středa 7. března 2012

Gallery update 0.3: Out in Paris on March 1, 2012

Málem jsem v tý škole umřela. Bože můj... seděla jsem v učebně biologie a tak strašně se nudila, když jsem začala psát tenhle článek. Sice se mi to zavřelo, takže z toho nic neni, ale nevadí:D Mně vlastně bižule ani nevadí... mě prostě vadí styl, jakym jí učí naší učitelka, fakt je to děsná nuda, všichni usínaj a dělaj jiný věci než maj... a tak no, taková trochu anarchie:D Sme měli psát, ale ona na to zapomněla... tak sme se samozřejmě nepřipomínali:D Nejsme magoři. Jo a dostala jsem jednušku ze slohovky, co sme psali na ájině... docela dobrý ne?:D Sem fakt nečekala ale:D Ještě jedna vtipná věc:D Šla jsem se svým psem na vycházku:) a jdu jdu, pohodička, pes zaběhne ze roh, tak se zastavim a co nevidim. Na chodníku přímo předemnou dvoustovka!:D Jako fakt mazec, nikdo nikde, no tak jsem si jí vzala, proč ne:D mám štěstí:D Každopádně teď už ke Kristen. Mám pro vás nějaký další fotky z Paříže. Sem ve skluzu, no jsou to candids z 1. března... a musim vám říct, že ten její bodyguard je fakt děsivej:D fakt že jo, já se ho bojim:D Bejt tam a hodit po mně nějakej z těch jeho vražednejch pohledů tak se dekuju Kristen neKristen:D
* * * * * * *
I almost died at school. Oh my god... I was sitting in the class and I was so bored when I started to write this article. I actually like biology, but I don't like our teacher. She's so boring, I can't help myself. Today it almost killed me! Anyway... I have A from English essay! That's awesome:) I was really surprised :D Anyway... I was out with my dog... I would rather to say with my boyfriend, but that doesn't matter:D I was with my dog walking on the street and then! I foung 200 crowns lying on the street:D Cool!:D I'm lucky! :D Well, I have for you another photos from Paris. Some candids from March 1, 2012. Her bodyguard is so scary! :D Really, I would be afraid of him if I was there:D Kristen looks cool, like always, she have a great look:)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. tak to je skvělý,že jsi ve škole slavila takové úspěchy :) a týýýjooo tu dvoustovku ti závidím! tady měl,ale někdo štěstí jinak souhlasím! z Kristeninýho bodyguarda jde strach...a to se ani nemusí nijak tvářit obdivuju Kristen,že je v jeho blízkosti tak v pohodě a samozřejmě,jako vždy musím pochválit její outfit :)

    OdpovědětVymazat