pátek 26. června 2015

Gallery update 44.3: New/Old photo with Riley Keough

Pamatujete si tyhle fotky? No já ano :D A miluju je. A dneska mám pro vás jednu další! V podstatě miluju všechny osobní fotky, protože osobní fotky jsou většinou ty nejpřirozenější, nejvtipnější, nejroztomilejší a nejupřímnější. A tahle nová spadá do všech kategorií, je naprosto perfektní :D Pochází z loňských příprav na Met Gala 2014, kdy Kristen dělal účas samozřejmě Adir Abergel, ale nejen jí, ale i její velmi dobré kamarádce a kolegyni z filmu The Runaways, herečce Riley Keough. Je to zároveň i jedna z těch dvou hereček (druhou je Theresa Palmer), kterým by klidně věřili, kdyby řekla, že je Kristenina sestra, přestože příbuzné vůbec nejsou :D Jsou si vážně docela podobné :D No všechny tyhle fotky mi dokazují, že ty dvě skutečně jsou skvělé kamarádky a jsou spolu prostě k sežrání :) Tu fotku naprosto miluju, celým svým srdcem :)
* * * * * * *
Do you remember these photos? Well, I do. And I love them. And today, I have for you another one! Basically, I love all personal photos, because personal photos are usually the funniest and cutest one. And this one is funny and cute. It is from the preparation for last years Met Gala and Kristen is in this photo with her great friend and co-star from The Runaways movie - Riley Keough. It is the actress, who also looks a lot like Kristen :D I love these two together, they are definitely great friends, I have many proofs for that and they are just cute together. This photo is amazing and I love it with all my heart.

imagebam.com

10 komentářů:

  1. hej, tak to je hodně dobrá fotka baví mě  :))))

    OdpovědětVymazat
  2. Osobní fotky mám také ráda nejvíce ze všech. Tam toho člověka prostě vidíš bez všech těch reflektorů a podobných... věcí (wow dneska mi to psaní jde ) A tahle fotka je úžasná a ano, patří do všech těch kategorií

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím! Osobní (instagramové) fotky jsou většinou ty nejlepší a rozhodně jsou nejpřirozenější ;) A tahle se fakt povedla! Je hodně stylová :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kris je všade plno to sa musí uznať aj keď to nie je úplne ona      fotografia je úžasná aj ja mám takéto fotky rada sú skvelé a také reálne

    OdpovědětVymazat
  5. Kristen moc osobních fotek nemá, a tak je super, když se jednou objeví! Mám osobky hrozně ráda a tahle se vážně povedla:))

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem jediná komu tahle fotka připadne vážně provokativní? To jak Kristen naznačuje olíznutí ucha je neuvěřitelně sexy! Zároveň je na tom, ale něco roztomilé, nevím. Prostě famózní fotka, asi tak.
    A Angie, ano pamatujeme si TYHLE fotky a pořád z nich máme stejnou radost, jako když Chris nahodí oblek.Angie, holka, ani nedovedu popsat jakou si mi svým komentářem udělala radost. Dává mi určitý pocit výjimečnosti, což asi nebyl úmysl, ale díky! Ne, opravdu mě pobavila část, že jsi čekala dokud se s Roxy nezapíšeme. To s ikonkami je neuvěřitelně milé, myslela jsem si, že to tak jenom vychází, jak postupně blogy končí. K části, že si byla na vážkách jestli mě nehodit do sisters bych se raději nevyjadřovala, protože moje první myšlenky při četní byly, že ti půjdu líbat ruce.
    Angie, moc mě mrzí, že jsem se tak dlouho neozývala, ty bys mě vážně naštvat nemohla! Naopak jsi jedna z těch, kdy při čtení jejich komentářů mám pocit, že si ty články nepíšu sama pro sebe. Někdy od února až po (vlastně) poslední týden jsem měla bloggerský syndrom vyhoření - pokud to tedy existuje, jinak jsem to právě vymyslela - a nechtělo se mi nic. Jasně, neomlouvá mě to, ale chtěla jsem abys to věděla.
    Jinak musím říct, že tvá překrásná slova k mým článkům nějak nesedí. Moje mamina sice tvrdí, že jsem k tomu co udělám přehnaně kritická, ale já nevím. Vždycky v tom vidím tolik chyb. Kdybys viděla, jak články píšu, smála by ses, protože když nemám svůj den buď nepíšu vůbec nebo se u toho hrozně vztekám. Potom to hodím do rozepsaných a až mám lepší náladu kompletně to předělám. Prostě magorie.
    Abych byla upřímná, právě ty si mi byla velikou inspirací ve psaní článků. Když jsem začínala na blogu, všichni psali dvě věty a to vše. A potom jsem objevila tebe, hrozně se mi zalíbilo, jak sympaticky dlouhé, upřímné a promakané, osobité a zábavné máš články. Chtěla jsem psát jako ty, ale ty jsi prostě nedosažitelná meta!

    OdpovědětVymazat
  7. Naše rebelka Kristen! Dokonalá fotka!

    OdpovědětVymazat
  8. [6]: věř mi, nejsi jediná Kristen se mi tam zdá také sexy, až to není možné :P
    s Kristen se kamarádit musí být opravdu zábavné, už jen jak vidím ty fotky jinak podobné mi moc nepřipadaly, nevím, jsem asi divná jako něco se tam našlo, ku příkladu nos a podobně, ale jinak nic..

    OdpovědětVymazat
  9. Jo, souhlasím, osobní fotky jsou nejupřímnější!   a tahle osobní fotka Kristen je naprosto skvělá, moc se mi tam líbí! ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Angie, ďakujem veľmi pekne, že mám vďaka tebe možnosť pozrieť si túto úžasnú fotku! Absolútne zdieľam tvoj názor o osobných fotkách, tiež ich považujem za tie najlepšie, najvtipnejšie a najúprimnejšie :) Momentkám sa nič nevyrovná. Výnimkou nie je ani táto fotka, ktorá je fakt skvelá! Kris je skvelá!

    OdpovědětVymazat