středa 8. července 2015

Gallery update 44.4: New American Ultra poster

Ahojte všichni. Jak se máte? Já jsem pořád v Amsterdamu a věci stále stojí za houbeles. Ale tak... táta už je na tom o něco líp, ale furt ho neprobudili, což je na nic. Na druhou stranu i přesto, že chci, aby byl vzhůru... bude pro něj šok, až zjistí, že nebyl mimo den nebo dva, ale víc než tejden... a že dovolená, na kterou se tolik těšil, je v prdeli. Ale hlavně, aby byl v pořádku. Amsterdam už znám skoro jak svý boty. Do konce tejdne to tu budu znát snad líp než mnozí, co tu bydlí :D Dneska jsem dokonce radila holce v metru, to už je docela síla :D I přes to všechno to tu miluju... a je lepší, že trčíme někde, kde to mám aspoň ráda. Ale dost už o tom. O Amstru dost spamuju na instáči, kdo by chtěl vidět pár fotek. Protože není moc věcí, na které bych měla náladu, trošku se po večerech nudím. A na Kristen mám náladu skoro vždycky, tak jsem se rozhodla přidat nějaký článek. Kris je teď aktuálně na týdnu módy v Paříži, z čehož je moc velký množství fotek na to, abych vám to sem házela z mobilu. Mám pro vás ale alespoň nový plakát k filmu American Ultra, kterej je vážně ultrahustokrutej. Jsou na něm Kris i Jesse a je naprosto výbornej!!! Zbožňuju ho, je dokonalej. Tak ho rozhodně omrkněte!
* * * * * *
Hi guys. How are you? I am still in Amsterdam and things are still the same. Well... my dad is better, but not awake. Which sucks. The worst part will be, when they wake him up and he finds out that he didn't sleep day or two, but more than week and that his holiday he was so excited about, is whole fucked up. But I really really really want him to be finally awake, 'cause this is just terrible. Anyway... I know Amsterdam like my shoes now. I will know it better than people who live here by the end of this trip... :D At least I love this place, it would be much worse if we got stuck some place terrible. I am very tired and I don't have much things to do, i don't have mood for them... but I have almost always mood for Kristen. Kris is in Paris right now at fasion week and there are many pictures from there, of course. But my mobile really doesn't have capacity for that :D I will write about it when I come home. But now I have for you new American Ultra poster, which is fucking incredible and badass and I love it :D I really do. So excited about this movie. And this poster is really great. Check it out.

imagebam.com

8 komentářů:

  1. takže pořád neví, co to je? to je naprosto na hovno (pardon)...jen doufám, že teda se máš teď trochu líp, i když to asi nejde...jenže co se dá dělat...neboj se, tatínek se z toho určitě vzpamatuje a na dovolenou můžete pak jet zase někdy jindy :) pořád na tebe a taťku myslím Angie ;)
    k fotce: musím se u toho smát a fakt se na film těším

    OdpovědětVymazat
  2. tak snad uf, že to teda už nějak vyléčí!  a prosím tě, to je maličkost :) když mi na některých lidech záleží, tak na ně myslet musím ;) doufám tedy, že to uzdravení půjde rychleji a taťka se z toho jen oklepal :) já tě chápu, kdyby se to stalo mýmu taťkovi, byla bych prostě na tom obdobně...a mně to bylo jasný, že ty jsi všude a viděla jsem, že už jsi followla

    OdpovědětVymazat
  3. moc mě to s tím tvým tatínkem mrzí, snad bude co nejdříve v pořádku a zjistí co mu je.. :( a je hlavní, že ti nevadí, že musíš v Amstru zůstat, musí to tam být krásné, tak snad si to tam v rámci možností užíváš. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sakriš.. :/ To mě mrzí.. Já už myslela, že máte taťku u sebe.. no tak snad už to bude jen lepší... Jinak jako fakt tě obdivuju, že dokážeš sepsat články na mobilu.. mě to tak děsně štve, jak mi to jde pomalu, že jsem ráda, že odepíšu odpověď na messengeru..

    OdpovědětVymazat
  5. Na instagramu hltám každou tvou fotku, musím to pak dolajkovat, protože na to koukám večer a jsem fakt líná na tu fotku zaklepat Pobavilo mě, že jsi radila i té holčině. Snad to bude s tátou jen a jen lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na Instagramu pochopitelně sleduju všechny tvoje fotky a musím říct, že máš talent na to, zachytit perfektní vyhlídku! Takže všechny tvoje fotky hned "lajkuju" :) Jinak ráda slyším, že si s mamkou snažíte Amsterdam užít. Držím palce, aby to s taťkou dopadlo co nejlépe a hlavně aby byl zdraví!
    Jinak ten plakát je opravdu skvělý! Rozhodně je hustomegakrutopřísný! Už se těším, co se o American Ultra dozvíme na Comic Conu ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem moc ráda, že už mu je lépe. Snad se co nejdříve uzdraví.
    A máš pravdu, ten plakát je "ultrahustokrutej", vážně skvělý

    OdpovědětVymazat
  8. mno apoň že tak sa to trošku zlepšilo, ani by som sa mu nečudovala, že by bol naštvaný po prebudení kto by nebol ale určite bude rád, že je v poriadku po tom čo práve prekonáva
    tk to je teda pecka, že si radila dievčaťu DD a ani odtiaľ nie si, no ako píšeš si ti to tam aj napriek tejto udalosti pekne očekovala mesto aj to je niečo
    a ten plagát je super ale je mi trochu smiešno z Jesseho kôli tým okuliarom neviem ale vôbec mu nejdú

    OdpovědětVymazat