pondělí 13. července 2015

Gallery update 44.6: Marie Claire - August 2015

Čichám čichám nový design :D Ne... pravděpodoně ne, protože nebudu mít čas, ale až se vrátím zpátky z Říma, do kterého odlétám v neděli, tak rozhodně nějaký vyrobím a na něm bude každopádně tenhle photoshoot, minimálně jedna dvě fotky z něj. Vůbec jsem netušila, že Kris dělala rozhovor a fotila pro Marie Claire, bylo to pro mě naprosté překvapení, když jsem dneska ty fotky viděla poprvé. No a samozřejmě příjemné překvapení. Dneska myslím stále pondělí, ještě neproběhla alespoň hodina spánku, až tehdy pro mě nastává další den v mém vnímání času :D Ale to jsem zase odbočila, jak je mým špatným (nebo dobrým?) zvykem. Doufám, že se objeví další fotky brzy, protože tenhle photoshoot je, když to tak řeknu a nezlobte se na mě, fakt kurevsky úchvatnej. Vždycky slyším v hlavě hlas Bronna z Game of Thrones, když použiju slovo "fucking", vzpomenu si na tu scénu s Jaimem z 5. série, jak se jeho nastávající ptá, kdo to je a on: "Jaime fuckin' Lannister" :D No niiic, niiic, zase další odbočka, přímo výhybka do Brna. Tohle je srpnové číslo Marie Claire, Kris je na obálce a kromě toho je tam i rozhovor a zítra zveřejním i krátké video z focení. Zatím mám pro vás 4 outtakes fotky a teda obálku časopisu. Kristen to tam neskutečně moc sluší, myslím, že se na mě nikdo nemůže zlobit, když budu tvrdit, že je to jeden z nejkrásnějších photoshootů, který Kristen kdy nafotila. Já jsem se do něj totiž naprosto a bezlavě zamilovala. Ani si nedokážu vybrat, která z těch fotek se mi líbí nejvíc. Asi ta druhá nebo třetí, ale všechny jsou prostě... och. Může být Kristen vůbec krásnější? :D Teď zním už jak dost nezdravej obdivovatel, já vim :D Ale na těhle fotkách... mi zkrátka zas jednou vyrazila dech.
* * * * * * * *
I feel new design is coming soon :D No, probably not, because I won't have time, but after I come back from Rome, I will definitely make a new one and these new photos are going to be on it. Kristen. You know her ninja skills, right? One more time. I don't remember her doing this photoshoot or this interview, I really don't. I do know about the one for Elle UK, I did not have clue about this one. But I am really happy about it, because it's fuckin' beautiful! Kristen is on the cover of the August issue of Marie Claire and she looks stunning! I hope there are going to be some more photos soon, because I know at least about another two photos, that weren't officially published yet. I have just really bad bad scans and I will probably rather wait than publish it in the gallery, I will see. If they are not going to be published till Friday, I will publish those low quality scans. There is also an article, interview with Kristen, which I am willing to translate, but I am not sure if I really do it, so... we will see :D What else to say? Kristen looks absolutely stunning, I fell in love with these photos. Especially... all of them actually. I am not sure which one is my favorite, probably the second or the third. Maybe one of those that weren't officially published or scaned in some better quality. But this is definitely one of the most beautiful photoshoot Kristen ever made, I hope that you agree with me, when I say such thing. I am not afraid to say it, because I love it, with all my heart and I am asking myself... can she be even more beautiful?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com

8 komentářů:

  1. Páni, tak tyhle fotky se opravdu povedly! Kristen je tam naprosto úžasná!:) A jinak doufám, že s taťkou už to bude dobrý. a že v Římě si to užiješ více než v Nizozemsku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ale jako pozor z toho by byl moc pěkný designe! už vidím barvičky tmavě modré a šedé třeba a musím souhlasit, že je to jeden z nejhezčích shootů za poslední dobu :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky jsou dokonalé! také si myslím, že z nich by byl skvělý layout! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hell ya! Nový layout s tímhle naprosto dech beroucím photoshootem?.. Bože už teď se těším jako malá! Já ho dneska ráno objevila a málem mi z toho huba z pantů vypadla jak je úžasný! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tady je naprosto dokonalá, je tu hrozně sexy, jsem ráda, že si nechává dorůstat ty vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  6. No ty vagoooo!!! Tak tohle je teda pecka.. mega pecka a jako hned teď z prvotního úžasu a ohromení se přidávám k názoru, že je to jeden z jejích nejlepších shootů, tedy jaký ona nemá skvělý, ale tenhle mi k ní tak skvěle jde, myslím tím, že ta vizáž se jim skvěle povedla a určitě i Kristen se při focení musela cítit sama sebou! Nejen že ty outfity vážně stojí za to, ale zejména ty doplňky, třeba ty extra husté náušnice či neuvěřitelné prstýnky, ale hlavně teda za mě je to nejlepší účes a líčení....sakra jak výborně vypadá s tou rtěnkou!!! To je prostě epické a pěkně prosím použij fotečky na další design! To se musí, to byl hřích je tam nedát! A jinak Angie, nestačím se divit, co s prominutím za sračky se ti takhle o prázdninách přihodily, tedy hlavně tvému taťkovi...a já...ani nevím, co psát, v těchto situacích nikdy nevím ,co vhodného říct...já jen, že něco jsem prostě musela a ani nevím pořádně co... ale je mi to upřímně vážně moc líto a budu na tebe  a tvou rodinu, hlavně taťku, dennodenně myslet a držet palečky, ať je to vše v pořádku, to mi teda věř!:) Držte se!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem na tyhle fotky narazila na facebooku a hlavou mi proletělo "Whaaaat?" No každopádně tenhle photoshoot je úplně parádní! Líbí se mi, jak je tady Kristen temně nalíčená - ta tmavá rtěnka jí moc sluší :) Doufám, že se objeví i víc fotek, na to je tenhle shoot až moc krásný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tohle jsem nebyla připravená, protože wow wow wow. Opravdu nádherný photoshoot a doufám, že se objeví více fotek, protože tohle je krása ♥

    OdpovědětVymazat