čtvrtek 11. června 2015

Gallery update 43.6: Billion new stills photos from Camp X-Ray

Všichni fanoušci Christophera Lee truchlí. Bylo totiž oficiálně oznámeno, že Sir Christopher Lee zemřel před několika dny, v neděli, 7. května. Bylo mu 93 let. 93, to je úctyhodný věk. Narodil se v roce 1922, byl v armádě během 2. světové války, zažil toho tolik, a tolik toho dokázal, natočil a tak vůbec. Byl to úžasný člověk, úžasný herec a bude mi neskutečně chybět. Sílu jeho rodině a přátelům. Navždycky bude v mém srdci. ♥
Ale abych nebyla jen depresivní a smutná, mám pro vás i něco, co zahrnuje Kristen. Mám pro vás asi miliardu nových stills fotek z filmu Camp X-Ray. Teda... není jich samozřejmě milion, ale pouze 36, ale zkrátka je jich vážně hodně, na to, že jde o stillsky. A potom ještě dalších 7 fotek z natáčení filmu. Fotky se objevily už před pár dny, ale dostala jsem se k tomu až teď. Víte, že tenhle film jsem si zamilovala, takže jsem samozřejmě moc ráda, že se objevily nějakénové fotky. Některé jsou si dost podobné, ale přitom je každá trochu jiná. Jinak teda ne na všech je jen Kristen, na dvou nebo třech je zas jen Peyman Maadi a na nějakých myslím ještě někteří další zadržení, ale rozhodla jsem se zveřejnit všechny, protože všechny jsou skvělé. Určitě se v galerii koukněte na zbytek, bylo těžké vybrat jen pár jako náhled, všechny jsou totiž skvělé :)
* * * * * * *
All fans of Sir Christopher Lee are mourning as it was annonced, that he died this weekend in age of 93. He was 93 and that is amazing, but it is a great loss, I am mourning too, because he was a remarkable actor and played in so many remarkable movies. I love him, deeply and I think he was amazing human being. He will be really missed and he will forever be in my heart. Rest in peace ♥ Strenght to your family and friends.
Topic twist. I don't want to be just sad in this article. I also want to publish something that involves Kristen. I saved these photos few days ago, but I didn't have time to publish them. I have for you billion new stills photos from Camp X-Ray Movie. Well, actually just 36 stills photos and 7 behind the scenes photos. Not all stills are with Kristen, I think that two or three are with Peyman Maadi and some with other detainees. I love all of them I ham so happy they published so many of them. Many look a lot alike each other, but every single one is different, at least for a little bit. Enjoy photos, I hope you like them too.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. když jsem se dozvěděla, že umřel, hned jsem si vzpomněla na LOTR a Star Wars :( ale ten věk? Takového věku se nikdo z nás nedožije, protože my z tohohle stresu, co je kolem nás, budeme rádi, že se dožijeme 60 let. Ke stillskám, já se na ten film chystám už strašně dlouho, viděla jsem, že byl na jednom portále online, ale jak už jsem ti psala, vůbec nebyl čas...A k tomu, o čem jsme si psaly. Teď je tak blbá doba, i když vystudujeme, tak myslíš si, že nás někam vezmou? Já studuji pedagogickou fakultu a jelikož nemám praxi a ani jako bakalář nebudu mít nějakej štempl o tom,že jsem způsobilá učit děti. Tak nechápu, proč ten obor vůbec existuje...největší chybu udělali, že nasrali takových oborů, které byly kdysi jedním a bylo to rovnou na 5 let a měla si hned možnost tu práci najít. Teď? Nedivím se tvému bráchovi, já tu práci hledám skoro 3 roky. Do školky mě nevezmou, protože nemám střední pedagogickou. Hlavně u nás v té naší díře, tady je to všechno jen o známostech. Víš, co řekli, když jsem se byla ptát v té školce? Ředitelka je spolužačka mojí mámy. Řekla jí, že do Penny pořád hledají. Ta je milá, co? Místo toho, aby byla ráda, že by tam měla někoho, kdo by mohl ty předškolní děti připravit na vstup do školy, ne! Jsem fakt z toho znechucená. A ty jako druhé dítě to odnášíš, to je taky samozřejmé. Já jsem jedináček jo, ale možná o to je to horší. Já mám oporu jen v taťkovi, kterej chápe, že on nikdy nestudoval, tak nemůže vědět, jak to na škole je. Jenže naše máma řeší, co si o tom pomyslí lidi okolo. Prostě hrůza.

    OdpovědětVymazat
  2. je mi ľúto, že zomrel, prežil si toho veľa, málo kto z vojny odišiel s tým, že by bol schopný zaradiť sa do normálneho života. Bol to skvelý herec. Poriadne som ani nepostrehla, že zomrel, na nete toho behalo veľa, a ľudia to prednášali tak, že si človek nebol ničím istý. Nech odpočíva v pokoji.Každopádne, tých stillsiek bolo fakt veľa, tieto zvyky 'zverejníme to neskôr' niekedy nechápem, no som vďačná za tieto zábery. Niektoré sú fakt pekné kúsky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moje babička teď zemřela v 94 letech a vím, že v takovém věku už je to spíš vysvobození, ale i tak, byl to rozhodně NĚKDO a doufám, že už našel svůj klid. Zažil toho přeci jenom fakt hodně a dožil se jak říkáš úctyhodného věku.Co se týče těch stillsek, tak to je fakt parádní várka... já pořád ten film neviděla, mám ho v počítači a vždycky to zapnu a přejíždím ho, ale jesště jsem ho nezkoukla, ani sama nevím proč, protože potom toužím ho vidět.. Jestli snad čekám na pravou chvíli?

    OdpovědětVymazat
  4. Další film, na který se musím podívat. Stills vypadají pěkně, snad se k tomu v létě dostanu

    OdpovědětVymazat
  5. Smrt Christophera Lee je vážně smutná. Velmi mě zasáhla, ale byl dost nemocný, takže je mu nyní doufám lépe :)
    Jinak ty fotky z filmu jsou dokonalé

    OdpovědětVymazat