středa 10. června 2015

Kristen was nominated for 'Teen Choice Awards 2015'

Ahoj všichni! Konečně mám volno, Ježiši, mám pocit, že asi natáhnu brka... respektive volno mám jenom v relativním pojetí.. ale pořádnou zkoušku mám až příští čtvrtek a to jen jestli si zítra dokážu něco zařídit, takže... Uvidíme, uvidíme. Zkouškový no, co na to říct. Mám pro vás dneska jednu skvělou zprávu. Kristen byla letos po několika letech znovu nominována jako nejlepší herečka v Teen Choice Awards! A to konkrétně v kategorii filmové drama za roli Lydie ve filmu Still Alice. Naprosto zaslouženě a já jsem z toho nadšená. Myslím si, že má dost velkou šanci vyhrát, protože v tom filmu byla vážně úžasná, a navíc je to KStew.. má sice spoustu haterů, ale i spoustu fanoušků, hlavně mezi teen generací... a mezi generací, která ráda našvindluje, že jim je míň, než 18, aby mohli hlasovat :D (jako já... tralala :D). Hlasovat pro Kristen můžete (a měli byste) tady :D Nemusíte, samozřejmě, hlasujte podle svého nejlepšího vědomí a svědomí pro koho chcete, ale budu ráda, když to bude pro Kris :D Jinak teda hlasování se spouští až o půlnoci dneska v jejich čase, takže u nás bude až od zítra. Jinak samotná show a předávání cen proběhne až 16. srpna 2015 a já doufám, že by se tam Kris mohla objevit :) bylo by to fajn :)
EDIT: My bohužel hlasovat nemůžeme, letos nás Teen Choice vyřadili... hlasovat můžou pouze lidi z USA...
EDIT 02: Přeci jen můžeme hlasovat, pokud máte nějakou ze sociálních sítí Facebook, Instagram nebo Twitter. Stačí, když do zprávy napíšete tyto tři hashtagy, VŠECHNY TŘI: #ChoiceDramaMovieActress #KristenStewart #TeenChoice a váš hlas bude započítán. Můžete hlasovat celkem 3x, pokaždé jednou za 24 hodin.
* * * * * * *
Hello everybody! Free time finally Jesus Christ I'm gonna die... I am dead. I want to lie down and watch fairytales with happy ends and sleep. I am so tired, sooo tired. Anyway. Whatever. Examination time. It happens. Well, I have for you very exciting information. Kristen was, after few years, nominated for Choice Movie Actress in Drama movie in Teen Choice Awards! That's so amazing, isn't it? The nomination is for her extraordinary role in Still Alice movie and I really believe that she could win and that she actually also should win, because she was amazing. The voting starts on Wednesday. So... today... but probably later, you can vote here, but for us it's gonna be tomorrow... So you can vote for Kristen... or for whoever you want :D But I hope you'll choose Kristen :D Teen Choice Awards airs on Sunday, August 16, 2015.

3 komentáře:

  1. Kristen k nominaci srdečně gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  2. jsem na ní pyšná! A doufám, že to vyhraje, i když tam má dost velkou konkurenci :-/

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji! Nominaci si zaslouží a doufám, že vyhraje!

    OdpovědětVymazat