pondělí 19. března 2012

2012 - Snow White and the Huntsman - Second official trailer

Kristen je tak sexy s britskym přízvukem! :D Nemůžu si pomoct:D Fakt jsem si nikdy nemyslela, že tohle někdy řeknu, ale fakt si to myslim, naprosto v jinym smyslu, než to myslej chlapy, ale prostě:D se mi hrozně líbí, jak mluví britskou angličtinou:) Každopádně jsem konečně dodělala ten blbej projekt na angličtinu, takže se můžu plně soustředit na psaní tohohle článku. Vlastně bych se měla plně soustředit na biflování se toho textu, kterej budu zejtra říkat, protože ho naprosto neumím, ale to jsou detaily... ještě prochází posledníma úpravama, které dělá má drahá korektorka:D No nic, mám pro vás konečně ten druhej oficiální trailer na Sněhurku a lovce a fakt to žeru, je to dokonalý, vážně, miluju ten trailer, hrozně se těším na film, už jsem to shlédla asi 3x a hodlám se na to kouknout znova hned jak tenhle článek zveřejním:D Bude to fakt velký, něco neovyklýho a myslim, že ten film bude fakt hustej a nemůžu se ho dočkat:) Tak se koukněte na trailer, stojí to za to:
* * * * * * *
Kristen is HOT with British accent! :D I can't help myself! I finally finished my presentation to English lesson, so I'm happy! And I'm sooo excited, because I have seen this trailer. It's the second official trailer to Snow White and the Huntsman and I totally love it, it's so cool, I can't wait for the movie, it's amazing:) It's gonna be EPIC, I really believe that. I'm alergic to English today... just a little, but I don't want to write in English a lot anymore so... just take a look, it's great:

1 komentář:

  1. já už se ho nemůžu totálně dočkat! ten druhý trailer byl ještě lepší než ten první! taky se těším,až Kristen uslyším s britskou angličtinou mluvit víc než jen po pár větách (též se mi líbí,když takhle mluví :)).jen mám strach,abych to stihla u nás v kinech

    OdpovědětVymazat