pátek 3. července 2015

Fucked up.

Ahoj lidi... jak se máte?
Já jsem potřebovala někomu napsat... svěřit se. I když vás tím budu akorát otravovat. Jsme stále v Amsterdamu a ještě tu nějakou dobu budem... nevím jak dlouho. Múj taťka je totiž na JIPce v amsterdamské nemocnici. A neví se vlastně nic. Otek mu krk, nemoh dejchat, tak jsme volali 112 a bylo to no... dneska jsme mluvili s doktorem. Vlastně nám akorát řek, že nic neví a že musíme počkat. Má tam asi nejakou infekci, jenže neví proč, jak to má nateklý. Takže se všechno podělalo hned první den a můžeme jen doufat, že bude ok. Ještě se musíme zejtra přestěhovat do jiného hotelu, protože tu mají plno. Táta má hadici v krku, aby moh v pohodě dejchat, jenže je udržovanej ve spánku, aby si tu hadici nezkoušel rvát ven...

Kdo by mi náhodou záviděl Amster a Holandsko, i když v dobrém, teď už není co závidět. Možná jen toho pěkného doktora, co se o taťku stará. Ale to bylo asi tak to jediný pozitivní. Já jsem totálně v prdeli s nervama... a to nejspíš kromě cesty od jednoho hotelu k druhému, budu muset odřídit 850 km z Amsterdamu do Prahy, až tátu pustí / převezou do Prahy... zatím tu zůstáváme... v pondělí se dozvíme víc. Do té doby vám všem přeju, abyste prožívali prázdniny ve zdraví a v pohodě... a hlavně ve zdraví.

- Angie.

6 komentářů:

  1. Bože Angie tak to je mi hrozně líto :( doufám, že se tvůj tatínek z toho dostane...mě napadla spíš alergie na něco, ale to by snad ti doktoři poznali hned...to je v háji tohle :( posílám ti takhle na dálku hodně síly! Zvládněte to tam a určitě dej vědět, jak to dopadlo...myslím na VÁS!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Četla jsem na Instagramu, co se stalo a teď, když si o tom napsala takový článek. Myslím si, že je dobře, že ses nám takhle svěřila a trochu vypustila páru. Ono svěřit se docela dost často pomáhá. Je mi líto, že tvého tátu převezli do nemocnice zrovna ve chvíli, kdy jste si měli užívat. Držím palce, aby se brzy všechno spravilo a taťkovi se udělalo lépe. Zatím musím být silná Angie! Myslím na tebe a držím palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Pání, tak to je fakt pech, neskutečně mě mrzí, že se to takto podělalo, jen doufám, že to bude s taťkou brzy v pohodě a že to není hodně vážné, budu Vám držet palce!

    OdpovědětVymazat
  4. Ach Angie, to ma strašne mrzí, že nastali takéto komplikácie :/ Pevne verím, že sa ocino bude mať každým dňom lepšie a lepšie a že sa dá čonajskôr do poriadku. Vôbec sa ti nedivím, že si s nervami v konci. Budem držať palce, zvládnete to! :)

    OdpovědětVymazat
  5. ow tak to je teda ale strašné a najhoršie, že sa to stalo na dovolenke niekde v cudzine a to, že mu nevedia poriadne zisti čo mu vlastne je tak to je len čerešnička na torte držím palce aby si to s nervami vydržala a tatkovi sa polepšilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. To mi je opravdu líto. Doufám, že mu bude brzo lépe. Vážně je mi to moc líto.

    OdpovědětVymazat