středa 17. června 2015

Gallery update 43.9: Women In Film 2015 Crystal And Lucy Awards

Kristen nás opět dokázala překvapit, tak, jak je už jejím zvykem a jejím zvláštním uměním. Asi nějaká superschopnost :D Netušila jsem, vůbec jsem netušila, že se má objevit na nějaké akci v blízké budoucnosti a dneska ráno vstanu, udělám svoje obvyklé kolečko a vyběhnou na mě tyhle fotky :D Kristen se včera objevila na akci Women In Film 2015 Crystal And Lucy Awards, kde byla jednou z... já vlastně nevím, měla tam nějaký proslov si myslím, ale nevím přesně, jak to nazvat. Zatím těch informací moc nemám ohledně toho, co přesně tam dělala, ale zřejmě tam byla jako jednou ze silných osobností ženského pohlaví, které pracují ve světě filmu a jsou tak tou nejlepší podporou a příkladem pro ženy, které se pokouší o podobnou věc. Kromě Kristen tam byla i spisovatelka a scénáristka Stephenie Meyer, která je autorkou slavné Twilight ságy, díky které se Kristen proslavila po celém světě. Jsou dvě akce, se kterýma jsem měla dojem, že to může souviset, ale nedaří se mi zjistit, jestli to tak opravdu je... :D Takže kdyžtak dodám nějaké další informace. Jsem z téhle akce dost nadšená, protože nejen, že přišla podpořit ženy, které se snaží zasvětit svůj život filmu, ale zároveň vypadala vážně krásně a přímo při té show se celou dobu usmívala a vypadá to, že si to tam zaprvé určitě užila a zadruhé, že nejspíš i byla možná poctěná tím, že tam je. A ještě k tomu vypadá vážně nádherně :) Hrozně moc se mi líbí ten účes, který měla. Podobný už měla v show Jamese Cordena před pár... měsíci (už to jsou měsíce?). Copánek na jedné straně a volné na druhé. Prostě paráda. Krásný make-up :) a rozhodně zajímavé šaty. Líbí se mi, ale... jen... od pasu nahoru :D Ten spodek, z toho nejsem úplně nadšená, ale jsou rozhodně zajímavé a je to tak nějak... KStew style. Něco netradičního, jako obvykle. Není to Chanel, výjimečně. Jsou to šaty značky Proenza Schouler a botky od Sophie Webster.
Edit: Tak jde o jednu z těch věcí, o kterých jsem mluvila. Byly vyhlašovány výherkyně v soutěži o nejlepší krátkometrážní filmy na téma Twilight ságy pro mladé začínající filmařky. Ty nám svá díla ukážou již příští měsíc :) Na fotce, kterou jsem přidala, na té společné, jsou Steph s Kris spolu s výherkyněmi.
* * * * * * *
Kristen once again surprised us. I didn't know she's going to appear at some event, it wasn't announced officially, but she still did. Yesterday, she was presenting at Women In Film 2015 Crystal And Lucy Awards. Ans she was there with Stephenie Meyer, the author of The Twilight Saga, you can see her in some of those 41 pictures I have for you. I am so happy she showed up there, because it's an amazing event to support womem in film, which is awesome and she also looked awesome and it's just great to see her at some event after a long time. She looks gorgeous. I love everything about how she looked that they, probably especially because of she's smiling at most of these photos from the show and she looks like she's really having a good time and she is probably also really honoured that they chose her to be a presenter. I don't actually... like... the bottom of the dress she had, but I really really loved the top of it. And I fell in love with her hairstyle! This one side braid... it's just so beautiful and cool in the same time. That dress is Proenza Schouler, not Chanel, surprisingly, and Sophia Webster heels.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

15 komentářů:

  1. Ten spodek šatů mě teda taky neuchvátil, ale jinak vypadala parádně! Hrozně moc jí to slušelo, jako vždycky... Navíc ten její "rozcuch" miluju, jak má vlasy náházený na jednu stranu, i když teď to má tak sepnutý Je prostě kouzelná...To já taky teď přijela domů a nikde nic, tak říkám pohoda, najednu na twitter a odkaz na článek dlouhý jako moje seminární práce Takže jdu překládat.. Ještě že mě to aspoň baví, když to stejně nikdo nečte ty překlady rozhovorů.. ale já si aspoň procvičím ájinu.. Hey ty.. do you speak English? Joo, šprechtím!

