neděle 25. března 2012

2012 - Snow White and the Huntsman - "battle" behind the scenes

Dneska jsem viděla Hunger Games. A bylo to skvělý, fakt že jo. Nejspíš si přečtu ty knížky, protože se mi to opravdu líbilo, až mě to překvapilo:D Je to super téma a podle mě byl ten film natočenej fakt skvěle, i když jsem od někoho slyšela, že je to vykrádačka nějakýho Japonskýho filmu, ale podle mě je to prostě náhoda, ten japonskej film jsem neviděla, takže fakt nevim no, ale pochybuju, že by to autorka těch knížek obšlehla... každopádně to neřešim, protože se mi to líbilo:D Jennifer Lawrence je fakt skvělá herečka a oblíbila jsem si i Joshe Hutchersona, který hraje postavu jménem Peeta Mellark. Taky jsem se zamilovala do postavy ze sektoru 11, do Rue, protože ta byla fakt sladká, tý mi bylo hrozně líto, že ji vybrali a tak... no a ataky do postavy jménem Cinna, toho si loupnulLenny Kravitz a fakt mi přirostl k srdci, i když jsem nečetla ty knížky:D Pokud nevíte co s časem a chtěli byste do kina, tak jděte na tohle, mně se to fakt líbilo:) Lidi to hodně kritizujou, na ČSFD zvlášť, ale já z toho měla dobrej pocit, tak nevím, co maj no, jsou moc kritický:D já si to užila, fakt jo a chci si to přečíst... asi to pro mě nebude taková posedlost jako ty všechny upířiny, na kterejch ujíždim, ale těžko říct. No hrál tam i Liam Hemsworth... mladší bratr Chrise Hemswortha, kterýho mám ale mimochodem radši, i když je Liam taky fajn... ale moc se tam nevyskytoval, prej v dalších dílech bude víc, tak uvidíme :D No o Chrise tu tak trochu jde, protože mám pro vás video, které nám opět uvedl s tím svým krásným přízvukem:D On je totiž z Austrálie, to se neztratí jen tak...:D pouštím si to pořád dokola:D No nic, jsem v klidu:D no je to video z natéčení jedný z bitev ve SWATH a vypadá to fakt zajímavě, už se těším:)
* * * * * * *
I've seen Hunger Games today. It was really awesome, I loved that. I will probably read books, because I really liked that, I think, it's great, great idea and the movie was made really well. Jennifer Lawrence is an amazing actress and I really liked Josh Hutcherson who plays Peeta Mellark. I fell in love with character of a girl from district 11, with Rue, she was so sweet... and with character called Cinna who's played by Lenny Kravitz. You should go to see that too, it's really cool. Well... Liam Hemsworth plays there too by the way. But he's not there a lot, but I like him, he's great, but I like his brother more... and that's actually topic of this article, because I have for you video from behind the scenes of filming one of the battles from Snow White and the Huntsman and Chris is presenting that, I have to play that again and again, because I really love his voice, I can't help myself... well, the video is really interesting, so check out...:

2 komentáře:

  1. vypadá to dobře..moc se na film těším..

    OdpovědětVymazat
  2. my už jsme s holkama na Hunger games domluvené...ale ještě nevím,kdy to bude u nás ve městě moc se mi ale nelíbí,že by Hunger games měly nahradit Twilight ságu...ale i tak se na ten film moc těším :)

    OdpovědětVymazat