úterý 16. června 2015

'American Ultra' will be at this years Comic Con!


Lidiiiiiiiiiiiiiiiičkovééééé. Ono se to vážně děje! Propagace American Ultra! :D Po několika letech se to konečně děje znovu. Naděje, že se Kristen objeví na letošním Comic Conu v San Diegu! Lionsgate s sebou totiž veze nějaké své nové filmy a jedním z nich je i film American Ultra, který má premiéru již 21. srpna 2015 (tedy v Americe). Sice nikdo neřekl, že to, že ho tam vezou, znamená, že budou mít i vlastní panel, ale mohlo by! A pokud by to tak bylo, bylo by to naprosto bombastický! A i kdyby náhodou nedošlo na to, že budou mít vlastní panel, tak pořád ještě to neznamená, že se tam Kris neobjeví na nějakých doprovodných akcích, autogramiádě nebo tak něčem. Samozřejmě ani to, kdyby měli panel, neznamená, že tam Kristen bude, ale je to poměrně pravděpodobné, že by se tam v tom případě objevila. Comic Con patří k mým oblíbeným obdobím v roce, i když tam zrovna není Kris, ale kdyby tam byla, byla bych fakt naprosto nadšená. Letošní Comic Con se koná od 9. do 12. července 2015 a hned jak budu mít víc informací, dám vám vědět :)
* * * * * * * * *
Guuuuuys. It's happening. After years it's finally happening again. There is a possibility that Kristen will show up on this years San Diego Comic Con to promote her movie American Ultra!!! That would be so freaking awesome! Well, nothing is for sure yet, nothing is actually known, but it is confirmed that Lionsgate is bringing American Ultra with them. If it means its own panel? Well.. who knows, we don't, but it COULD mean American Ultra panel and that would be amazing. And even if they don't get their own panel, it doesn't mean actors won't show up at least for some interviews and signing autographs and stuff like that, so... I am seriously excited about this information and when I know more, I'll inform you.

8 komentářů:

  1. juuu to je skvělé :) těším se zase až bude kristen na nějaké akci :) mluju její fotky :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak držme palce aby sa tam objavila je to skvelá novinka a dúfajme aj v panel ja sa na to rada pozerám teda keď to nájdem na youtube sú to skvelé akcie

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám velkou radost, že letos tam bude mít svůj panel o Mockingjay - Part 2 tak se hrozně moc těším na ty nové fotky a rozhovory s Jennifer a v podstatě i s ostatními a na celý panel Taky mám radost, že na Comic Noc míří i AU a doufám, držím nám všem palce, aby se tam Kristen a Jesse objevili :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak a teď si to po sobě přečti ještě jednou a řekni mi, jestli jsem jediná, komu chvíli trvá než si v tom tvým byla / nebyla udělá jasno.. Trochu jsem totiž tápala... Ale jinak .. nevezmeme si star trek kostýmy na sebe a nepojedeme se Sheldonem a Leonardem na Comic Con taky? Já bych docela jela hned jako PS: Chtěla jsem se jen zeptat, co si myslíš o těch článcích odsuzující Kristen za to, že "vyměnila" Edwarda za dívku?.. a bla bla bla..? :) Jen se ptám.. mě to štve tyhle články už kapičku...

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, tak to jsme na tom úplně stejně.. Jinak Ang.. nechceš zkusit tohle?
    http://www.fanmail.biz/15763.html
    Poslední odpověď před 2 měsíci, to znamená že je šance že by aspoň jedné z nás odpověděla na dopis a poslala nám autogram.. Četla jsem to u Andie na blogu andiegraphic jako to chodí.. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Huráááá, Kris  tam určitě bude (musí!)  :))) hele, ona tam naposledy byla s Twilight ságou ne? Už se těšííím jako malé mimi a na film se téééééž těším :)

    OdpovědětVymazat
  7. Comic Con je vždycky super a doufám, že se tam Kristen objeví, což by tedy podle mě určitě měla!!

    OdpovědětVymazat