úterý 30. června 2015

Léto 2015. Aneb jak to bude, kde budu kdy a tak.


Ahoj ludiaaa. Jak se máte? Já jsem... vyčerpaná. Dneska jsem měla poslední zkoušku před prázdninami a bylo to šílené. Nervy v kýblu, vůbec jsem to neuměla a hrozně jsem z toho šílela celý víkend. Nesnáším, když jsem takhle mimo. Odrazilo se to i na mojí aktivitě na blogu, za což se chci oficiálně omluvit. Ale to je tím, že jsem měla tu zkoušku takhle na poslední chvíli, byla jsem z toho hotová. Dneska jsem se dozvěděla, že Kristen možná přijede do ČESKÉ REPUBLIKY! Bože, já zešílím, jestli se to stane :D Film Personal Shopper by se měl odehrávat v Paříži, a exteriéry se skutečně budou natáčet tam, ale INTERIÉRY filmu by se měly natáčet buď u nás nebo v Maďarsku. Musím říct, že jestli u nás, tak se asi poseru :D Hlavně se poseru kvůli tomu, že jí určitě nepotkám, i když tu bude. A z toho mi asi hrábne. Bože, prosím, prosím, ať sem přijede a prosím, prosím ať ji potkám!!! :D No nic, nevadí, jsem v kliduuuu.... Nic se neděje, nádech, výdech, uf.. O tomhle jsem vůbec psát nechtěla, chtěla jsem o tom napsat, až to bude jisté, ale neudržela jsem se.

Dneska je 30. června. A zítra, 1. července, nejen, že mi začínají skoro tři měsíce volna, ale hlavně hned zítra odjíždím. Kam? Do Holandska, pro změnu :D Těším se, hodně se těším, ale zároveň tak trochu ne... protože se 1. nedostanu na x dní na internet a já jsem závislák :D a 2. ta cesta bude dost náročná... za 3. jsem neměla čas na blog a teď na něj nebudu mít čas zase. Letošní léto bude hodně náročné... hodně tady nebudu hlavně v prvním měsíci, proto jsem se rozhodla, že vám napíšu přesně data, kdy tady nebudu.

