čtvrtek 8. března 2012

Gallery update 0.5: ‘Louis Vuitton – Marc Jacobs: The Exhibition’ Photocall on March 7, 2012

Ahoj všichni. Jak se máte? Já celkem fajn. Hůř jak včera, ale pořád fajn. Bolí mě kotník:D Nevím sice, co přesně se mi stalo, ale každopádně to fakt bolí... jako jenom chvílema, podle toho, jak na to stoupnu, ale fakt je to na nic:D Myslím, že mám problém s kostma. Ne, že by se mi často lámaly, nebo tak, ale bolí mě klouby. V sedmnácti prostě, to je fakt neskutečný:D ale nechci jít k doktorovi, takže takový trochu dilema no:D Snad to přejde samo, i když pochybuju. Mám pro vás teď další update v galerii. Tentokrát novinku a dokonce to ani nejsou Candids. Je to 15 fotek z Módního týdne v Paříži ze 7. března, kdy byla Kristen přítomna na 'Louis Vuitton - Marc Jacobs: The Exhibition' a fakt jí to seklo. Já sice moc nemusim zvířecí vzory, ale tyhle šaty se mi fakt hooodně líbí. A ty vlasy, boží, miluju její vlasy, make-up taky super. Jediný, co se mi moc nelbí jsou ty boty. A to že obvykle miluju její boty. Já vlastně obvykle miluju všechny boty, jsem posedlá botama, mám spoustu bot doma a chci další:D Nutně potřebuju ty nádherný baleriny, co jsem viděla v Deichmanovi, no nic:D užijte si fotky:
* * * * * *
Hello everybody. How are you? I'm fine. Worse than yesterday but still fine:D My ankle hurts me. I don't know what exactly happened to me, but it sucks! :D But it's gonna be okay. I have a huge problem with my bones but I am so afraid of visiting doctor. I hope it's gonna be okay without doctors:D I have for you today 15 photos from Paris again. Kris has visited one of events at Paris Fashion Week Fall/Winter 2012 - she was at 'Louis Vuitton - Marc Jacobs: The Exhibition' on March 7, 2012. She looked amazing, I think. I love that dress, I love her hair and I love her make-up. I actually don't like her shoes and I usually love all her shoes... I actually usually love all shoes, because I'm obsessed about shoes but:D I just don't like them. I have to go, enjoy photos:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Kristen tu byla nádherná! ale dvě vítky bych měla - stejně jako ty,ty botky fakt k tmavému mě tak svítivě bílé lodičky neladí - ačkoliv to vytváří pěkný kontrast ;) a taky bych možná pozměnila oční stíny.příjdou mi na Kristen moc "těžké"...ona má strašně pěkné oči a asi bych na ni použila jen nějakou řasenku pro zvýraznění řas a obtáhla ji oči kajalovou tužkou na oči

    OdpovědětVymazat