sobota 6. června 2015

Gallery update 43.4: Two new personal photos

Ahoj všichni, jak se máte? Já nemám vůbec čas, omlouvám se za to, ale zkrátka nemám. Vzhledem k tomu, že je zkouškové v plném proudu, takže se učím... respektive měla bych se učit. V podstatě se jen dost flákám a pak chodím na zkoušky, ale... zkrátka čas není... a novinky mi v tomhle hrajou poměrně do karet, protože se nic moc neděje, takže není nic moc co přidávat :D Když nemám čas na tenhle blog, tak už není čas na nic jiného :D Je mi to vážně líto, ale nenadělám s tim vážně nic no... Mám pro vás dneska jen rychle dvě fotky. Ta první je z placu filmu Billy Lynn's Long Halftime Walk. V pozadí za Kristen můžete vidět režiséra filmu Ange Lee. Tu druhou fotku zveřejnila Kristenina vizážistka a kamarádka Jillian Dempsey na svém oficiálním instagramu. Zdá se, že Kristen fotila nový photoshoot a podle všeho bude skutečně úžasný, protože už jen na téhle mobilní fotce vypadá naprosto skvěle. Ty oči, vypadá tam jako panenka, vážně :D Tak doufám, že se vám fotky líbí a taky doufám, že se o tom novém photoshootu brzy dozvíme něco víc.
* * * * * * *
Hello everybody. How are you? I don't have time at all, I am so sorry, but I have a lot of things to do. I have to work, I have to study, I have to do so many things and I am freaking out a bit... so there is not ime for blog. This one is my main one, so when there is no time for this one, it is really, really bad... I am sorry, I really am, but I kinda can't do anything about it. And... Kristen doesn't have many news these days, so It actually works for me a little bit. I have for you two new personal photos. The fist one is from the set of Billy Lynn's Long Halftime Walk. You can see the director Ang Lee in the background. The second photo was published by Kristen's make-up artist and friend Jillian Dempsey. It looks like Kristen was doing some new photoshoot and she looks very beautiful on this picture, kinda like a doll. I love it. And I am sure I will love this photoshoot, I can't wait for it! :)

imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. tak to sa na ten nový shoot neviem dočkať a jop je na tej fotografii krásna

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to máme úplně obráceně... Já zase nesnášela ty kudrliny a líbí se mi jak to má teď dlouhatánský..

    OdpovědětVymazat
  3. To nikdo z nás! Regina a její špatná rozhodnutí vůbec... Nenáviděla jsem jí jak za Grahama tak i za to, že zabila svého otce, který tu pro ní vždycky byl... A ano, Reginu mám ráda svým způsobem a brečela jsem, když její matka zabila důvod jejího šťastného konce... a ona tudíž měla nejlepší důvody k tomu, aby nenáviděla happy endings, ale to že je ničila všem ostatním mě od začátku štvalo.. ale nakonec jí nejde nenávidět...
    Co se týče Emmy... to mě štve že si prošla tolik nespravedlnosti v seriálu celkově... Emmu miluji a vždycky budu a nechápu, vážně nechápu fans OUaT který nenávidí postavu Emmy... Pochopím, že lidi nemají rádi Elenu v TVD - to fakt chápat dokážu Ale Emmu? No way!.. Tu zbožňuji!...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, na mém blogu pořádám soutěž, byla bych velice ráda, kdyby ses zapojila :) http://fix-broken.blog.cz/1506/competition-bhe-prihlaska
    P.S. omlouvám se za reklamu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mě docela dost zajímá, co to bude za photoshoot! Tak fotka vypadá suprově :) Mně se líbí to cosi, co má nalepené na puse Napadá mě třeba photoshoot pro Interview? :)

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj má drahá Angie, za prvé hodně štěstí u zk, doufám, že dopadneš lépe než já u státnic, nechce se mi to rozepisovat. Prostě a jasně nemám to a v září na opravu nemůžu, protože moje milovaná katedra bohemistiky se rozhodla tento termín dát jen lidem, co by už vyhodili, takže jako no koment. Jsem tak nas*aná, že to není možný. Takže teď hledám práci a žiju v debilním okrese, takže tak.
    jinak ke Kristen, fotky jsem viděla na fb a ta fotka druhý, jak má na té puse ten kapesník , nebo co to je tak tam je hrozně roztomilá! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty fotky jsou vážně skvělé a u zkoušek držím palce :)

    OdpovědětVymazat