  1. Od 1. do 11. července budu v Nizozemsku. Konkrétně budu dva dny v Amsterdamu a pak týden ve Frísku na lodi, jako už před několika lety, konkrétně 2009, 2010, kdy jsem tady na blgu teda ještě nebyla :D Každopádně tady je nepravděpodobné, že bych příliš často chytila internet, takže je dost možné, že tu třeba nebudu celých 10 dní vůbec. Tímto bych se teda chtěla omluvit affs, že v tu dobu asi nebudu obíhat. Ale pokusím se sem dostat třeba aspoň sem tam, nakouknout, ale nevím, jak to bude no. Co se týče nějakých článků, tak možná přednastavím, ale možná taky ne, to záleží na čase, náladě a jestli vůbec mám co :D
  2. Potom budu týden doma a 19. července odlítám na dva týdny do Říma. Vracím se 1. srpna. V Římě ale dost pravděpodobně budu mít internet a nejspíš budu mít i počítač, takže je možné, že se sem tam ozvu, ale zatím jsem to ještě moc neřešila, jak to tam s tím budu mít. Kdo ví. Uvidíme. To vám nedokážu říct, ale budu tam 2 týdny, takže se určitě někdy ozvu. V tom volném týdnu, až se vrátím z Holandska, rozhodně něco přednastavím. Do Říma jedu na kurz italštiny... a jedu tam sama, takže jsem dost potentočkovaná, abych to tak řekla. Ale naštěstí tam bude i jedna kamarádka, která tam odletěla už teď v neděli, takže doufám, že se tam aspoň nějakých pár dnů sejdeme a zajdeme někam spolu. Snad to bude v klidu, ale bojím se, mám fakt šílenej strach.
  3. Od 1. tu zase... no... možná týden budu. Ale ještě to není jisté. 8. srpna jedu jako každý rok na sraz magorům k Brnu. Kde budu tentokrát do 13. srpna. A potom už budu doma...
  4. Až do 7. září, kdy pojedu na pár dní do Londýna. Proč do Londýna? No....... 9.9. jdeme s kamarádkou na Hamleta. V Londýně. Ano, na divadelní představení Hamlet v Londýně. V hlavní roli s Benedictem Cumberbatchem, hell yeah, já se asi podělám z toho :D Každopádně 7. letíme a 10. se vracím, takže to tu nebudu prostě jen pár dní. Od toho 13. srpna ale už nikam nepojedu na dýl, než třeba tři dny. Možná pojedem na ty tři dny právě k tetě, ale jinak bych tu měla být.
Takže... většinu července, jak vidíte, tu možná nebudu. Respektive se uvidí podle situace v Římě. Pokud budu mít v Římě nějaký počítač a hlavně wifi, tak budu i na blogu, psát o svém Římském dobrodružství. Pokud nebudu mít počítač s sebou, tak tu nebudu :D Pokud nebudu mít wifi, tak si skočím někam, kde wifi bude, to není problém. Ale nebude to tak pohodlné. Kamarádka má na bytě wifi, tak si když tak zalezu k ní :D No... fakt se bojím. A většinu srpna tu zase budu. Ale ozázkou je, jestli se ještě něco nevyvrbí. No... ono to s těma novinkama možná nebude tak horký, takže bych tu třeba tolik nebyla ani, kdybych byla doma. Jen jsem chtěla, abyste věděli o tom, jaké plány mám na léto a tedy o tom, jak moc času tu tohle léto asi strávím a co ode mě tohle léto v blogerské sféře čekat. Chystám se ještě dneska oběhnout affs a zkusit přednastavit nějakej ten článek, ale nevím, jak to dopadne :D Oběhnu určitě, s těmi články ale vážně nevím :D

Zatím se mějte a užívejte léto. Doufám, že mi odpustíte sníženou aktivitu, je to jako každý rok no, milion věcí musím stihnout a jak se člověk těší na to, že bude mít konečně čas, tak pak zjistí, že ho mít vlastně nebude :D Alespoň si ale konečně zase najdu čas na čtení :D

Mějte se tu zatím krásně a užívejte si léto, jak nejlépe můžete. Mám vás všechny ráda!:)
- Angie.

10 komentářů:

  1. Páni, vypadá to, že letos prožiješ moje vysněné prázdniny!:) Taky bych jednou chtěla takhle cestovat a zrovna Nizozemsko, Itálie a Anglie mě lákají asi nejvíc V Římě jsem byla s rodiči a úplně mě okouzlil, takže se těším na tvé zážitky. Měj se o prázdninách krásně:)
    Jinak co se týká té Kristen, bylo by vážně úasné, kdyby navštívila ČR!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Neee, vůbec ti nezávidím! To se někdo má, Řím ti závidím strašně moc, taky se tam chci podívat, užij si to všechno i za mě! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tak doufám, že ti ta zkouška dopadla dobře :) Teď se zase na nějakou dobu nemusíš stresovat ;) To s Kristen jsem už četla a bylo by fakt skvělé, kdyby sem přiletěla natáčet, ale vidím to tak, že naše šance jsou 50/50 Ale třeba to vyjde!
    Co se týká toho cestování tak se upřímně přiznávám, že ti hrozně závidím. Já celé dva měsíce vždycky prosedím doma :/ Ale tak doufám, že tohle už budou poslední takhle pro mě strávené prázdniny. Od příštího týdne si chci začít chystat nějaké věci k maturitě a příští rok, pokud to vyjde, mě touhle dobou bude čekat stěhování... Amsterdam bych chtěla jednou navštívit. Zrovna teďka jsem koukala na Hvězdy nám nepřály, které se natáčely právě i tam a musím říct, že to město vypadalo úžasně! Řím je rozhodně na mém "bucket listu" Doufám, že si jednou projdu všechny ty památky :) No pevně věřím, že ti to tam půjde. Je úplně normální, že z toho teď máš strach, ale ono to pak přejde uvidíš ;) Ale jo asi úplně nejvíc ti závidím toho Benedicta teda Hned bych šla s vámi. Sice bych naprosté většině nerozuměla, hlavně pokud budou používat tu staroangličtinu, ale mě by stačilo se jen koukat Každopádně doufám, že nás budeš zásobovat fotkami na Instagramu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky :)
    Předem se omlouvám za zkopírovanou zprávu, ale mám na blogu článek o hiatusu, tak si ho prosím přečti. :) Děkuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. tak to máš teda ale poriadne nabitý program čo ti trošku závidím ale je to super, že sa stihneš takto pozrieť na toľko miest, tak si to len všetko pekne uži a dúfam, že ti to aj všetko vijde a hlavne nech sa s Kris stretneš to by bolo bomba

