úterý 13. března 2012

Kristen, Charlize, Chris & Sam Presenting The New Snow White and the Huntsman Trailer

Ahoj ahoj, jak se máte? Nejdřív bych chtěla říct, že blog.cz mě fakt občas dost vytáčí. Hlavní stránka nefunguje. No, možná vám ano, ale mně ne. A nejsem jediná, kdo má tenhle problém. Znám pár lidí, kteří mají problém i se svým blogem, no já naštěstí ne a do adminu se dostanu, ale stejně je to dost na nic, když je blog.cz offline. Měla bych psát úkol na češtinu, ale vůbec se mi nechce. Nic mě nenapadá a je to na pytel:D No já nakonec něco napíšu, ale radši jsem tady na blogu a plácám tady kraviny, než abych dělala něco seriózního:D Takže mám pro vás jedno nové video. S Charlize, Kris, Samem a Chrisem, kteří nás v tom videu jeden po druhém zve k tomu, abysme sledovali stránky Snow White and the Huntsman, protože se brzy objeví nový trailer a já už se fakt nemůžu dočkat, vážně ne!:) Tak si užijde video:D jsem zas jak posedlá. Byla jsem v kině a tam pustili ten trailer... nevím, jesti jsem to už říkala, no jen mě to utvrdilo v tom, jak hrozně se na ten film těším.
* * * * * * *
Hi, hi, how are you? First, I would like to say, that blog.cz sometimes really sucks. The main site blog.cz doesn't work. Well, maybe it works for you, but I am not the only one with this problem. I know some people who have problems with their own blogs. I don't actually, just blog.cz is offline. I have to write homework to my literature class, not articles, but It's so boring. I have no idea what I should write there... So.. I am here and I am writing this article. I have for you one video. It's video with Charlize, Kristen, Chris and Sam and they're presenting the new Snow White and The Huntsman trailer which will be soon and I am really excited about that!:) So... enjoy the video. Can't wait for the new trailer!

1 komentář:

  1. já už se taky moc těším :) ten trailer by se měl objevit 19.března,ale nevím jestli je to pravda...na film se samozřejmě taky moc těším ♥ a k nedočkavosti mi ještě přispěly ty videa z natáčení,co se objevily

    OdpovědětVymazat