čtvrtek 23. července 2015

Video from Chanel fall-winter 15/16 haute couture show in Paris (July 7, 2015)

Jsem zrovna v Římě. Toto je přednastavený článek. Více zde. Opravdu se mi moc líbilo, jak byla ta show stylizovaná jako to kasíno a tak všechno, ale... co nesnáším nejvíc na téhle přehlídce Chanelu, jsou ty modelky. Teda, to vyznělo blbě. Proti nim nic nemám, proti nim jako osobám, ale hozně mi tam vadilo, jak všechny vypadaly stejně. Všechny to samé líčení, ten samý účes.. ještě, kdyby byl ten účes aspoň normální, ale mně osobně přišel naprosto ujetej, jak kdyby to stříhal někdo, kdo před tim šňupal koks :D Dobře, jsem zlá, já vím, ale jsou prostě divný. Jen nevím, jestli jsou to fakt jejich vlasy nebo mají paruky, ale podle mě ten účes fakt vypadá strašně a nelíbí se mi, jak to bylo stylizované. Já obecně nemám ráda módní průmysl, protože stále více a více nutí modelky, aby byly hubenější a hubenější, až nakonec vypadají jako kostry... některé tedy. Vlastně mi přijde, že většina, když občas koukám na nějaké fotky z přehlídek, přijde mi to zvrácené... hlavně mi připadá, že už jim pak ani to oblečení nesluší, když jsou tak vychrtlé, je to šílené. Ale o tom jsem mluvit nechtěla. Ani ta kolekce mě příliš nenadchla, ale na obranu Chanelu, já vážně nemám ráda Chanel :D není to můj styl a jen málokdy se objeví něco, co by se mi vyloženě fakt líbilo... většinou v tom přijde Kris :D Ale tentokrát ani ta ne teda :D Jí to samozřejmě slušelo, jí sluší všechno, ale ten model se mi zkrátka nelíbí, připadá mi, že by se mnohem víc hodil někomu staršímu, než 24 leté holčině... ale Kristen v tom videu říká, že všechny ty modely byly udělané na míru každému z těch důležitějších hostů a že se v tom cítí vážně dobře, což je důležité. Je to jen kraťoučká chvíle, kde mluví, ale v celém tom videu je hned několik dalších záběrů, ve kterých je Kristen, tak se určitě podívejte, stojí to za to :)
* * * * * * * *
I am in Rome right now. This is pre-written article. I really loved that casino style. But what I hate the most about this years Chanel show are the models, actually. Well, I do not hate them as person, I just... I kind of hate Karl for this idea, because I feel like all those models look exactly the same with that hairstyle and actually... it looks pretty terrible, I do not like it. I am not afraid to say that. I actually don't like this fashion industry especially because of those girls, who are forced to be still thiner and thiner and in the end, they are so thin that those dresses don't even look goot at them. I don't know, I am just very critical about all this... and I don't like the new collection either. It's just not my style, but... nothing by Chanel is actually my style... it depence, of course, on many things. Some of those pieces are quite nice. Well, Kristen talks shortly in this video... and there are also quite a lot of scenes where she is, so definitely check out this video from the Chanel fashion show in Paris. Kristen looked gorgeous, Julianne Moore looked also beautiful, Lily Collins too.. I just didn't like what Kristen was wearing this time, I felt like it's more... like for someone who's older. But Kristen said she feels really good in it and that's important.

5 komentářů:

  1. Já mám teda od Chanela docela ráda ta videa. Přijde mi, že tohle zrovna mají vždycky v malíku ;) Jinak souhlasím, Chanel taky není můj favorit, co se oblečení týče. A přijde mi to jako hrozná škoda. Když se řekne Chanel, tak si hned představím Coco Chanel a něco fakt ikonického a ne tyhle (s prominutím) hadry :/ Ale jo, i Chanel má své světlé chvíle. Co se týká těch modelek, tak já myslím, že to byly paruky ;) Ale souhlasím, mě většina modelek nepřijde moc hezkých. Jsou prostě moc hubené a nemají tu tukovou výplň tam, kde by měla být Jinak mě překvapilo, že se ve videu objevila i dcera Johnnyho Deppa :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty modelky vypadají hrozně...to oblečení se mi líbí, ale to není nic pro mě a jako Kris to moc slušelo, hlavně vlasy :) a máš pravdu...já nevím, ale Chanel mi přijde pro takové ženy jako je Julliene :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se Chanel líbil dřív, ale jak je to teď všechno modernější, tak to ztratilo své kouzlo, ale Kristen vypadala krásně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já tedy Chanel taky nemusím, ale nevadí mi, celkově se mi skoro nikdy nic nelíbí od žádné známé značky Jinak ty vlasy jsou příšerné máš pravdu a ty modelky se mi taky nelíbí, že jsou všechny vychrtlé :(

    OdpovědětVymazat
  5. Řeknu to takhle - ty vlasy jsou vážně ehm zvláštní, ale některé to oblečení se mi líbí, něco ne. Ale Kristen vypadá úžasně ♥

    OdpovědětVymazat