    OdpovědětVymazat
  6. Vůbec se neomlouvej, hlavně si prázdniny užij. Máš nabitý program a doufám, že se ti bude všude líbit. Zní to úžasně! A Hamlet, aaa dobře dobře, tohle ti trochu závidím, ale i přeji - Londýn je krásný, určitě se ti tam bude líbit a Hamlet bude třešnička na dortu.
    A Kristen v Praze? To by bylo něco!

    OdpovědětVymazat
  7. Teším sa za teba, že máš všetky skúšky už za sebou.. mne všetko skončilo teda už asi pred týždňom/dvomi, ale posledný deň školy bol oficiálne tento utorok Čo je, mimochodom, úplne divné. Tento rok prebehol neskutočne rýchlo. WTF. Ale k veci, dúfam, že ten film teda budú natáčať v Česku a budem ti držať palce, nech ju stretneš ♥ Aj ja by som sa z toho s prepáčením asi posrala a to nie som ani zďaleka taký fanúšik ako ty, takže si to viem predstaviť :)
    Vidím, že cez leto máš celkom nabitý program, čo je skvelé - hlavne ti závidím to, že pôjdeš do Ríma, tam to úplne maximálne zbožňujem ♥ Jednoznačne je to jedno z najkrajších miest v Európe :) A ty kokos, predstavenie v Londýne v hlavnej úlohe S BENEDICTOM?! Prosím, môžem ísť aj ja? Ale vážne, uži si to všetko (hlavne Benedicta ♥ ), pretože som si istá, že prázdniny prejdú úplne rýchlo a zachvíľu tu zas bude škola..

    OdpovědětVymazat
  8. ty jsi to výborně vyřešila s tím článkem, já ti psala komentář na blog o Sophii :) takže tě odkazuji tam

    OdpovědětVymazat
  9. No, musím říct, že ti tak nabyté prázdniny moc přeji, já se zrovna vrátila z Říma a už když čtu, že tam budeš o týden déle než já, závidím :) V Londýně si to užij, ono je to moje město, ráda se tam vracím a hned bych se tam vrátila znovu :)Ahoj, moc se omlouvám za skoro 2 měsíční neaktivitu na blogu, ale bylo hodně školy a poté mě blog přestal bavit, že zde bylo všechno nepřehledné a nebylo to podle mých přestav, proto jsem se rozhodla: http://best-actresses.blog.cz/1507/dulezite-presun. Nechám na tobě, zda se zapíšeš do wanna be a nebo ne :) Na novém blogu nebudu přidávat candid fotky, takže pokud ti to vadí, pochopím i toto :)

    OdpovědětVymazat
  10. Právě i ty jsi mě inspirovala s odstraněním candid fotek, že to bez toho jde :) A samozřejmě budu dále aff, byla bych blázen, kdyby ne :)

    OdpovědětVymazat