čtvrtek 29. března 2012

2012 - Snow White and the Huntsman - 'Bound' TV Spot

Ahoj moji drazí:D jak se máte? Já celkem fajn, jenom... já nevím, mám takovou divnou náladu... neni mi moc dobře a zejtra jedem se třídou do Terezína... a nejsem si úplně jistá, jestli tam vůbec jet chci... no už jsem si to zaplatila, takže pojedu a ve skutečnosti mě tohle téma zajímá, myslím, že bude zajímavý a poučný to tam vidět a tak, ale... když jsem byla v Osvětimi, měla jsem pak pořádnou depresi celkem dost dlouho... je to tam vážně hodně depresivní, to je jasný, podle mě by to měl každej vidět, je to zážitek, je to zajímavý, ale když jste potom opravdu tam na tom místě, přemýšlíte o tom... cítíte se hrozně, pokud nejste totální ignoranti... i když pochybuju, že je někdo, kdo by se tam hrozně necítil, je vám z toho smutno, je vám úzko, cítíte tu beznaděj, která z toho místa pořád čiší... a nemůžete změnit ty hrozný věci, který se staly a zároveň o tom nechcete přemejšlet, představit si to, protože to se nedá, nechcete tomu věřit, i když víte, že se to stalo, protože nechápete, jak se něco takovýho vůbec stát mohlo... a fakt mam strach, že mě zejtra přepadne přesně tahle nálada jako minulý jaro... mám strach do toho Terezína jet, i když vlastně chci... asi jsem šílená, neumím to pořádně vyjádřit, ale doteď mi běhá mráz po zádech, když si vzpomenu, co jsme v Osvětimi viděli a co nám tam všechno říkali... no nic, dost řečí... teď jsem se zas hezky deprimovala:D ale doufám, že vás ne.. no mám pro vás něco veselejšího než jsou řeči o holokaustu, takže... zase jde o SWATH, jak jinak už taky:D je to televizní ukázka tzv. spot na SWATH a je fakt skvělej:) pár novejch scén, jinak sestříhaný a tak, rozhodně stojí za to ho zkouknout:)
* * * * * *
Hello my dears, how are you? I'm fine, I just... I don't know why but I have really weird mood. I'm quite sick... and we are going to visit Terezín tomorrow and I'm not sure if I really want to go... I've paid for it already, so I will... and in fact, I'm really interested in this topic and it will be really interesting... but... when I was in Auschwitz I was really really depressed for a long time, it was so depressive, you know, it is really interesting and everyone should see that but when you think about that and when you're really here, you feel bad, you're sad, you feel the hopelessness everywhere around you because you can't change those terrible things which happened and in the same time you really don't to believe that it really happened, because it's quite unbelievable... and I'm really afraid that this is exactly what I'm gonna feel after our trip to Terezín, I'm afraid of it even if I want to go there... Well... enough talking, I have for you again something about Snow White and the Huntsman. Well, it's TV spot which is called 'Bound' and I really love that, it's cool:) Some new scenes, so check out! :)

4 komentáře:

  1. mě už došly nervy..takže su vždycky u někoho objednám..dík

    OdpovědětVymazat
  2. S těma pocitama ti rozumím, i když jsem ještě nikde v koncentráku nebyla, hrozně bych tam chtěla, ale když si zas představím, jaký to tam muselo být....
    Na ten film už se zatraceně nemůžu dočkat! ♥

    OdpovědětVymazat
  3. ty koncentrační tábory mě strašně moc zajímají, ale bojím se, že bych to nezvládla:( na film se moc těším:)

    OdpovědětVymazat
  4. máš hezký blog :) nechceš spřátelit ? písni   

    OdpovědětVymazat