but I can imagine it's going to be OK on that tablet, I just don't know, if I will have mood and time, so I want to prepare at least something. I have for you now another video which is related to American Ultra movie. An official TV Spot which is called "New Kind of Agent". There are some new scenes in this new spot and I really love it. I am so happy that this movie is getting such a huge promotion, that's so amazing, I am really glad for that and I can't wait to see this movie.


V nebezpečném světě, nový druh hrozby vezme nový druh agenta.
Mike: Zrovna jsem zabil dva lidi. A asi si nahčiju do kalhot, přísahám, že se to stane.
Adrian: Wow.
21. srpna
Někdo: Agent Hale byl aktivován. Vpadnem dovnitř a dostanem ho ven.
Phoebe: Proč se tě někdo snaží zabít?!
Mike: Zřejmě bych mohl vylomit dveře z pantů.
Rose: Prosím ne.
Skrytá inteligence.
Adrian: Jděte, jděte!
Vystoupí z kouře.
Adrian: Nee, pomozte mii.

2 komentáře:

  1. Jsi úžasná, že jsi to přeložila! A musím se přiznat, že teď jsem vůbec neinformovaná o novinkách k American Ultra, jak jsem tu nebyla, ale pomalinku to napravuji!

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že si to v Římě užiješ. Já tam byla loni a bylo to super, až na to metro (panebože, i teď z toho mám noční můry)
    Klip se mi taky moc líbí a jsem ráda, že se pořád něco nového objevuje. A přeložila si to dobře!

    OdpovědětVymazat