středa 15. července 2015

Gallery update 44.7: Chanel Fall-Winter 15/16 Haute Couture Show in Paris

Taťka pojede v pátek domů :) Teda, ne domů, do nemocnice, ale ta nemocnice už bude v Praze, což je skvělý! Tedy... skvělý je to, že bude v ČR, to, že bude furt nejspíš v nemocnici, už zas tak skvělý není, ale jsem ráda, že ho uvidím, ještě než odjedu na dva týdny do Říma. A koukám na Harryho Pottera :D Na toho mám náladu prostě vždycky, prošvihla jsem ho v telce, tak koukám teď. Jsem sama doma, takže mi nikdo nekecá do toho, že se koukám na film a u toho píšu článek :D Já se vlastně ani na tu klávesnici nekoukám, koukám na ten film, mám díky 15 letům klavíru silně vyvinutou mechanickou paměť, takže se nemusím koukat, když píšu, jenže u nás doma tohle nechápou :D Nadávají, že se nekoukám... a proč si to vůbec pouštím :D Jenže já jsem ženská, jasný? Zvládám obojí :D Přemýšlet o tom, o čem tady píšu a zároveň koukat na to, jak je malý Harry roztomilý a zrovna teď hledá nástupiště 9 a tři čtvrtě :D No nic. Kristen sice bohužel nebyla na letošním Comic Conu, ale zato byla stejně jako předchozí roky na týdnu módy v Paříži. Trochu si tam užila zábavu s kamarády, byla s Julianne Moore v muzeu, a nakonec byla 7. července na módní přehlídce Chanelu. Vlastně na dvou... já jsem to moc nepochopila :D Asi tam byly dvě kolekce :D Každopádně teda jak já nemám ráda Chanel... protože sorry, ale já fakt nemám ráda Chanel... jak kdy, jak co, ale obecně to není zrovna můj šálek kávy a nemám ráda Karla leklou rybu :D tak tohle vypadalo naprosto božsky a skvěle :D Vážně parádně, ten sál plný hazardu, bože, tam bych si to užila :D Kristen seděla u stolu s ruletou spolu s Julianne Moore a pár dalšími lidmi, které neznám :D A zdá se, že si to tam vážně užívala :) Což je super. Moc se mi nelíbí ten model, který měla, mrzí mě to, ale vážně ne :D Jí sluší, protože jí sluší všechno, ale nenadchnul mě musím říct. Každopádně jsem ale byla těmi fotkami tak nadšená, hlavně těmi, kde je Kris s Julianne, že jsem jich uložila přes sto a určitě se jimi pokochejte v galerii, těch 8, co jsem vybrala do updatu, rozhodně není dostačujících :D
* * * * * * * * *
My dad is going home this Friday. Well, not home, just to another hospital, but in Prague, which is awesome. And I am so happy because of that. I am watching Harry Potter :D first episode, I missed it was in TV, so I had to watch it :D I always have mood for Harry Potter. Even... and maybe especially in times of trouble. Kristen was not at Comic Con, unfortunately, but she was at Paris fashion week this year as same as years before. She went there to support Chanel, of course and she was actually opening both Chanel shows on July 7, 2015. I am not a big fan of Chanel, I said that many times and I am still saying that :D It didn't change. But Kristen looked gorgeous and this event looks just SO freaking cool. It's situated as a casino and Kristen was sitting with Julianne Moore at roulette table. Well actually, I don't like the outfit, I am so sorry, but I really don't :D I think it suits her, but I do not like it. But she probably did, so that's cool :D I loved her hair, her make-up, I love every single photo from this event and I saved over 100 of them. Kristen met in Paris her co-star from Still Alice - Julianne Moore, they became really close during the filming of this amazing movie, which is great and photos with these together are my top favorite from this event.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Netuším, co se děje s tvým taťkou, ale snad se brzy uzdraví. :) Alespoň, že ho máš teď tak blízko, určitě mu pomůžou častější návštěvy rodiny. :P A jojo, my ženské jsme prostě dokonalé. Tolik věcí najednou zvládat, i když nikdy to nezkoušej vaření + žehlení, zkoušela jsem doma a dopadlo to katastrofálně. Už mě k tomu nepustili. Na Harryho, na toho bych mohla koukat i stokrát a stejně by mě to neomrzelo, je to divné, ale se ségrou už jako ty správné maniačky známé nějaké hlášky či vtipné scénky, takže nekoukat se, to ani u nás doma nejde nu. Jinak Kristen vypadala skvěle, ale tím kostýmkem či jak to nazvat, mě moc nenadchla. :) Kdyby byl alespoň veselejší barvy. :P Je parádní, že se tam tak zabavila u rulety, já tam tak přijít, už mě odtamtud nedostanou.
    P.S.: Chtěla jsem se i omluvit za to, že jsem poslední dobou byla neaktivní, neobíhala, ale řešila jsem doma osobní problémy a neměla jsem vůbec chuť na blog. :) Teď jsem ale v plné síle zpět, i když jak vidím, ty mi utečeš do Říma. A ještě, kdyby sis říkala, proč píšu v tak nekřesťanskou hodinu, to se nediv, jsou to jen problémy se spánkem.

    OdpovědětVymazat
  2. tak to je super správa, že tvojho taťku prevezú aj keď do nemocnice ale bude aspoň jakš tak doma by sa dalo povedať
    tak to máš dobré ja som mala na základke takú učiteľku ktorá rozprávala a zároveň niečo iné písala na tabuľu, ja to niekedy skúšam ale nájdem tam chyby      mno ale skúšam
    jop súhlasím s tebou ani mne sa veľmi nepáči čo ma na sebe príde mi v tom veľmi stará, dala by som to radšej nejakej staršej dáme ktorej by to svedčalo viac ako Kris

    OdpovědětVymazat
  3. Já se zase začala dívat na Piráty z Karibiku Dneska budu koukat na třetí díl - čtverku vynechám, protože ji nemám moc ráda :/ Každopádně jsou to po dlouhé době filmy, které mě do sebe vcucnou a já si pak říkám "To už je konec?" No neviděla jsem asi 5 let nebo kolik, tak je super se na tyhle filmy s Johnnym zase podívat :) No nic. Já Chanel taky moc nemusím. Ty jejich kousky... no prostě to není můj šálek kávy. Jsou výjimky, ale moc jich není. To, co měla Kristen na sobě je pro mě takový průměr. Mohlo to být lepší, ale i horší. Jinak se mi hrozně líbí, že tu přehlídku pojali ve stylu kasína, za to mají palec hore ;)
    A moc ráda slyším, že vám zítra převezou taťku do Prahy. Fakt doufám a moc držím palce, aby se jeho zdravotní stav zlepšil. Pevně věřím, že už to bude dobré :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na Harryho se teď díváme taky, dneska na nás čeká poslední díl [:'(].
    Kristen vypadá skvěle, opět jí to moc sluší.
    A jsem ráda, že převezou taťku do Prahy. Přeji mu hodně štěstí a zdraví, snad mu už bude dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. jsem hrozně ráda, že taťku už budeš mít alespoň v ČR :) a doufám, že to bude tedy všechno okay :) a přejdu tedy k fotkám...já jsem na tumblr viděla animace z toho :) a Kris vypadala opět božsky!!!

    OdpovědětVymazat