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zítra příjimačky na VŠ a hrozně moc tam chci, ale taky sleduju tu O.C... protože moje velmi inteligentní sestra přitáhla do obýváku kde jsem vedla rozhovor sama se sebou nad knížkou biologie o tom , jak se to asi tak k sakru naučím a zapla si tam O. C. a já věčně crashnutá do Adama Brodyho zase začala slintat na Sethem že ano.. a nenaučila jsem se zhola nic.. zbývá mi míň času na OUaT a jedu O C

    OdpovědětVymazat
  3. To mi povídej, taky se mi teď blbě spí.. spím tak 5 hodin poslední týden maximálně.. a kolem 11 - 12. hodiny dopoledne jsem grogy.. fakt zavírají se mi oči při chůzi a jsem hotová.. A právě v tu dobu mám zítra ty příjimačky, tak snad jim tam na testem neusnu..
    Modlím se abych to dobře natipovala, protože krevní oběh jsem se do mrtě pořádně fakt nenaučila.. takže zase sázka.. jestli mě nevezmou na VŠ co budu dělat?

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, tak tohle bylo překvapení i pro mě Ale myslím si, že možná takové nečekané fotky jsou úplně nejlepší. Člověk je z nich totiž hrozně nadšený :) Aspoň já to tak teda mám Tak prvně musím říct, že se mi líbí, že se Kristen na takové akci objevila :) Rozhodně podpořila dobrou věc! Co se týče jejich šatů já musím říct, že se mi teda dost líbí. Jsou hodně zajímavé, úplně zbožňuju ten střih! I když já myslím, že by tam nemusela být ta část s těmi kroužky nebo co to je - prostě ta spodní část šatů. No a na závěr musím říct, že se mi hrozně moc líbí ten její účes! Je fantastický :)

    OdpovědětVymazat
  5. Miluji tahle její nečekaná překvapení a akci jsem tedy nečekala ani náhodou a navíc ještě k tomu takto inspirující, ale na jakou jinou by mohla taky naše úžasná Kristen dorazit a zajisté tam všemi oslnila svým proslovem (snad se pěkně prosím objeví video, miluji její řečnění:)) Na těch fotkách jen a jen září, tedy právě na těch z proslovu No šaty přeskočím, ty mě opravdu neoslovily, ale zas ke Kristen nějak jdou, takže proč ne, ale co u mě také vede, jsou její vlasy, tenhle účes je prostě super a hlavně na ní:)

    OdpovědětVymazat
  6. ona vypadá nádherně v těch šatech :)) a já si říkala, že měla podobné šaty a konečně vím, kdo jsi Angie, ty jsi hrozně podobná mojí kamarádce

    OdpovědětVymazat
  7. Já Tě zbožňuju ty jsi takový sluníčko a návrat je Max tedy Aiden a bude určitě duch takže myslím, že Lydii bude solidně hrabat

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je skvělé, že se takto Kristen objevuje na různých akcí, hlavně je trošku škoda, že se neobjevilo video, chtěla bych jí slyšet i při tom proslovu, ale každopádně fotky jsou opravdu luxusní :) Oblékla si teda moc pěkné šaty, to musím hned ze začátku pochválit, ono je to vždycky to hlavní pochválit nejprve šaty a pak se dostávám k účesu, jak už píšeš, že byl moc pěkný mě se taky strašně líbil :) Moc jí slší tato délka vlasů :)

    OdpovědětVymazat
  9. Páni! Vypadala úžasně! Měla dokonalé šaty, takové zajímavé a také se mi moc líbí, jak má upravené vlasy

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je skvelé, že sa tam objavila určite tam patrí :) a keď to bolo ešte na tému Twilight tak to tam proste musela prísť aj keby nemala čas     
    jop rozhodne mala zaujímavé šaty ja poviem pravdu by som si ich nevzala tieto dve prvky mi proste dohromady nejdú

    OdpovědětVymazat
  11. Ty jo, já ti to do toho mailu nepsala? Ale měla jsem to na mysli, že ti to tam připíšu, že ta fotka s kloboukem je moje favourite.. V tom případku, jsme asi propojené , když si to tušila..
    To já děkuji tobě a jsem fakt moc ráda, že seš ráda, že si dělala něco s Jenn, že jsem tě k tomu nenutila násilím, tak, jak si připadám, když někomu píšu o lay.. :)Hey to ani já nemám ráda višňový věci, ale teď dělají ten jablečný a ten mi chutná

    OdpovědětVymazat
  12. Jen 2 školy - fyzioterapie - Plzeň a ČB... ale ještě se teď přihlásím na jazykovky.. pro sychra..

    OdpovědětVymazat
  13. To je vždykcy milé překvapení, když se tvoje oblíbenkyně ukáže někde, kde to vůbec nečekáš:)) Je super, že tam Kristen byla a podpořila tuhle akci! Docela by mě ty filmy zajímaly:) Taky se mi moc líbí její účes ale zato šaty moc ne. Kažpodádně Kristen má svůj osobitý styl a tohle se k ní docela hodí

    OdpovědětVymazat
  14. moc se mi líbí ten její zvláštní styl, má takový svuj vlastní a je to neobyčejné a na ní to vypadá fakt perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta šaty se mi moc nelíbí, ale účes vypadá úžasně. A je od ní skvělé, že podporuje začínající filmaře

    OdpovědětVymazat