úterý 9. června 2015

Gallery update 43.5: New photo with fans

Ahoj všichni, jak se máte? Já jsem vážně hodně unavená... zítra mám jednu zkoušku a potom snad konečně trochu volného času. Respektive další mám v pondělí, pak jednu ve čtvrtek nebo v pátek a pak jednu 22. v pondělí, ale je to takové, že mám mezitím vždycky alespoň tři celé dny se to naučit. Navíc tenhle víkend pojedeme s rodičema na chalupu, kde NENÍ internet, tudíž mě nebude nic rozptylovat a budu se moct vážně učit. Což bude fajn, protože potřebuju někam odjet a trochu vypnout, ale zároveň budu mít klid na to se učit na zahradě, jestli bude pěkně a tak... A ta pondělní zkouška není tak těžká, takže to snad bude v pohodě. No, ale teď mám docela těžkej tejden, tři zkoušky v řadě a ještě do toho práce a v neděli jsem musela dělat na jednom projektu, takže čas žádnej. Dneska mi bylo v noci dost blbě, takže jsem na tu dnešní zkoušku ani nešla, takže paráda no. Musím to nějak pořešit. Ale já to stejně moc neuměla, tak je to možná lepší. No nic. Mám pro vás dneska jednu novou fotku a pak asi horu dalších nových fotek, ale ty možná přidám až zítra, protože se fakt dneska musím učit, no matter what :D Je to nová fotka z LA s fanoušky, když se Kristen s Aliciou objevily v obchodě jménem Norman's Rare Guitars, kde prodávají snad nějaké vintage kytary nebo co. Není to poprvé, co se v tomhle obchodě Kris objevila a ani, co se tam s někým vyfotila. Tentokrát asi se všema, kteří byli zrovna okolo :D Můžete trochu vidět, že má Kris už spíš takové mikádo, že jí to zas docela narostlo (jestli to teda není prodloužené uměle, ale podle mě ne). A taky mi trochu přijde, že jsou tmavší, nepřijde vám? Každopádně jí to vážně seklo a miluju její botky! :)
* * * * * * *
Hi guys. How are you? I am really tired... I have one exam tomorrow and then I have finally some free time. I will have one exam next Monday and then Thursday or Friday, but I'm gonna have four and half free days, I will have to study, yeah, but the Monday's exam is not that hard, I guess it's gonna be actually quite easy and I will have another three or four days to study for the next one and another three or four days for the next one and then week for the last one, I am afraid of the most, so... It's gonna be still hard time for me, but not as hard as now, when I had like... three exams in row. I have one tomorrow, so I don't have time for many things than studying, but I have for you one new picture from June 6, 2015. Kristen visited a shop called Norman's Rare Guitars with vintage guitars... and it's not her first time there, she was there many times already. You can see that she has a bit longer hair. And you can see her there with Alicia and she looks great :)

imagebam.com

6 komentářů:

  1. jooooou tak to máš toho teda dosť tak dúfam, že sa ti všetko podarí :) držím palce
    chatku si pekne uži aj keď sa tam budeš učiť ale aj tak iné prostredie
    na fotke to Kris veľmi pristane a vlasy má dobreeeee

    OdpovědětVymazat
  2. No to teda musíš, Angie.!!! Jako koukej se zapsat a hned!! :-*

    OdpovědětVymazat
  3. Taky potřebuješ poruchu internetu aby ses mohla učit? To jsme na tom stejně.. Jinak ta fotka.. aww.. Zbožňuji její džíns style !!!

    OdpovědětVymazat
  4. Jen mě všichni deptejte s těma fotkama s fanoušky. To jen já jako musím bydlet v takovém zapadákově, kde nikdy nikoho nepotkám. Každopádně tam Kristen vypadala skvěle! Ty vlasy mi vůbec tmavší nepříjdou. :P A neboj se, ty zkoušky určitě zvládneš levou zadní. :)) Řeknu to, co asi každý, že jsou přednější než blog, takže šup, šup učit se a pak děj vědět, jak si dopadla. :P Myslím, že na té chatce to bude opravdu lepší bez internetu, vím, o čem mluvím, protože jak jsem se měla před měsíci učit na maturitu byl horor. Tam televize, tam telefon, tam počítač.. Musela jsem nakonec k babičce, kde není nic.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty bláho, ty máš tolik zkoušek v jeden týden? Tak to ti úplně maximálně držím pěsti :) ty to určitě zmákneš ;) myslím na Tebe Angie :)
    A já chci taky fotku s Kristen!

    OdpovědětVymazat