středa 17. června 2015

Gallery update 43.8: Drake tweets about Equals + BTS photos

Drake Doremus psal na svém oficiálním twitteru o Equals. Dokonce dvakrát. Poprvé byla zveřejněna fotka, na které je Drake s Guyem Pearcem na placu Equals. Sice tam není Kristen, ale stejně jsem se rozodla vám ji sem dát, protože je skvělá. A je na ní vidět, že si při natáčení užili asi docela dost zábavy. No... a dneska, teda z jeho pohledu včera, psal na svůj twitter krátkou zprávu o tom, že tento týden mixuje Equals. Což znamená, že dokončování filmu je v plném proudu a doufám, že se brzy dočkáme nějaké té oficiální fotky, nebo alespoň něčeho oficiálního :D Drake k tomu přidal i jednu fotku obrazovky, kde na filmu pracoval, no a v té scéně je vidět Kristen :) I když je to dost nekvalitní fotka. A ta ruka je pravděpodobně Nicholase Houlta :D
* * * * * * * *
Drake Doremus tweeted about Equals twice. Once, he published photo from the set, which was published actually by Guy Pearce, with Guy Pearce, Drake and some guys from the crew. No Kristen, but I still decided to publish it. It's great photo, it's obvioust they were having fun during the filming. Well, and the second picture was published yesterday (for us it was already today) with short message, about that he's mixing Equals movie this week! AWESOME! Post production is on and it's hopefully finishing. I can't wait for something official, I mean some stills or something like that. Right now I have for you photo, that was published by Drake with the short message and you can see Kristen on that screen. And it is probably Nicholas Hoults hand.


imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Mám radost, že už se na tomhle filmu začíná pracovat. Já jsem na Equals teda hrozně moc zvědavá a už se těším na první trailer :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že tam není Kristen, ale i tak si myslím, že si užili dost legrace při natáčení

    OdpovědětVymazat