úterý 21. července 2015

Gallery update 44.8: New photos for Marie Claire

Zrovna teď jsem v Římě. Víc si přečtěte v tomto článku. Takže tady vlastně nejsem, tohle je jeden z přednastavených článků, které jsem napsala v noci ze soboty na neděli, kdy jsem nechtěla jít spát, abych prospala let :D Mám pro vás 8 nových fotek. Teda vlastně jen 4 nové fotky. 4 jsem zveřejnila už dřív, ale jde o to, že dvě jsem vyměnila za fotky v lepší kvalitě a dvě se minulý týden objevily jen jako náhledy a teď už jsou celé. Takže... tak nějak je to 8 nových fotek, ale úplně nové jsou jen 4 :D No nevadí. Jsou to fotky z úchvatného photoshootu pro Marie Claire, který Kristen nafotila mně neznámo kdy :D a který je naprosto dokonalý a úžasný a Kristen na těch fotkách vypadá nádherně. Hrozně se mi líbí to oblečení, účesy, líčení a všechny doplňky, je to vážně perfektní photoshoot a jsem si jistá, že některé fotky určitě budou na příštím designu blogu. Moje nejoblíbenější je asi ta 4., z těchle nových 4. A pak tu druhou ještě zbožňuju, ale já vlastně zbožňuju všechny :D Užijte si fotky :)
* * * * * * *
I am in Rome right now. Read more in this article. So I am not really here, this article is one of those I prepared on Saturday. I have for you now 8 new photos. Well, I actually do not have for you 8 new photos, just 4 new photos. I add another two in better quality and two that were cropped are not cropped anymore. So four new pictures and four updated from the amazing photoshoot for August issue of Marie Claire. I once said that I was in love with this photoshoot and I am still. Maybe even more now. I still hope for more, but these are probably last official ones. I love them so much. Kristen looks stunning and I know, that I will use these pictures for a future design, that's for sure. My favorite photo is the second one and the fourth one. Enjoy photos!

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Tenhle photoshoot je prostě bomba. Zbožňuji ho. Kristen vypadá nádherně ♥

    OdpovědětVymazat
  2. vystihla jsi, co si o tomto shootu myslím, je naprosto úchvatný a dokonalý!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že si to v Římě pořádně užíváš, jak já ti závidím!!! Tedy kromě toho vedra, ale tady je vedro taky Jinak ty fotky jsou vážně dokonalé! :)

    OdpovědětVymazat